Kako naročiti kartico Kiwi: možnosti, vrstni red dejanj, potrebne podatke in pogoje prejema

V drugem desetletju so uporabniki interneta najbolj priljubljene storitve elektronskega denarja. In če so začeli delati samo v okviru opravljanja storitev za prejemanje sredstev za virtualne denarnice, plačila za mobilne komunikacije, račune za storitve in blago v spletnih trgovinah, se je stanje nekoliko spremenilo. Skoraj vse storitve, ki registrirajo elektronske denarnice, so opravile uradno legalizacijo poslovanja z odprtjem banke za vročanje in pridobitvijo potrebne licence za delo. Podobna zgodba je bila tudi v plačilnem sistemu QIWI, ki se je pojavil leta 2007. Skupina "Kiwi" je v letu 2010 vstopila v banko "1st Processing", ki se je naslednje leto preimenovala v "KIVI Bank" CJSC. Od zdaj naprej imajo uporabniki možnost naročiti kartico "Kiwi Visa".


Banka trenutno ponuja 5 variant debetnih kartic.

Kartica QIWI payWave

Kartica z imenom zagotavlja podporo za brezkontaktno plačilo. Poleg tega ima tradicionalni čip za dodatno varnost. Brezplačna storitev in dopolnitev iz druge kartice, brez provizije za blago v ruskih trgovinah - glavne prednosti te kartice. Če se lastnik odloči za plačilo v tujini ali na spletu v tuji trgovini, bo plačilo 25% pri plačilu v rubljih in 0% pri plačilu v drugi valuti. Denar lahko dobite v kateremkoli bančnem avtomatu na svetu z provizijo v višini 2% + 50 rubljev. Denarnica inCard "Kivi", da lahko vsaka stranka odredi plačilni sistem združili stanje na računu, tako da lahko spremljamo v osebnem pisarni.


obdobje veljavnosti je tri leta in lastnik plača le strošek kartice v višini 199 rubljev. Vrstni red card "Kivi" te vrste je mogoče doseči "Pošta Rusije" ali kurirski službi.

Zemljevid QIWI payWave +

osebno tudi kartico z enakimi pogoji za opravljanje dela. od prejšnjega dneva zapadlosti se razlikuje. Namesto treh kartico, ki velja za pet let.
V svojem uporabnika prejem kartice samo knjiga "Kiwi" po pošti ali kurirski dostave. Stroški proizvodnje je 249 rubljev.

Zemljevid QIWI ekipa igra

Ta vrsta kartice bodo cenili ljubitelje spletnih iger. Obstajajo tri možnosti za zunanjost, kot že ime nakazuje vzdevek lastnika. Vezavo na račun v paro, bo Battle.net in PlayStation Store samodejno obnavljajo ravnovesje iger. Vrstni red card "Kiwi Visa" na plastiko, ki navaja ime računa v najbolj priljubljenih iger storitev lahko osebni račun na uradni spletni strani plačilnega sistema. Pri njegovem oblikovanju so ugodni pogoji za potrebne dokumente in starost lastnika, temveč v pridobitev potnega lista, in stranka lahko vsa plačila, stranka sistem več kot 14 let. Čas veljavnosti - tri leta. Stroški proizvodnje - 199 rubljev.

zemljevid "Kiwi", kjer je knjiga

Ta kartica je zasnovana za oflayn-, online plačilo in dvig gotovine na bankomatih. ne pride v poštevbrezkontaktno plačilo in manjkajoči čip, vendar so pogoji storitve podobni drugim možnostim. Prav tako ne obstaja letna naročnina za bančne storitve. Pri polnjenju z druge kartice se provizija ne zaračuna. Brezplačne transakcije pri nakupu iz ruskih spletnih trgovin. Naročanje za izdajo kartice poteka tudi v osebni pisarni na mestu sistema "Kiwi".
Star je nekaj manj kot dve leti. Kartico lahko naročite le za 149 rubljev.

„Prednostna naloga“

Biserna kartica za izvoljene. Izvaja se ob povezovanju istega paketa storitev, ki vključuje:
 • podporo brezkontaktne payWave tehnologije;
 • povečanje mesečne omejitve na 600000 rubljev za umik;
 • letno brezplačno SMS-obvestilo o prejemu in obremenitvi kartice v spletnem načinu. Sporočila pridejo do številke mobilnega telefona, ki je pritrjena na virtualno denarnico;
 • prednostna storitev pri klicanju klicnega centra brez čakanja, odzivnika in čakalnih vrst. Upravljavec bo odgovoril v 10 sekundah.
 • Kartica je izdana v omejeni izdaji. Veljavnost je 3 leta. Stroški paketa storitev "Prednost" - 799 rubljev na leto.

