Samsung gaming prenosniki: pregled in pregled modelov

Svetovna podjetja se vsako leto trudijo ustvariti najbolj konkurenčno blago. V zadnjem času med zvezki obstaja več kategorij. Zaradi te porazdelitve lahko uporabnik izbere model, ki ustreza njegovim značilnostim. Obstajajo pripomočki za preproste naloge, za delo in študij, za podjetja ali igre na srečo. O tem bomo govorili danes.

Nobene izbire

Skupina Samsung je na trgu že dolgo časa. Prvič so Korejci ustanovili podjetje leta 1938. Poleg različnih pripomočkov Samsung ustvarja gospodinjske aparate, avdio in video naprave. Računalniki in dodatna oprema so bili vedno priljubljeni pri kupcih. Mnogi imajo raje monitorje ali trde diske podjetja.


Prenosni računalniki tudi niso udarili v obraz umazanije. " Korejci so lahko naredili resnično trajen, visoko kakovosten in močan izdelek. Ampak Samsung gaming laptop ni takoj pojavil na trgu.
Več let je družba morala preučiti ta segment. Pogledala je svoje glavne konkurente, ki so še vedno nad korejskim ljudstvom: Asus, MSI, Alienware. Kljub temu je konec leta 2011 podjetje uspešno predstavilo serijo 7. gaming prenosnikov Samsung.

Za koga?

Preden razumemo ustvarjanje Korejcev, morate razumeti, kaj je gaming notebook. Ti modeli veljajo za najmočnejše. To je posledica dejstva, da igre vedno zahtevajo večjo zmogljivost procesorja in grafične kartice. Zato razvijalci izdelujejo igralne računalnikemed najmočnejšimi.


Seveda imajo tudi svoje pomanjkljivosti. Pogosto so precej glasni, saj je zaradi velike obremenitve sistema potrebno uporabiti hlajenje in nikoli ne deluje tiho. Obstaja tudi pregrevanje procesorja, zaradi česar morate kupiti hladilno stojalo. Kljub temu pa vsak igralec ve, da bo ta vrsta prenosnika zagotovila udobno igro v najnovejših akcijskih igrah.

Spor

Ne glede na model, bodo prej ali slej Samsungovi igralni prenosniki zahtevali servis. In če zamudite to točko, potem v 2-3 letih morate kupiti novo napravo. Drug velik problem je kompleksna montaža. Če lahko kupite nov, izboljšan pogon za vaš računalnik, posodobite grafično kartico in tako naprej, potem ne bo deloval z prenosnim računalnikom. Najpogosteje ima integriran sistem ali drage komponente. Torej, na internetu in do danes je spor o tem, kaj je bolje, laptop ali prenosni računalnik. Seveda je mobilnost opombe za mnoge igra pomembno vlogo, vendar stalni hrup, ogrevanje in objektivno manj moči odtehtajo tehtnico na strani računalnika.

Korejski preboj

Toda nazaj k Samsungu. Kot smo že omenili, se je podjetje odločilo, da bo začelo s proizvodnjo igralnih prenosnih računalnikov iz serije 7. Že pet let je postalo jasno, da je podjetje začelo igranje igralnih pripomočkov, tako da takoj in končano. Kljub temu so bili Samsungovi igralniški prenosniki priljubljeni med uporabniki. Ocena je zapletena, saj obstajata samo dva modela: NP700G7 A in NP700G7 C.

Primitivna

serijadokaj omejena. Ponavadi podjetja proizvajajo več kot dva modela, tokrat pa se je izkazalo, da je napačno. Najverjetneje so se Korejci odločili izkoristiti še en segment na trgu prenosnih računalnikov in kasneje začeli izdelovati odlične modele za delo in študij. Kljub temu je igralni laptop Samsung NP700G7 A postal prvi in ​​najbolj napreden. V času leta 2012 je bil morda najboljši igralni pripomoček. Bil je sposoben tekmovati za svetovne voditelje iz Alienware, ASUS in MSI.

Videz

V celotni seriji je praktično enak videz. Ima klasičen dizajn, ki ga Korejci ne spremenijo. Glavna razlika je v dimenzijah. Ker je to gaming notebook, je njegova velikost pomembna. Na prvi pogled model izgleda umazan. Črna prevleka z že znanim logotipom podjetja. Oblika je nerodna in groba. Toda v odprtem stanju v času delovanja je prenosni računalnik lepo osvetljen s tipkovnico, mračni logotip pa postane svetel.
Vmesnik je standarden. Par lukenj USB 2.0 za slušalke in mikrofone. Na voljo so video izhodi, čitalnik kartic in ključavnica Kensington.

Raisin

Gaming notesniki Samsung Series 7 so prejeli odličen riž - kolo. Nahaja se na plošči pred zaslonom. Njegova glavna naloga je urediti delovanje. Uporabnik lahko izbere štiri načine:
 • Gamer.
 • Standard.
 • Tiho.
 • Ekonomija.
 • V načinu igre se spremeni osvetlitev, produktivnost pa dobiva zagon. Prenosni računalnik postane glasen, ker je hladilni sistem vklopljen in pri polni moči. Prav tako je prijetnoTa način samodejno izključi sledilno ploščico, tako da med igro ni bilo ovir.

  Kvalitativno delo

  Samsungovi prenosni računalniki na tipkovnici so dobili najboljše ocene. Ponavadi ni videti nič posebnega. Toda med igro boste začeli opazovati podrobnosti, zaradi katerih je postopek udoben. Prvič, ključi imajo posebno obliko u-oblike. Ta oblika omogoča preprosto iskanje gumbov, ki jih potrebujete, in ne ustvarjajo dodatnih klikov. Drugič, digitalna enota je posebej ločena od črke. Priročno nameščeni in kontrolni gumbi. Tretjič, oko razveseli osvetlitev ozadja. V normalnem načinu so tipke osvetljene belo, medtem ko je igra modra. Znani gumbi WSAD, razen modre, so označeni z rdečo barvo. Prav tako v procesu igranja onemogočite bližnjice na tipkovnici Windows.

