Kako narediti bot v Telegramu brez znanja programiranja? Nasveti za uporabnike telegrama

Vsakdo pozna Pavla Durova - ustvarjalca socialne mreže "VKontakte". Leta 2013 je po prodaji prejšnjega projekta ustanovil Telegram Messenger. S tem portalom lahko berete knjige, prenašate glasbo, gledate vreme, šifrirate podatke itd. V "Telegram" in še veliko drugih uporabnih funkcij.

Prednosti telegramov pred drugimi kurirji

Kakšen dober projekt in kako narediti bot v "Telegramu"? Najprej in predvsem socialna mreža je multiplatformna. Malo verjetno je, da boste našli še enega brezplačnega, visokokakovostnega selovca in celo brez oglaševanja na vseh platformah. To je veliko bolj priročen in praktičen brskalnik-portali.


Pred kratkim je ena od posebnosti tega sporočila ustvarjanje osebnih pošto. Kaj je to? Kako narediti bot v Telegramu brez znanja programiranja? Zakaj ga sploh potrebujejo? Ta in druge stvari bodo obravnavane v tem članku.

Telegram Bots

Boti v telegramu so neke vrste klepetalnice, vendar kot registrirani uporabnik. Pri teh uporabnikih se imena končajo z besedo bot. Sposobni so izvajati različna dejanja. Obsežna multifunkcionalnost v pristojnih rokah bo močno poenostavila življenje drugih uporabnikov.

Kako začeti klepet z roboti?

Začetek je zelo preprost. Ko najdete pravega bota, ga zaženite. Število robotov "Telegram" se razlikuje glede na funkcije. To vam bo pomagalo narediti virtualno tipkovnico spodaj. Po tem bot popravilaseznam informacij, ki so na voljo za ukaze.

Ustvarjanje bot brez spretnosti programiranja

Kako narediti bot v Telegramu? V samo petih minutah po branju navodil za ustvarjanje lahko ponovite postopek in ustvarite svoj virtualni pomočnik tudi brez spretnosti programiranja:


 • V brskalniku morate najti veliko stran, ki vam omogoča ustvarjanje brezplačnega spletnega mesta. lastni bot.
 • Na spletnem mestu boste videli velik gumb: "Ustvari bot."
 • Nato morate klikniti "Open Telegram" nekoliko nižje.
 • Nato se morate registrirati v kurirju.
 • Ko greste v Telegram, boste videli dve okni: Klepeti in Novo sporočilo. Pod imenom drugega okna v iskalnem polju vnesite Botfather.
 • Kliknite na najdenega bot. Prešli ste na klepet, pod katerim je gumb Start, ga morate pritisniti.
 • Če želite ustvariti novega bota, pišite klepetu /newbotu, po katerem bo sogovornik odgovoril na zahtevo, da dobi novo ime za novega pomočnika. Na primer, pokličimo bot Nonprog.
 • Po tem se od vas zahteva, da pripravite vzdevek za svojega bot, katerega konec mora nujno končati z botom. Izgleda tako: Nonprogbot.
 • Po zgoraj navedenih postopkih bo sogovornik poslal žeton. Izgleda nekako takole: 493493: AAEOrog63 (to je številka bota v Telegramu, vendar jo lahko najdete pozneje na drugi številki). Tukaj je vrstica za kopiranje v odložišče z miško ali vročimi tipkami Ctrl + C.
 • V iskalno polje vnesite manybot, nato pa napišite /Addbot in nato /start.
 • Začne z vamipogovorno okno je nov bot. Ko preberete njegovo sporočilo, kliknite gumb pod gumbom "Dodaj novega bota". Poslal je navodilo, na katerega bo odgovoril gumb "Prepisal sem žeton".
 • Vstavite oznako.
 • Nato lahko najdete opis vašega bota ali pa to storite pozneje s klikom na gumb "Preskoči".
 • Če se vrnete v okno z iskalnim nizom, napišite v njenem imenu pomočnika. Če je vse pravilno, je izdelava bot-a v Telegramu končana. Z njim odprite pogovorno okno in ga aktivirajte s tipko Start.

 • To precej podrobno navodilo vam bo zagotovo pomagalo ustvariti bot in začeti z njim sodelovati. Prav tako je mogoče ustvariti dodatne funkcije, če zabeležite imena skupin in povratne informacije o teh poizvedbah. Če s tem, kako ustvariti bot v "Telegramu", bolj ali manj jasno, potem se lahko naslednje vprašanje obravnava z ustreznejšim vidikom, in sicer od zaslužka.

