Pametni telefon YotaPhone 2: povratne informacije, specifikacije in funkcije lastnika

Druga generacija naprav Yota je bila znatno nadgrajena, koncept je postal še bolj edinstven, z velikim številom funkcij in možnosti, ki so očitno privlačne za stranke. Prvi pametni telefon v tej seriji je bila dobra, a neizčrpna ideja. Z odlično opremo in oblikovanjem je bila izvedba tehničnega načrta resnična. Naslednji telefon, o katerem bomo še razpravljali, je sodoben, zanimiv, samostojen in dokončan pripomoček. Ni priporočljivo kupiti YotaPhone 2 od Aliexpress. Mnenja o takšnih napravah so le redko pozitivna.

Specifikacije

diagonala zaslona je 5 palcev. Ločljivost - 1920 x 1080 slikovnih pik. Naprava deluje na 4 jedrih, od katerih vsaka deluje na frekvenci 226 GHz. RAM je 2 GB, notranji pomnilnik pa 32 GB. V modelu iz Yote (YotaPhone 2 YD206 pregledi, ki preberejo spodaj) sposobnost za delo s pomnilniško kartico ni zagotovil razvijalec. Operacijski sistem Google Android 4.4. Akumulatorska baterija, ki jo je mogoče odstraniti, njena zmogljivost je 2500 mag. Obstaja zadnja in sprednja kamera. Prva je dobila resolucijo 8 MP, druga pa 2,1 MP. Lahko posnamete video z maksimalno kakovostjo 1080 r. Teža naprave - 145 g. Dimenzije: 14.5h6.9x0.9 cm.

Dodatne funkcije telefona

Podpira "nano" sim kartice. Možno je delo z "bluetooth", brezžičnimi in mobilnimi omrežji. Funkcija GPS, GLONASS. Meni fotoaparata ima samodejno ostrenje, vgrajeno bliskavico, če govorimo o zadnji matriki.Frontal je prejel le nekaj načinov fotografiranja. Na voljo je tudi fiksna ostrina. Telefon ima merilnik pospeška. Obstaja več senzorjev za priročno upravljanje z napravo. Pripomoček podpira brezžično polnjenje.

Površine in meje

Pametni telefon YotaPhone 2 (odzivi na oblikovanje je dober) je prejel radikalno novo zasnovo, ki ni podobna originalnemu modelu. V prvi generaciji so bili ravni koti telesa, jasne oblike, meje. Druga je nasprotna. Naprava ima zaobljeno zadnjo stran, zaobljene vogale. Dno in vrh naprave je nekakšna ukrivljenost. Če morate pogledati ta pripomoček, potem lahko spomni morskega morskega psa. To so povedali mnogi potrošniki. Na žalost, kot pravi telefon YotaPhone 232GB, je naprava precej spolzka. Ob prvem stiku z njim lahko takoj opazimo, da primer z dlanjo praktično ni pritrjen. Zadnja stena, čeprav je neumna, groba, še vedno močno zdrsne. Pred nakupom morate takoj ugotoviti, na kateri strani telefona je prednja plošča. Po mnenju uporabnikov ni težav, saj se zvočnik nahaja na sprednji strani. Zaradi dejstva, da je eden, je sprednja stran prav tam.

Vsaka površina ima zaščitno steklo. Pomaga pri zaščiti telefona pred praskami. Z zunanjimi dejavniki sta obe površini zelo različni. Na sprednji strani ohišja je prozorna, mehka na dotik. Malo toniranja je malo. Zadnji je mat in dovolj gladka, da se ga je mogoče dotakniti. Površina je bila rahlo upognjena, zato ni videti kot pravo steklo. Vendar je to isti del in večinaspolzka Nekateri potrošniki si delijo različico, ki jo je namerno izdelala zadnja plošča.
Parametri teže in dimenzije se lahko imenujejo več kot standardni in primerni za ta telefon za 100%. Poenostavljena oblika, teža je majhna, tako kot velikost, zato jo je enostavno nositi v dlani in jo položiti v žep. Vendar pa obstaja ena pomembna pomanjkljivost. Ne izdelujte ovitkov za ta pripomoček. Poleg tega si je težko predstavljati dodatno opremo, ki lahko hkrati varuje obe strani pametnega telefona. Mnogim potrošnikom svetujemo, da kupijo majhno "ovojnico", da bi v napravo namestili napravo.

