Prehod iskanja "Živahni sužnji"

Iskanje "živahni sloed" je stranska naloga cehov tatov. To bo trajalo nekaj časa za njegovo izvajanje, vendar kot rezultat, v mestu Solitude bo ukraden kupec. To iskanje je vredno, če zbirate Barentsove kamne.

Kako do potovanja

Naloga Quest Sloade bo na voljo takoj, ko junak izvede pet majhnih naročil od Delvina ali Vexa v samoti. Pri naslednjem pogovoru-dialogu z Melori se bo pojavil element o posebnem iskanju. Za njegovo izvedbo bo junak poslan v Tan Ericurua, ki ga najdemo v modrem gradu. Znak bo vprašal kapitana ladje za tihotapljenje - Ballmerian modro. Da bi našel to zdravilo, junak pripada samostojno, in to lahko naredimo na različne načine.


Mimo potovanja "Živahne strani"

Po pogovoru z Ericurjem se odpravite v pristanišče Samota in se pogovorite s kapetanom ladjo Rdeče valove Sabino Nitt. Ta lik vam bo z veseljem prodal steklenico modre dvorane. Tak nakup bo stala 500 zlata. Če poskušate znižati ceno, se bo, nasprotno, povečala na 1500 kovancev. Lahko dobite drogo, ne da bi porabili denar. To storite tako, da vstopite v dno ladje, da si zabeležite v sefu. V njem boste našli informacije, da je napoj skrit v prsih pod ladjo. Ključe iz sefa lahko ukradete v Sabini, vendar pod pogojem, da imate veščine iz žepa "Žepne kraje". Skoči na vodo na desni strani krme, odprite prsni koš (zaklenite nivo "Master") in vzemite zdravilo. ZdajVaša pot leži na ladji "Vigorous Sloads". Ta ladja je severovzhodno od Samote. Tihotapljenje se lahko vrže v skrivnost. Toda bolje je ubiti vse pirate na ladji, ker nimajo ničesar, kar bi imelo koristi. V kabini prvega pomočnika boste našli prtljažnik. Daj mu drogo. Tik ob mizi je eden od kamnov Barentsa. Na to se dokonča dodatno iskanje cehovske tatine Skyrim, toda pred junakom pričakuje veliko dogodivščin.

Sorodne publikacije