  Ali lahko zaslužim na pošto?

  Danes Telegram hitro napreduje pred svojimi tekmeci. Torej, logično je domnevati, da se vrednost botov prav tako povečuje. Na žalost verjetno ne boste našli enostavnega načina, kako zaslužiti denar za ustvarjanje pošto. To zahteva znanje na področju programiranja. Kaj je zaslužek?

  Ustvarjanje in prodaja pošto za podjetja

  Kako ustvariti bot v Telegrafu za prodajo? Čeprav ta tema ni široko priljubljena, zato ustvarjate pošto za različna podjetja, lahko preprosto odstranite kos. Če se boste naučili dobro programirati, vas bodo mnogi lastniki podjetij opazili in vas zanima. Kako narediti bot vTelegram? Če ste začetnik, potem se poskusite odločiti za programiranje, saj vam bo brez tega zelo težko.

  Zanimivi roboti v telegramu

  Nenavadno je slišati, toda hitri sporočniki bodo kmalu postali bolj priljubljena družabna omrežja, ker je veliko bolj priročno, da gredo na klepet in dajo ekipi, kot da porabijo čas za ne vedno udobne programe. Tukaj je nekaj zanimivih botov v Telegramu:
 • Weathermen je odličen bot, ki bo nadomestil vse vremenske pripomočke in aplikacije. Kljub dejanskemu povzetku informacij za pet dni vnaprej, vas bo ta samodejno obvestil o vremenskih razmerah, samo napišite, kateri dan vas zanima.
 • Mycoocbot bo nadomestil zbirko receptov za jedi. Samo napišite sestavine, ki jih imate v hladilniku in si privoščite večerjo.
 • To PDF je bot z ozko specializacijo. Pretvori dokumente v datoteke PDF. Malo, vendar lepo, ni treba iskati posebnih storitev na internetu, ki so poleg tega večinoma plačane.
 • Izgovorjava je nepogrešljiv prijatelj pri študiju tujih jezikov. Ne veste, kako beseda angleška beseda zveni prav? Preprosto ga vnesite in bot vam bo poslal glas. Podpira številne jezike.
 • YouTube Downloader je chatbooth, s katerim prenesete video iz YouTuba. Obstaja veliko načinov na internetu, da to storite, ampak zakaj se preobremeni, če obstaja tak bot. Preprosto vnesite povezavo do videa in pošlje povezavo za prenos v različnih formatih.

 • Koristni pošto za poslovanje in delo

  Boti v "Telegramu" niso le zabavni. VelikoPomagali jim bodo pri poslovanju, študiju in delu. Pozabite na različne e-poštne odjemalce, stranke. Ta bot bo nadomestil vse.
 • Menjalni tečaji bot - zelo koristen bot na področju računovodstva. Omogoča spremljanje menjalnih tečajev, prenos različnih zneskov iz ene valute v drugo. Daje veliko informacij do grafikonov.
 • ​​
 • Taxigram je klepet, ki vam lahko pomaga rezervirati taksi ali ugotoviti, kje je mogoče. Obstaja več podjetij v tej storitvi, vendar kmalu bo vaš taksi zagotovo prišel tja. Preprosto vnesite točko A in točko B, po kateri vam bo bot poslal sliko zemljevida z vašo potjo.
 • Yandeks je eden najmočnejših iskalnih robotov. Ima zelo široko funkcionalnost, od branja knjig, ki se konča z iskanjem specifičnih informacij. Poleg tega ta bot prikaže novice na številnih področjih življenja.
 • SberBank - O tem pomočniku ni veliko govora. Uradna banka Sbudbank, s katero lahko izvedete vse operacije s pošiljanjem sporočila na klepet. Seveda bo to koristno za mnoge podjetnike.
 • Ocene uporabnikov

  Telegram je priznan kot eden najboljših glasnikov, čeprav v množicah ni preveč priljubljen. To je dokazal že v prvem letu svojega obstoja, presegel je Wats App, Viber in mnoge druge konkurente. Priročen, prijeten vmesnik, enostaven za upravljanje. Multifunkcijski roboti "Telegram" so že ocenjeni po vsem svetu, deset zgoraj navedenih pa vsesamo en odstotek skupnega števila resnično koristnih dodatkov, od iger do robov velikih organizacij, ki že uporabljajo desetine milijonov strank.

  Sorodne publikacije