  Zaslon

  Beležke v tem segmentu so pomembne, da ste pozorni na vse. Zato je kakovost zaslona še vedno sestavni del. Standard v vseh prenosnikih je 15-palčni zaslon. Samsung gaming prenosniki imajo boljšo ločljivost zaslona. Imajo 173-palčni zaslon z ločljivostjo 1920 x 1080p, sijajno pokritost in celo 3D podporo. Svetlobni indikatorji so tukaj visoki, saj je za veliko iger potrebna zadostna vidljivost. Toda barve so malce hladne. Da bi uživali v 3D tehnologiji, so Samsungovi gaming prenosniki skupaj z aktivnimi očali. Delajo z opombo prek Bluetootha. Posebne leče bodo igralcu pomagale narediti igro bolj gladko, barve naravne in slika ne bo popačena.

  Specifikacije

  No, ne morete igranje prenosnih računalnikov Samsung,Pregled tega, kar počnemo zdaj, si ne predstavljate opisa tehničnih značilnosti. Kot smo že omenili, je bil ta model leta 2012 zelo močan. Zdaj seveda prinaša številne igralčeve zvezke, kljub temu pa ostaja visokokakovostna in stabilna.
  Deloval je prenosni računalnik, ki temelji na štirijedrnem procesorju Intel Core i7-2670QM. Urna frekvenca je 22 GHz. Grafična kartica AMD Radeon HD6970M ima 2 GB namenskega pomnilnika in 8 GB RAM-a. Če razstavite opombo, lahko vidite dve reži za trdi disk (največja vsota 750 GB). Takrat je model tekmoval s slavnimi igralci na svetu: ASUS ROG G74SX in MSI GT680R. Testiranje je pokazalo, da so samo avtonomija Korejci izgubili svoje tekmece. V drugem, čeprav rahlo, vendar se je izkazalo, da je Samsung NP700G7 boljši.

  Drugi igralec

  Kot smo že omenili, sta v seriji 7 obstajala dva modela. Samsung NP700G7C je prišel malo kasneje. Očitno se ni veliko spremenil, toda za mnoge je bil na glavi nad svojo prejšnjo sestro. Za razliko od različice "A", je bil novi operacijski sistem Microsoft Windows 8. Opremljen je bil z zmogljivejšim procesorjem Intel Core i7-3630QM in povečano hitrostjo 2,4 GHz. Igre so se začele z novim čipom AMD Radeon HD 7870M, pri čemer so bile različice od Nvidia GeForce GTX 675M. Količina RAM - 8 GB ali 16 GB se je spremenila.

  Uporabniki

  Včasih so postali zelo priljubljeni Samsung gaming prenosniki (modeli 7 serij). In ne samo zahvaljujoč trženjski akciji, ampak tudi povratne informacije uporabnikov. Kasneje so Korejci začeli proizvajati različne modifikacije, toda v bistvu so imeli vsi modeliime je Samsung 700G7.
  V bistvu igralci pohvalijo tipkovnico, zaslon in zmogljivost. Igre 2012-2013 "letijo" na opombi. Model se je izkazal za zelo zmogljivega in uporabnega. Tipkovnica je priljubljena pri mnogih, ne samo zaradi spektakularnosti. Seveda svetla osvetlitev vedno pritegne pozornost. Kljub temu pa pozitivne povratne informacije niso bile le o tem. Večinoma je bilo všeč priročno mesto gumbov, kot tudi udobje stiskanja. Pričakovano je bilo, da bo zaslon pritegnil veliko. To je posledica precej velike diagonale, tudi s 3D učinkom. Slika postane resnična, svetla in udobna. Čeprav so se nekateri uporabniki pritožili zaradi neprijetnih očal. Toda to vprašanje je za vsakega posameznika individualno. No, tehnične značilnosti so najbolj obravnavane in pohvalne za ta model. To je očitno, saj je bila izdelava zmogljivega prenosnika glavna naloga Korejcev. Družbi je to uspelo, ker so dokazi pozitivni in zadovoljni kupci.

  Slabosti

  Tudi Samsungovi prenosni računalniki za igre na srečo niso bili izgubljeni. Opis njihove sreče je skromen in načeloma velja za skoraj vse modele igralnih zvezkov. Korejci niso uspeli odpraviti pregrevanja in hrupa. Verjetno ta težava ne bo rešena dolgo časa, saj za hlajenje sistema potrebujemo močne hladilnike, ki ustvarjajo hrup. Toda veliko hladnejših prenosnih računalnikov ni mogoče namestiti, v nasprotju z računalnikom, kjer so lahko 6 in 8 kosov.
  Zato morajo igralci trpeti: mobilnost prenosnega računalnika s hrupom in ogrevanjem ali osebni računalnik, vendar s kakovostnim sistemom hlajenja.

  Sklepne ugotovitve

  Izkazalo se je, da so bili prenosni računalniki serije 7 iz korejske družbe konkurenčni - in to je vse. Vendar pa je trenutno težko najti Samsungove igralske modele. Morda podjetje pripravlja kupce za sprostitev naslednjega velikana in morda je popolnoma zapustilo igro in vse svoje sile in sredstva usmerilo v ustvarjanje multimedijskih prenosnih računalnikov, naprav za učenje, podjetja itd.

  Sorodne publikacije