Zamrzovalnik Indesit SFR 167: fotografije in ocene

Ni skrivnost, da je zamrzovalnik v hiši nujna tehnika. Kupite ga za shranjevanje mesnih izdelkov in žetev za zimo. Zato morate pri izbiri te enote biti čim bolj previdni. Najprej bodite pozorni na blagovno znamko, to je na državo izvora. Zdaj je na trgu veliko podjetij, ki proizvajajo visoko kakovostno opremo. Eden najboljših, po mnenju potrošnikov, je Indesit. Ta proizvajalec prinaša na trg veliko število različnih zamrzovalnih aparatov, ki se razlikujejo po tehničnih lastnostih. Eden najbolj priljubljenih modelov je Indesit SFR 167 NF. Značilnosti naprave, obravnavane spodaj.
Kdo proizvaja?

Podjetje Indesit, ki je proizvajalec opisanega modela, je na trgu približno 90 let. Takrat se je pisarna podjetja nahajala v majhnem mestu v Italiji, prvi izdelek, ki ga je izdala ta družba, pa je bila običajna teža. Po veliki domovinski vojni, je družba začela ustvarjati grelnike vode in plinske jeklenke. Že leta 1975 se je podjetje preimenovalo v sodobno ime. Trenutno je glavni proizvajalec na svetu. Na ruskem trgu je to podjetje zelo uspešno.

Splošni opis modela

Indesit SFR 167 NF je ločena omara. Ohišje je prekrito s plastiko. Ta tehnika ima svoje prednosti. Te bi morale vključevati predvsem obseg, navedbo vključitve in tudi nižje stroške. Veliko kupcev najde, kaj najtiTakšne naprave po majhni ceni so precej težke. Ta model ima velike dimenzije, zato ga je najbolje nastaviti v kuhinji vsaj na povprečni površini. Če želimo, lahko vrata v tem zamrzovalniku prevedemo na drugo stran. Ta oblika vam omogoča, da napravo namestite na povsem različnih mestih.Enostavnost uporabe

Čeprav je zamrzovalnik Indesit SFR 167 proračun, je precej širok. V primerjavi z drugimi poceni modeli, je ta naprava vidno poudarjena na njihovem ozadju. Vse je posledica dejstva, da ima ta naprava funkcijo zamrzovanja. To je najbolj primerno za tiste, ki imajo radi zdravo prehrano. Zaradi te možnosti so vsi izdelki zamrznjeni praktično takoj. V skladu s tem vsebujejo vse vitamine in elemente v sledovih. Prav tako uporabniki ugotavljajo prisotnost lastnih zmagovalnih funkcij. Zato ni potrebno ročno reševati ledu.

Specifikacije

Zamrzovalnik Indesit SFR 167 NF je zelo udoben. V vsakem primeru, če govorimo o funkcijah super zamrzovanje, odmrzovanje, in tudi prisotnost kazalnika vključenosti. Glavne specifikacije so obravnavane spodaj. Skupna prostornina zamrzovalnega razdelka je 270 litrov. Ko govorimo posebej o zamrzovalnikih, se ta parameter zmanjša na 220 litrov. Avtonomno hlajenje traja 13 ur. Zamrzne ta naprava je sposobna do 30 kg na dan. Naprava tehta 68 kg. Energetski razred D.

Volumen

V navodilu za zamrzovalnike Indesit SFR 167NF je indikator globine in širine. Treba je omeniti, da so moderne omare zasnovane za 50 cm, opisani model pa je bil 60 cm, kar pomeni, da lahko v tej komori shranite veliko količino hrane. Kot smo že omenili, je skupna prostornina zamrzovalnega razdelka 270 litrov. Po mnenju potrošnikov je treba opozoriti, da je ta lastnost idealna za shranjevanje mesnih izdelkov v napravi do 80 kg v napravi. V njej lahko postavite tudi zelenjavo, zelenje v isti masi in še več. V vsakem primeru, zahvaljujoč dobrem volumnu te zamrzovalne komore se bo prilegala velika količina hrane.

Klimatski razred

Med gospodinjskimi aparati so zamrzovalniki najbolj priljubljeni. Zato se uporabljajo v skoraj vseh stanovanjih in v povsem različnih delih zemeljskega sveta. Ne glede na to, kakšne klimatske razmere v različnih državah, bo vsak zamrzovalnik sestavni del kuhinje. V ekstremnih vročinah ali hladnem vremenu se temperatura zraka spreminja na ulici in v stanovanju. Zato to vpliva na delovanje naprave. Zato je na vsakem modelu označen klimatski razred. Ta parameter vam omogoča, da določite, v katerih pogojih bo ta tehnika delovala bolje. Mnenja o zamrzovalniku Indesit SFR 167 NF pravijo, da bo deloval z normalnim klimatskim razredom SN. Kaj to pomeni? Mirno vzdrži temperature od 10 do 32 stopinj Celzija. Če je potrebno, lahko to napravo postavimo v hodnik, kjer ni radiatorja, tudi ta tehnika je mirnabo deloval v kleti.

Ohranjanje hladu

V Ruski federaciji se delo električnega omrežja prilagodi največ. Vendar se včasih izkaže, da je lučka izklopljena. To še posebej velja za območje zunaj velikih mest. V vasi, naselju ali skupnosti včasih omrežna napetost izgine. Seveda, zamrzovalnik Indesit SFR 167 ne prejema več energije in začasno ne opravlja glavne funkcije. Zaradi tega se izdelki lahko pokvari. Zato je proizvajalec opozoril na dejstvo, da je uvedel značilnost, kot je avtonomno ohranjanje mraza. Ta zamrzovalnik lahko hrani zahtevano temperaturo 13 ur. Praviloma je to dovolj, dokler ni vključen svet. Spomnimo se, da so normativni dokumenti v mestih odklopa električne energije dovoljeni za največ 2 uri, ne da bi se pri tem znižala pristojbina. V vaseh in naseljih ta izraz raste do nekaj dni. Toda praviloma problem rešujejo precej hitro.

Energetski razred

Na žalost je glede porabe energije zamrzovalnik Indesit SFR 167 slabši od mnogih modelov. Porabi veliko energije. Oznaka razreda D pomeni, da se porabi približno 540 kW energije na uro. Zato morajo lastniki stanovanj, ki uporabljajo ta model, razumeti, da bodo morali veliko plačati. Če želite shraniti na družinski proračun, morate izbrati tehniko, v kateri je najvišji razred porabe energije. Gre za naprave A ++ A + in A z debelimi stenami.

Sorodne publikacije