Glavni telefon kamere YotaPhone 2 je bil precej dober. Nahaja se na zadnji strani, običajno na dodatnem zaslonu. Treba je omeniti, da je v prvi generaciji leča nameščena na spodnjem delu, kar je nerodno v sestavi. Nova naprava ima vse potrebne podatke na svojih običajnih mestih.

Zadnji prikaz

Proizvajalec je izjavil, da mora biti zadnji prikaz trajno vklopljen. Samodejno prikaže sporočila, bližnjice, sporočila na ravni sistema. Obstajajo tudi vgrajeni pripomočki za vreme, novice, koledar, datume. Po želji lahko sliko nastavite za ozadje. Dovoljeno je tudi, da postavite svoje lastne pripomočke. Po drugi strani pa zaslon ne izgleda zelo estetsko, a če pogledate ta odtenek pod drugačnim kotom, je ta telefon primeren za tiste, ki želijo pritegniti čim več pozornosti do drugih.
Drugi zaslon telefona YotaPhone 2 je prejel odobritve. Lastniki so ga opisalinekaj možnosti zaslona. Omogoča vam igranje iger, gledanje videoposnetkov itd. To pomeni, da je na njem mogoče storiti vse enako kot na običajnem. Vendar pa ima funkcijo - zaslon je brez svetlobe in je okrašena v črni in beli barvi.

Tipke za upravljanje

Predstavniki prve generacije serije imajo zaslon na dotik, ki osebi omogoča nadzor iger in drugih aplikacij. V drugem modelu so zavrnili to idejo. Ta telefon ima na zaslonu tri virtualne gumbe. Zasedajo majhno količino prostora, ne da bi pri tem motili napravo. Mehanski nadzor telefona YotaPhone 2 je bil negativen. Ta element je nekaj, kar številnim potrošnikom ni všeč. Gumbi so preveč zasajeni v telesu, tako da bo pritiskanje v temi problematično. Tipke so na desni strani. Med njima ni ločila, zato včasih ne morete klikniti na ta gumb. Lastniki se bodo težko navadili na svojo lokacijo.

SIM kartica in pomnilniška kartica

Proizvajalec v režiji YotaPhone 2 ni zagotovil reže za pomnilniške kartice. Vendar pa je notranji pomnilnik več kot dovolj za veliko kupcev: 25 GB razpoložljivih 35 GB. Po želji lahko preko OTG priključite zunanji pomnilnik. Telefon podpira samo eno kartico SIM. Reža je nameščena v stranskem gumbu za glasnost. Odstranimo ga s konca s posebno ključavnico. Rešitev je primerna in številnim strankam je všeč.

Priključki in zvočniki

Na vrhuPriključek za slušalke se nahaja na koncu (standard 35 mm), mikroUSB pa na spodnji strani. Poleg zadnjega vhoda so zvočniki, v resnici pa zvok nikoli ne deluje istočasno na obeh izhodih. Zato lahko potrdimo predpostavke kupcev, stereo zvočniki tukaj niso vgrajeni. Druga mreža je verjetno napačna. YotaPhone 2 telefon design design tehnologija je prejela nevtralne povratne informacije. Vrata niso pokrita s posebnimi pokrovi ali pripomočki. Zato pametnega telefona, zaščitenega pred vlago in umazanijo, ni mogoče poklicati. Plošča nima pritrdilnega traku, kar bi bilo primerno za uporabo naprave. Na voljo je ena barvna možnost - črna, kmalu bo prodana in bela. Vse spremembe, prejete v novi generaciji, lahko imenujemo radikalne in najbolj uporabne. Mnogi kupci pohvalijo proizvajalca za to odtenek.

Predvajanje videa

Na žalost je pri predvajanju videa na telefonu nekaj težav. Standardna aplikacija bo normalno predvajala določene formate. Toda večina datotek ima nekaj težav. Slika se prenaša dobro in avdio posnetek manjka. Težave z kodeki so pogoste, zato se nekateri potrošniki pritožujejo. Da bi jih rešili, lahko s spleta prenesete posebne razširitve in nastavitve, ki vam omogočajo preprosto predvajanje datotek v osnovnem predvajalniku. Vendar pa večina potrošnikov še vedno raje drugega, manj zapletenega načina. Preprosto prenesite s spletnega mesta uradne trgovine, ki vam je všeč, in ga namestiteprivzeto Funkcija predvajanja videa na velikih zaslonih in drugih dodatnih monitorjih je na voljo na račun posebnega priključka. Kakovost tega ne izkrivlja. Glede na povratne informacije potrošnikov lahko sklepamo, da je takšna odločitev precej uspešna. Dovoljeno je reproducirati v obe smeri tako filme kot posnetke. Med predstavo datoteka ne bo obešena ali upočasnjena, napake ne bodo uspešne. Če je videoposnetek usmerjen pokončno, se na zaslonu prikaže točno, slika se ne raztegne. Na straneh lahko opazite široka polja črne barve.

