Kako imeti grafično kartico ZCash v operacijskem sistemu Windows. Navodilo za lastnino

Internet je že dolgo izhodišče za pasivni dodatni ali osnovni dohodek. ZCash, eden od kripto tujcev, se lahko uporablja s procesorjem ali grafično kartico. Je dovolj zmogljiv za napredne uporabnike z zmogljivim računalnikom ali prenosnim računalnikom. Aza rudarstvo je na voljo za novince. Glavna stvar je ugotoviti, kaj je to in kako deluje.

Kaj je "rudarstvo"?

Rudarstvo je postopek za izločitev kriminala na internetu. Zasluženi kovanci pridejo v torbici, ki je posebej ustvarjena za ta namen. Kako lastiti ZCash na Nvidiji? Obstajata dva načina za pridobivanje tajnih izdelkov: z uporabo procesorja in grafične kartice. Mnogi proizvajalci izdelujejo posebne naprave za najem, ki povečujejo učinkovitost računalnika. Do nedavnega so bili najpomembnejši kripto tujci bitcoin in etherium. Danes bo ZCash donosen. Ampak ne vsi vedo o tem.


CryptoLanguages ​​

Kako imeti ZCash na procesorju? Obvezni pogoji za črpanje kateregakoli kripto: močan računalnik, ena ali več grafičnih kartic, lastniški bazen in poseben program. Pred letom dni (leta 2016) je nastala prva anonimna šifrirana valuta na svetu - ZCash. Je decentraliziran, ima odprto kodo. Zahvaljujoč inovativni kriptografiji, uporabljeni tukaj, je kriptografija osredotočena na določitev najnovejših standardov anonimnosti. Njegovo polno ime je Zerocash. Ustvarila ga je skupina znanstvenikov, inženirjev in svetovalcev.
Powered by ZCash na BlockChein. Kriptografijo podpirajo finančno resni vlagatelji. Ona jetemeljijo na matematičnih dokazih, ki nimajo pomembnega pomena. Naj bo privlačno s popolno anonimnostjo in dejstvom, da so ZCash razvili najboljši strokovnjaki na tem področju. Transakcije so popolnoma skrite. Ne morete ugotoviti, iz katere denarnice je bil denar obremenjen in kje je bil poslan. Stranske informacije niso na voljo. To kriptografsko valuto lahko zamenjate pri različnih storitvah samodejne izmenjave. Od mojstrov morate izbrati le tečaj in minimalno provizijo. Vnesite in prikažite kripto valuto običajno na izmenjavi BitMEX.


Lastnosti

Kako lastiti ZCash na Windows XP? Da bi začeli izdelovati novo kriptografsko valuto, je treba upoštevati nekaj trenutkov. Do danes je ZCash - najbolj privlačen v smislu pridobivanja kovanca. Za gostovanje potrebujete več grafičnih kartic (po možnosti specializiranih), bazen in program. Prav tako morate narediti torbico, kjer bodo dostavljeni kovanci. Če želite, da je proces urejanja zemlje uspešen, bodite pozorni na naslednja priporočila:
 • kupite cesto za grafično kartico, če se odločite za poslovanje z lastnimi (raje nove grafične kartice AMD);
 • Pomembna sestavina v postopku ekstrakcije je bazen (najbolj znani sta Suprnova, Coinmine, Coinotron, Flypool);
 • Ko izberete bazen in grafično kartico, poiščite program. Najti Calirmor je primeren za nepremičnine, ga prenesete, unzip in začetek.
 • Nekateri uporabniki sprašujejo: "Ali je ZCash dovoljeno uporabljati na procesorju Nvidia in hkrati?" Pravzaprav taka možnost obstaja. Samo najti primeren bazen.

