Counter-rig Jaggernaut v igri "Doto 2"

Če igralec išče nasprotnika Jaggernauta, potem je treba zanikati znanje tega junaka, njegove prednosti in slabosti. Vsak junak v nekaterih situacijah izgleda slabše od nekaterih znakov. Dovolj, da preuči svojega sovražnika, oceni možne koristi njegovih nasprotnikov in se odloči, da se boju proti njemu na liniji v ekipnih borbah.

Prednosti

Nič ne gre za mod Jaggernaut v različnih igrah, kar kaže na veliko povečanje škode junaku. To je pokazatelj napada v igri "Dot 2", ki izzove grozo v srcu igralcev. Ko je letel do črte s podpornim značajem, bi v 9 od 10 primerov ubil. Poleg tega ima boljšo sposobnost za masovno obnovo zdravja, zaradi česar je nujno potreben za zaveznike.
Njegova končna sposobnost močno poveča napad za en cilj in s kritičnimi udarci (pasivno spretnost) bo uničil cilj v nekaj minutah. Prav zaradi teh kazalnikov je nasprotni vrh za iskanje Jaggernauta nerealen, vendar ima svoje slabosti, ki jih je treba uporabiti.


Negativni junak

Slabosti so pri vsakem junaku, hudi bojevnik v maski pa ni nobena izjema. Čeprav lahko v prvih minutah tekme vsiljuje boj, sam trpi zaradi pomanjkanja zdravja. Znaki, ki lahko preživijo njegov začetek, bodo zlahka uničili, ko se začnejo polniti veščine. Jaggernautovo protipostavko s sposobnostjo odvzema manije bo za tega junaka prava katastrofa, saj je močno odvisna od sposobnosti in skladno s tem.energije V tem primeru, vojak mora nenehno kmetije in prejmejo velik pretok zlata, tako da s pomočjo predmetov, da se ohrani rezultat škode na visoki ravni.
Če od oddaljene razdalje nenehno škodi in ne dovoli, da konča svojo zibelko, potem bo Jaggernaut v kratkem času izgubil prednost v Dot 2. Pristojni igralec bo šel na druge vrstice, da bi se poskusil uresničiti, vendar je treba to točko upoštevati. Še ena majhna pomanjkljivost je potreba po pravilni uporabi spretnosti pri igranju za vojaka v maski. Če igralec ne, potem bo nasprotnik zlahka pobegnil pred njim.


Glavni nasprotni vrhovi

Glede na to, da je Jaggernautov oklep precej šibak, se boji vseh morilcev z veliko izgubo in nadzorom, toda najbolj zamere so Silencer. Odvzem inteligence po smrti ne vpliva v veliki meri, vendar je prikrajšanje mane na črti smrtonosno. Izgubi kmetijo in sposobnost za boj proti sovražniku pod enakimi pogoji. S takšnim načrtom bo Jaggernaut hitro postal neuporaben. V bojni ekipi sovražnik s svojim ultimatom in silnim sovražnikom bojevnika postane lahka tarča. Za podobno shemo, Doom deluje. Ko gre za pomembno ekipno bitko, bo ta sovražnik postavil svojo glavno veščino na Jaggernauta, in ostal bo mrtev ali pobegnil z bojišča.
Podoben scenarij se bo nadaljeval večno, in zavezniška ekipa se bo samovoljno borila proti 4 proti 5. Nevarnim sovražnikom bi morali biti tudi Antipog, Fantom Assassin in drugi močni morilci. To so junakikmalu bo letel v Jaggernaut v Doti 2, obvladal in v tem času preprosto ubil arzenal svojih močnih veščin. Bojati se morajo ne manj kot prva dva določena števca.

Drugi močni nasprotniki

Če med zgoraj omenjenimi prvaki niste našli nikogar privlačnega, potem bodite pozorni na drugo protinapad Jaggernaut v osebi Aksa. Taktika igranja zoper nasprotnika v maski je neverjetno preprosta. Ko je napadena, se začne vrteti, vključuje izredno in preprosto prenese nastop izgube. Istočasno pa se njegove veščine prebijejo skozi čarobno pregrado Jagere in ima veliko več zdravja in zaščite. V tem dvoboju bodo twist znaki osvojili Axe, če bodo igralci enakovredni in bodo pravilno delovali.
Zadnji najmočnejši vrh proti Jaggernautu je Outworld Devourer. Ne more ubiti kerryja v maski, vendar ne bo pustil, da se mu naloži batlestik. Bistvo je, da bo lahko zaščitil sebe ali svoje zaveznike pred napadom Jagere. Poleg tega se vsak nasprotnik vedno znebi manije. Na ta način ne more vsiliti agresivne taktike z izmenjavo udarcev. Posledično bo uporabnost junaka sčasoma padla na nič. Vredno je razumeti, da so proti-vrhovi približni in delujejo le, če so sposobni upravljati vse te prvake.

Sorodne publikacije