Avtonomno delo

Telefon druge generacije ima trajnejši akumulator - njegova zmogljivost je 2500 mag. V skladu z izjavo uporabnika se naprava dobro pojavi, ko gre za avtonomijo. V tej izdaji ni nobenih zahtevkov za pripomoček niti proizvajalca. Pri povprečni aktivnosti naprava ne bo delovala več kot dva polna dneva. Kaj je proizvajalec obljubil? Sodeč po značilnostih, bo naprava v stanju pripravljenosti delovala 17 dni, z aktivnimi pogovori pa se bo pametni telefon YotaPhone 2 razrešil v 26 urah. Po želji lahko vedno vključite program za energetsko učinkovitost, ki ima veliko možnosti. Lastnik ima dovoljenje za nastavitev samodejnega zagona programa na določeni ravni bremenitve. Če pogosto uporabljate 3D aplikacije, potem naprava po treh urah potrebuje dodatno "gorivo". S stalnim ogledom videoposnetkov prek brezžičnega omrežja se bo pripomoček moral polniti po 9,5 urah, 12 ur zapored pa bo lahko prebral knjigo, telefon v tem načinuizpraznjena Polno polnjenje se opravi v približno 3 urah.

Glavna razlika od prvega modela

Zakaj prva generacija telefona ni postala tako priljubljena kot druga? Dejstvo je, da zaradi pomanjkanja senzorja, slabe lokacije matric za fotografiranje in drugih odtenkov, potrošniki niso bili zadovoljni z uporabo funkcije dodatnega zaslona. Prednosti zaslona so bile v celoti pokrite z njegovimi napakami v delovanju, zato ta del najpogosteje ni vključen. Pametni telefon YotaPhone 2 ima nadzor na dotik. Delo z zasloni je postalo veliko lažje in bolj priročno. Razvijalci so v celoti predelali tehnologijo uporabe tega dela. Tako kot zaslon, splošna "polnitev" kot celota ne povzroča nezadovoljstva s strani kupcev. To potrjujejo vse ocene. Zaslon, zvok, kamera, življenjska doba baterije - vse na povprečni ravni, kar pomeni, da na njih ni pritožb.

Negativni odzivi

Kupci na glavno pomanjkljivost telefona YotaPhone 2 YD206 (lastnikova povratna informacija bo pomagala določiti izbiro) vključujejo le en odtenek - previsoka vrednost. Mnogi uporabniki menijo, da bi taka naprava (tudi z zanimivimi funkcijami in uporabniku prijazno ergonomijo) lahko pridobila širše povpraševanje na trgu. Povprečna cena je 40 tisoč rubljev. Za primerjavo: priljubljen model Sony je cena 36 tisoč rubljev., "Samsung" - 30 tisoč rubljev. Zaradi teh naprav bo telefon s preveliko vrednostjo neznanega podjetja znatno izgubil, kar je več kot logično. Trenutno se razpravlja o pripomočkuizdelek, ki se pogosto izvaja pregledi in premisleki, vendar na ulicah celo velikih mest, da ga vidim v rokah potrošnika - redkost.

Sklepi

V telefonu YotaPhone 2 v primerjavi s prvo generacijo se je vse spremenilo, od funkcij do preproste zasnove. Osnovni koncept (uporaba dveh zaslonov) je ostal nespremenjen. Bistvo je, da je bilo rafinirano, maksimalno izboljšano in s praktično neuporabno funkcijo spremenilo v priročno in pogosto uporabljeno orodje. Te napake, ki so bile v prvi generaciji, so bile določene. To je najbolj zadovoljilo potrošnike. Najbolj pogosto prihaja YotaPhone 2 iz Kitajske. Mnenja o napravah, kot je že jasno, precej dobro.

Sorodne publikacije