  Prednosti in slabosti

  Kako ZCash ima CPU procesor? V zadnjem času je bilo mogoče dobiti novo kripto valuto z imenom ZCash. Spodaj so naštete koristi:
 • Absolutna anonimnost. Prejemnik in pošiljatelj transakcije in velikost zasluženega kriptiranja sta šifrirana. Informacije so na voljo le tistim, ki so prejeli poseben ključ za nadaljnje transakcije s transakcijo.
 • Počasen zagon. V tem načinu se zažene lastnost ZCash Cantonment. To pomeni, da se bo v prvih tridesetih štirih dneh nagrada za enoto linearno povečala, to je postopoma.
 • Nagrada. Rudarji prejmejo devetdeset odstotkov svojega dobička, preostalih deset je investitorjev in ustanoviteljev, vendar ne takoj. Dva in pol kovancev (ustanovitelji) in deset kovancev (minterji) prejmejo štiri leta.
 • Naložbe. Financiran je projekt proizvodnje Criptoila. Znesek je tri milijone dolarjev. To pomeni, da vsak kovanec stane petnajst dolarjev.
 • Razpoložljivost. Proces najema je na voljo vsem, saj je čim bolj odprt in pregleden.
 • Zaščita. Algoritem je zaščiten pred ASIC. Tako lahko navadni ljudje v prihodnosti zaslužijo denar.
 • V procesu pridobivanja novega kriptovalyuta obstajajo slabosti. Kako je ZCash lasten, če je cena za kovanec precenjena? Pred nakupom kovancev razmislite, ali bodo cene padle. Poleg tega morate razumeti zelo dobro v napravi računalnikov in tehnologije lastnine, da bi dosegli pozitiven rezultat.

  Kakolastnik?

  Da bi bil kriptovalyutov rudarski proces uspešen, je treba upoštevati tri glavne pogoje: izbrati bazen, prilagoditi kriptovalyutno denarnico in pristati za video adapterje. Pojasnimo nekaj točk:
 • Pool. To je kraj, kjer se proizvaja kriptografija. Na voljo so posebni viri, ki so priljubljeni pri izkušenih urednikih. Med njimi so ZCash.Flypool.org, Dwarfpool.com, Zec.Nanopool.org in drugi.
 • Denarnica. Številni viri ponujajo ustvarjanje denarnice za kriminalce. Ena izmed najbolj priljubljenih je YoBit.net. Če želite ustvariti osebno denarnico, se registrirajte na spletnem mestu, pojdite na zavihek »Stanje«, poiščite ZEC, kliknite ikono »plus«. Sistem dodeli številko denarnice, ki jo želite določiti v datoteki BAT.
 • Nastavitve. Kako uporabljati ZCash z uporabo procesorja? Treba je opozoriti, da je pridobivanje tega kriptovlyuyut na Windows ni tako učinkovita kot z uporabo video kartice. Platforma FlyPool omogoča, da Mayer to stori s pomočjo procesorja. Kliknite na dno okna Windows-CPU, prenesite in zaženite program Github, ustvarite .bat datoteko (ustvarite datoteko z beležnico) v programski mapi in napišite vrstico: nheqminer.exe-l eul-zcash.flypool.org : 3333-številka denarnice. Za najem video kartice uporabite drug program, kot je Zec miner 033 b. Prav tako ustvarite datoteko z zgornjim dovoljenjem in v njem napišite niz, vendar drugo vsebino. Ustvarjeno datoteko je treba zagnati, potem pa se bo začel program izvleči cryptoexchange.

 • Ocene

  Kako lastiti ZCash? To je zanimivo za mnogeZačetnik Meaner. Nič manj pomembno je še eno vprašanje: "Ali je vredno začeti šifrirati valuto?". Sodeč po pričevanju izkušenega hišnika, je ZCash zelo privlačen z vidika anonimnosti kovanca. Za njegovo pridobivanje je pomembno imeti zmogljiv računalnik z robustno grafično kartico in procesorjem. ZCash model je podoben bitcoinu. Rudarstvo zahteva določena znanja in spretnosti ter denarne naložbe. Nadgradnja računalnika je pomemben pogoj v postopku rudarjenja. Samo v tem primeru lahko nekaj dosežemo.

  Sorodne publikacije