  Kako vložiti vlogo za izdajo kartice

  Na osebnem računu na spletnem mestu plačilnega sistema se izda naročilo v več fazah. Izberete lahko vrsto plastike in si oglejte pogoje storitve v razdelku "Mapni imenik" na zavihku "Bančne kartice".
 • V predlagani obliki je treba vnesti lastnika FV O.
 • Ne pozabite na potrebo po predložitvi potnega lista ob prejemu - preverjanje teh podatkov bo preprečilo nesporazume med nadaljnjo službo.
 • Na mestu, kjer se navede naslov in način prejema, morate izbrati dostavo po pošti v Rusko federacijo ali kurirsko službo in v ustreznih poljih označiti regijo, mesto, ulico, hišo, številko stanovanja upravičenca.
 • V tretji fazi je naveden način plačila: iz računa denarnice ali bančne kartice. Ne glede na izbrani vir sredstev plačilni sistem za transakcijo ne bremeni transakcije.
 • V zaključni fazi je treba potrditi odločitev o izdaji kartice z vnosom gesla, ki ga prejmete na mobilni telefon, povezan z računom.
 • Kartica se običajno izvede v petih delovnih dneh, po tem pa se pošlje stranki v skladu z izbranim načinom dostave.

  Kako priti

  Prihodnjim lastnikom se ponudi več možnosti za pridobitev kartice:
 • Dobava v poštnem uradu Rusije, rok dobave od 8 do 30 dni, odvisno od regije stranke. Storitev je popolnoma brezplačna.
 • Hitra dostava traja 5-10 dni. Kurir bo prinesel kuverto s kartico na določen naslov, cena storitve je 300 rubljev, se plača ob oddaji naročila.
 • Če je bila izbrana vrsta dostave izbrana po pošti, je v osebni pisarni možnost spremljati pripravljenost in gibanje kartice. Če želite to narediti, pojdite na zavihek "Bančne kartice" in kliknite na gumb"Sledite zemljevidu". Postopek pridobivanja plastike je združen s postopkom identifikacije.
  Pri predložitvi potnega lista za potrdilo imetnik računa v plačilnem sistemu potrdi svojo identiteto in poveča status računa.

  Kako naročiti zemljevid "Kivija" v Krim

  Prebivalci polotoka se to vprašanje pogosto postavljajo. Poseben status te regije Rusije prinaša določene nianse in za navadne ljudi ustvarja kompleksnost. Pri oddaji naročila in navedbi naslova za dostavo bo lastnik virtualne torbice v plačilnem sistemu, ki živi na Krimu, na seznamu območij naletel na pomanjkanje regije.

  Tukaj se lahko rešijo modrost in razumevanje načela "pošte Rusije". Vse pošiljke (pisma, paketi, paketi) se sprejemajo s polnim naslovom prejemnika, ki vključuje indeks, ime regije, mesto, ulico, številko hiše in stanovanje. Toda v večini primerov zaposleni v All-ruski dostavni službi pozorni na indeks. Zato, ko naročate kartico v vaši pisarni, je priporočljivo izbrati Krasnodar Territory na seznamu regij, druga polja pa izpolnite čim natančneje. Posebno pozornost je treba nameniti določanju indeksa. To je na njega, da bodite pozorni pri razvrščanju pisem in paketov na postavke "Mail of Russia."

  Kaj morate imeti v mislih

  Po prejemu kartice morate opraviti postopek za njegovo aktiviranje. Do sedaj ga lahko uporabljate in plačate za nakupe prek spleta ali v supermarketih ter dvigujete gotovino na bankomatu. Za aktivacijozemljevid ni nič drugega kot kos plastike. To se naredi za varnost in varčevanje sredstev strank na računu.
  Za registracijo kartice v sistemu morate iti v osebno pisarno "na uradni strani ali v mobilni aplikaciji. )
 • Kliknite gumb "Aktiviraj kartico".
 • ​​
 • Vnesite številko, ki se nanaša na obraz plastike.
 • V okno vnesite kontrolno kodo, določeno v sporočilu SMS. SMS se pošlje na vezano telefonsko številko.
 • V mobilni aplikaciji za aktivacijo kartice je treba izbrati naslednje zaporedje: "Zemljevidi", "Plastične kartice QIWI", "Aktiviraj kartico". Nato se vrstni red ne razlikuje od možnosti, predlagane za spletno mesto. Namig za tiste, ki želijo prihraniti: sledenje novicam in promocijskim akcijam plačilnega sistema bo v nekaterih primerih lahko dobilo kartico brezplačno ali za simbolični denar. Na primer, od 24. decembra 2018 poteka akcija "Kartice na rubli".

  Sorodne publikacije