Kako priti v taksi v GTA 4: Navodilo

V računalniški igri GTA 4 obstaja veliko interaktivnih elementov, ki vam omogočajo, da se s svojo glavo potopite v virtualni Liberty City. Ena od teh stvari je možnost vožnje po mestu na znani rumeni taksi. To ni samo dodaten čip, ampak tudi koristna storitev. Oglejmo si, kako priti v taksi v GTA 4 in narediti potovanje kot potnik.

Kako ujeti avto?

Vredno je omeniti, da je mogoče voziti potniški sedež samo v nekaterih avtomobilih. Skozi Liberty City, cut rumene sedans, ki jih je težko zamenjati z drugimi udeleženci v prometu. Če želite sedeti v taksi v GTA 4 se lahko ne samo, da se počutijo kot resnično prebivališče metropole, ki rushes na svoje zadeve s prometnimi zastoji. Z uporabo taksistov lahko hitro premikate med pomembnimi znaki na zemljevidu (misije, trgovine, prosti čas, apartmaji itd.). Ugotovimo, kako sedeti v taksiju v GTA 4.


Sedimo kot potnik

Pogosto se problem pojavi, ker je pristanek v vlogi potnika enak ključu za običajen ugrabitev avtomobila. Privzeto je to na osebnih računalnikih tipka F ali Enter. Za vrganje voznika in krajo samokolnice je dovolj, da enkrat pritisnete gumb zraven vozila. Enako se bo zgodilo z rumenim taksijem, če ne držite tipke F nekaj sekund. Po tem bo protagonist obšel avto, odprl zadnja vrata in se udobno usedel. Treba je omeniti, da ne boste mogli sedeti v taksiju s potnikom v GTA 4, če je v tem avtomobilu še en avto.človek Da bi ta funkcija delovala, je treba končati Romanove začetne misije. Če želite, da se taksist ustavi, morate piskati na tipko E. Na poti lahko spremenite videz: od tretje osebe do prve in obratno. Končno točko poti lahko izberete s puščičnimi tipkami. Ikona za ime in cilj bo prikazana na zaslonu voznika. Če je potrebno, lahko samo preskočite potovanje in se naenkrat odpravite na zadnjo točko.

Kako naročiti avto?

Danes nihče na cesti ne ujame avtomobila in naroči avtomobil skozi aplikacijo ali po telefonu. Že v letu 2008 je v GTA 4 Nicko Belich želel uporabljati takšne storitve. Če ohranite dober odnos z bratom protagonista, ki ima taksije, potem lahko odprete telefon za prenosni računalnik in pokličete Romana, da pokliče avto. Po 20-30 sekundah bo avto blizu vas. Zdaj veste, kako priti v taksi v GTA 4.

Sorodne publikacije