Prehod iskanja Beseless "Witcher 3"

Witcher je najbolj priljubljena igra RPG žanra, ki je izšla pred desetimi leti in od takrat je pridobivala vse več oboževalcev. V središču zapleta je Witcher Geralt, ki s pomočjo alkemije uničuje pošasti in poseduje skrivne znake. Družabniki ga najdejo ranjeno in s popolno izgubo spomina. Kljub temu protagonist ni izgubil borilnih veščin in je pripravljen braniti druge čarovnice in se maščevati za mrtve. Vsako dejanje v igri vodi do določenega števila dogodkov, saj je ta zgodba od tistih, kjer je vse odvisno od izbire igralca. Poglejmo tretji del igre, zlasti prehod "Nameless" iskanja v Widgetu 3.


"Witcher 3: Wild Hunt"

The Witcher 3: Wild Hunt - Tretji del svetovno znane igre, ki je izšla avgusta 2016. Nadaljnja zgodovina je zadovoljna tudi z grafiko, posebnim humorjem, edinstvenimi liki in fascinantnim fantazijskim svetom. Nov del preseneča igralce z nepričakovanimi spremembami. Razvijalci so se odločili, da bo igra odprla svet, ki bi lahko preoblikoval mojstrovino, ki so jo vsi igralci občudovali v "peskovniku". Toda tu so ustvarjalci uspeli odmakniti od običajnih stereotipov in narediti nekaj edinstvenega in edinstvenega. Zato je bila igra prijetna tudi tistim, ki prej niso marali "igrač" podobnih žanrov.
Nove funkcije v svetu iger
Že dolgo časa so igralci neuspešno ubijali več ur, da bi našli pravo pot do nekakšne igralne lokacije ali krožili okrog dveh ur okoli glavnega šefanjegovo ranljivo mesto. Prav tako nihče drug ne porabi dragocenega časa za reševanje ugank za igre. Za poznavalce njegovega časa in pogosto živcev je že dolgo mogoče najti prehod težkih trenutkov igre v dostopnih virih. Torej, če imate to težavo, poglejmo podrobno, kako prenesti iskanje imenovano "Nameless", "Widget 3". Kateri ukrepi so potrebni za dokončanje naloge?


Iskanje "Nameless" v vdovi 3: mimo

Če ne veste, kaj storiti, ko opravite nalogo "Manjkajoči moški", preberite. Quest "Nameless" v Widgetu 3 je namenjen iskanju strahopetca, ki ima lahko informacije o Cyrusu. Pojdi v Grove Frey. S pomočjo čarovniškega smisla je potrebno raziskati ozemlje. V soteski blizu Svetega drevesa boste čakali na odkritje. Ko dosežete zaklenjena vrata med izvajanjem "Nameless" iskanja v Widgetu 3 na severnem delu raziskovanega gozdička, zavijte levo v komaj opazne lestve. Ko se dvignete in aktivirate ročico, ki odpre prehod, lahko plavate skozi to potezo. Na dvorišču hiše se boste srečali z volkodlakom, kar bo dodatna naloga. Ko zapustite levi del vrta do vodnjaka, boste morali skočiti v njo. Tam, skozi jamo, boste lahko videli telo dolgo mrtvega Boyaguza. Vzemi jo in odpelji Jennifer.
Med izvajanjem seje necromancy, bo čarovnik lahko zaslišal cowgoo, vrnil ga za nekaj časa do življenja s pomočjo čarovnije Svetega drevesa. Torej steBoste lahko dobili potrebne informacije z učenjem zgodovine Ciri. V tej dodatni junaški misiji boste imeli priložnost igrati malo za to junakino.

Igra za Cyrusa

V tem primeru bo treba iti v kopel, nato pa plavati v študentski vodi. Ob vasi napade divji lov. Z njimi se boste morali boriti. Nato s Squealom skoči na skalo in se srečaš z vilini.
Na koncu necromančne seje se nam zdi um, ki smo ga videli pri Baronu. Ta dodatna naloga se ustavi in ​​nadaljuje iskanje "Nameless". Videli boste, kako sveto drevo propade in izgubi moč. Svečenice bodo zelo jezne, a čarovnik, ki vam pomaga, je pripravljen prevzeti vso krivdo na sebi. Hkrati pa vam bo dala novo nalogo, "Last Wish", ki vas prosi za storitev.

Sorodne publikacije