Razdelitvena cona za svet tenkov: teorija in moda

Če danes igrate najbolj priljubljen svetovni simulator World of Tanks, boste verjetno vedeli, da je ta igra na najvišji realistični ravni. To niso stari simulatorji, v katerih je varnostni rezervoar v nasprotnikovem tanku, pištola pa povzroča nekaj škode in preprosto morate popolnoma odvzeti nasprotnika njegovega traku HP. Tukaj je vsak model rezervoarja obdelan v največ podrobnosti, in če samo ustrelil v smeri sovražnika, potem ste verjetno uspelo.

Zakaj? Dejstvo je, da v tej igri obstaja tako pojmovanje kot predrtje. Ne veš kaj je to? Potem morate vsekakor prebrati ta članek.

Kaj je prebojno območje?

Razdelitvena cona za svet tenkov je eden najpomembnejših konceptov, saj je to znanje lahko odvisno od izida večine bitk. Zato ima vsak rezervoar svoj oklep in ni enakomerno. Nekje je debelejša plast, kjer je tanjša. In z vsakim modelom so ta območja različna. Da bi uspeli, morate zapomniti ta območja v vsakem rezervoarju. Glede na dejstvo, da je v igri več ducatov, je to skoraj nemogoče. Toda preboj World of Tanks je izjemno pomemben parameter. Kaj morate storiti, če ne morete dobiti toliko informacij v vaši glavi?

Razvrstitev

Najprej lahko poskusite sami poenostaviti svojo nalogo. Razdelitvena cona za svet tenkov je nekaj tako pomembnega, da lahko žrtvujete nekaj drugih.znanje o tej temi. Torej, če želite ravnati sami, potem morate najprej spoznati, da lahki tanki niso predmet, s katerim boste morali delati. Dejstvo je, da imajo oklep povsod dovolj tanke in ne boste imeli težav, da bi ga prebili. V skladu s tem ste že močno olajšali svojo nalogo, saj je četrtina avtomobilov izključena s seznama.
Nato morate razumeti, da čeprav se odcepljena območja razlikujejo za vsak rezervoar, se v nekaterih primerih ujemajo. Nekatera območja so bolj ranljiva za večino rezervoarjev, nekateri pa so bolj varni in manj ranljivi. Torej, če analizirate situacijo, obstaja velika verjetnost, da boste lahko dosegli uspešno območje punktiranja, tudi če se ne spomnite vseh odsekov za vsak model. Kot lahko vidite, je območje prodora World of Tanks nekaj, česar ne morete zapreti, sicer tvegate, da pošljete vse lupine najbolj zaščitenemu delu sovražnikovega rezervoarja, s čimer se izgubite možnost zmage.

Moda

Najlažji način je moda za svet tenkov. Razdelitvena območja so v tem primeru prižgana z določenimi barvami, v igri pa boste takoj videli, kje ima rezervoar šibko oklepno površino. Obstaja več mod in vsak od njih ponuja svoj sistem osvetlitve in označevanja.
Izbrati morate način, ki bo najustrezneje dodelil cono razpada cisterne za World of Tanks, tako da boste lahko dosegli največjo bitno zmogljivost. To je zelo priročno orodje, kiželijo uporabiti veliko uporabnikov, vendar obstajajo resni dvomi o zakonitosti njegove uporabe.

Sorodne publikacije