Ocena električnih brivnikov za moške v letu 2017

Kljub temu, da je brada zdaj v modi, številne organizacije ne čestita zaposlenim, pusti se. Pisarniški delavci, ljudje, ki delajo na področju javne prehrane, uradniki za javno varnost moških praktično vsak dan so prisiljeni britje presežne ščetine. Uporaba brivnika je pogosto vzrok za resno in zelo slabo draženje. Da bi se izognili tem težavam, je priporočljivo uporabiti električni brivnik za moške. Razvrstitev najboljših med njimi je predstavljena v tem članku. Pravilen električni brivnik zagotavlja svež in lep videz.


Ocena električnih brivnikov za moške

V TOP-5, ki ga zastopamo, smo vključili le najboljša vozila. Odprta ocena električnih brivnikov za moške PHILIPS S9521 /31:
 • PHILIPS S9521 /31 - naprava se nanaša na tip omrežja.
 • Panasonic ES-LV9N-S820 je tudi omrežni brivnik.
 • PHILIPS S728 /17 je visokokakovostna rotacijska naprava.
 • PANASONIC ES6003S520 - električni brivnik.
 • Konča britvico za moško rotacijsko napravo - VITEK VT-1377.
 • Iz tega seznama je razvidno, da so razlikovalne lastnosti naprav osnova za napravo. Da, vse naprave, ki so vključene v oceno električnih brivnikov za moške, so razdeljene na rotacijske in mrežne. Rotacijski se hitro napolnijo, imajo obrezovalnik, čiste britje in so enostavne za čiščenje. Toda omrežni električni brivniki za moške na lestvici vseeno zavzemajo vodilni položaj. To je posledicadejstvo, da ne samo čisto britje, ampak tudi ne povzročajo draženje na koži. Imajo tudi odličen trimer in samočistilni sistem.


  PHILIPS S9521 /31

  Ni presenetljivo, da je električni brivnik PHILIPS S9521 /31 na prvem mestu. Ta naprava je mrežastega tipa in omogoča enostavno, čisto in udobno britje kože. Poleg tega naprava vsebuje precej široko funkcionalnost dodatnih funkcij. Čeprav ima poleg zgoraj navedenih dveh najpomembnejših lastnosti, tudi PHILIPS S9521 /31 zelo visoko ceno. V razvrstitvi britvic za moške ima najvišjo kakovost in polno funkcionalnost. PHILIPS S9521 /31 ima vgrajen trimer in priključno postajo. Zaslon na dotik je celo neznanemu uporabniku jasen na intuitivni ravni. Prikazuje raven polnjenja baterije, stopnjo umazanije mehanizma in druge ne manj koristne vidike dela. Nakup te naprave bo stala 25 tisoč rubljev. Cena je vsekakor visoka, vendar popolnoma ustreza kakovosti tega izdelka. V svojem segmentu je vsekakor najboljši.

  Panasonic ES-LV9N-S820

  Panasonic ES-LV9N-S820 čista britvica z mrežico. To je eno najboljših bitij na trgu električnih brivnikov letos. Prednost Panasonicovega ES-LV9N-S820 je 3D-glava z več zoomom. Njena popolnoma ostra rezila zagotavljajo popolnoma udobno britje. Naprava ima zložljiv trimmer in vgrajen senzor. Zahvaljujoč najnovejšemu električnemu brivniku, bo samodejno določil, kako močne so dlake od uporabnika. Dodatne lastnosti naprave so sušenje in samočistenjemehanizem za sukanje.
  Kupčeva naprava bo stala 20 tisoč rubljev. Če je v skupni razvrstitvi električnih brivnikov za moške ta naprava na drugem mestu, potem je v svojem segmentu zagotovo prva.

  PHILIPS S728 /17

  Kot pri vsaki napravi te družbe, je za PHILIPS S728 /17 značilna visoka raven kakovosti. Značilnost te britve je prisotnost dveh šob, od katerih vsaka opravlja različne funkcije. Prvi je namenjen negi obraza, drugi pa lahko britje telo. Dovoljeno je uporabljati tako za suho kot za mokro britje. Ta funkcija je zagotovljena zaradi prisotnosti vodotesne zaščite. Naprava deluje na bateriji. S tem zagotovite popolno delovanje brez ustavljanja za štirideset minut. Cena take britje se giblje od 45 do 65 tisoč rubljev.

  PANASONIC ES6003S520

  Ta model je idealen za tiste, ki želijo kupiti poceni električni žar. Stroški za PANASONIC ES6003S520 so 3000 rubljev. Britje se izvaja tako suho kot vlažno. Naprava ima tri brivne glave. Popolnoma se spopadajo tudi s togo ščetino in odstranijo vsak las na svoji poti. Za popolno polnjenje baterije je potrebnih osem ur. Toda britev deluje na tej dražbi le dvajset minut. Prednosti te naprave so vodoodporno ohišje in indikator nivoja baterije. Vključeno z napravo je trimer.

  VITEK VT-1377

  To rotacijsko orodje je po svoji ceni zelo privlačno in tudi dostojno. V modelu 3plavajoče brivne glave. Popolnoma ponavljajo obrise obraza in tako odstranijo lase tudi na najbolj nedostopnih mestih. Vključeno z napravo je trimer. V samostojnem načinu naprava deluje pol ure brez ustavljanja. Ampak za to mora biti popolnoma napolnjena in porabiti dve uri. Naprava je opremljena s funkcijo hitrega polnjenja. Cena britve je eni in pol tisoč rubljev. V omrežju je tudi dve tisoč naprav. Vse je odvisno od kraja nakupa, tako da preden se odločite za to, morate skrbno analizirati trg.

  Sorodne publikacije