Avtomobilske pnevmatike "Belshina": pregledi, specifikacije in tipi

Na svetu je veliko proizvajalcev pnevmatik. Med njimi je veliko domačih podjetij. Vendar pa niso vsi priljubljeni. V zadnjem času mnogi vozniki raje izdelke podjetja "Belshina". Kakšna je povezava s tako priljubljenostjo in kaj je proizvajalec? Podjetje Belshina ima veliko recenzij, več o njih - spodaj.

O podjetju

Belshina je relativno mlad proizvajalec pnevmatik. Kljub temu pa že ima več podjetij, od katerih vsaka proizvaja pnevmatike za določeno opremo. Ocene voznikov avtomobilistov "Belshina" so prejete v zadostni količini, da bi lahko ocenili kakovost izdelkov. Vsi zaposleni v podjetju imajo izkušnje na tem področju. Še naprej so se usposabljali pred začetkom dela. Proizvajalec pogosto razvija nove tehnologije in jih uvaja v proizvodnjo, zato se kakovost izdelkov vedno povečuje.


Obseg modelov v podjetju je ogromen, vendar se kljub temu stalno dopolnjuje z novimi modeli. Vse pnevmatike izpolnjujejo zahteve in svetovne standarde. Na prvem mestu si podjetje zastavi cilj - izdelati kakovostne izdelke in jih izboljšati. Poletne pnevmatike "Belshina" se razlikujejo po svoji trajnosti in visoki kakovosti izdelave. Ne zaostajajte za zimskimi modeli. Zaradi tega podjetje pridobi izdelke ne samo za voznike za osebne avtomobile, temveč tudi za velike organizacije in tovarne. Med njiminajbolj znani MTZ, BelAZ, MAZ, "Amkodor". Tudi pnevmatike se izvozijo. Izdelke podjetja najdemo v 51 državah sveta. V Rusiji so zimske pnevmatike "Belshina" še posebej priljubljene. Dejstvo je, da proizvajalec pri razvoju pnevmatik upošteva vse posebnosti ruskega podnebja. Zato pnevmatike zagotavljajo udobje in varnost med vožnjo. Stroški proizvodnje so v primerjavi s konkurenti nižji. Podjetje je prejelo nagrado Zlati globus in nagrado "Arc of Europe" za velik prispevek h gospodarstvu svoje države. Tudi "Belshina" pogosto prejme nagrade za različne zasluge.

Asortiman

Podjetje je pripravljeno ponuditi več različnih pnevmatik. v asortimanu je več kot 200 standardnih velikosti. Podjetje proizvaja avtomobilske pnevmatike "Belshina" za avtomobile, tovornjake, avtobuse, kmetijske stroje in druge vrste prevoza. Večina modelov je radialnih. Pnevmatike imajo številne značilnosti. Tukaj je nekaj izmed njih: pnevmatike za zimsko uporabo imajo posebne utore na ščitniku, preko katerih se odstranjuje vlaga in sneg, zato so odporne na akvaplaning. Površina lamel ni popolnoma ravna, kar prispeva k boljšemu oprijemanju cest. Dezen tekalne plasti na vseh pnevmatikah je drugačen in je razdeljen na: cestni, zimski, univerzalni, usmerjen, kamnolom in premagovanje ovir. Pnevmatike tega proizvajalca so izdelane v skladu s sodobnimi standardi in imajo odlične lastnosti, vendar se ne predajo tujim analogom. Mnenja o pnevmatikah Belshina to potrdite.

"Bleshina Artmotion Snow"

Zimske pnevmatike "Belshina" (Belshina) tega modela so za zimo. Na voljo so v premeru od R13 do R16. Izberete lahko tudi druge velikosti. Proizvajalec priporoča namestitev teh pnevmatik za srednje velika vozila. Pnevmatike so pripravljene za mrzle zime z veliko snega.
Vzorec tekalne plasti je izdelan v obliki črke "V". V sredini je vzdolžni rob. Tudi drugi utori prispevajo k najhitrejšemu izstopu vlage in snega s površine pnevmatik, kar zagotavlja ohranitev oprijema s cesto v skoraj vseh pogojih. Lamele na površini tekalne plasti so nameščene nedaleč drug od drugega, tako da je zasnova še bolj tog. Pregled pnevmatik "Belshina" kaže, da to zagotavlja izboljšanje dinamike avtomobila, z ostrimi manevri zmanjšuje nevarnost drsenja in lažje obračanje.

"Belshina Bravado"

Te pnevmatike so namenjene za gospodarska vozila. Imajo odpornost na obremenitve. Poleg tega se model ne razlikuje samo po velikosti, temveč tudi po drugih dejavnikih. Ona je komora in brez cevi. Glavni okvir je lahko izdelan iz kovinske vrvi ali tekstila. Obstajajo tudi posebne kopije, namenjene avtomobilom "Gazela". To je odlična možnost za nakup visokokakovostnih pnevmatik po nizki ceni.
Na zaščitnici je več povezovalnih robov, ki jih tvorijo številne lamele. Zaradi tega postane površina, na katero se dotikamo, neenakomerna, kar močno izboljša oprijem cestepremaz. Pnevmatike so lahko ohranijo svoje lastnosti tudi pri nizkih temperaturah do -45 stopinj. To smo dosegli z dodatkom velike količine silicijevega dioksida in polimernih materialov. Te pnevmatike "Belshina" ima veliko pregledov, ki pokaže vse svoje prednosti.

"Belshina Artmotion"

Ta model je namenjen za poletni delovanje vozila. Uvajanje novih tehnologij pnevmatik so pokazali odlične rezultate. Bili so tekmujejo s tujimi kolegi, in cene so precej nižje. Med vožnjo, pnevmatike ne ustvarjajo dodaten hrup, da pomaga zagotoviti udobje potovanja. Tudi pnevmatike za varno delovanje vozila, upravljanje postane bolj jasno.
Da bi zmanjšali dodatnega hrupa, so inženirji spremenili več parametrov. Veliko tega je odvisno od lokacije vzdolžnih reber, ki poleg zagotavljanja stabilnosti deviznega tečaja in zmanjšanje hrupa. Tudi to prispeva k posebni režim profila bloka.
Sistem odvodnjavanja posvetila veliko časa. Ker so gume odporne na učinek akvaplaninga. To se doseže s tem, posebne utore, skozi katero obstaja najhitrejši odvzem vlage.

"Belshina Bel-171"

Te pnevmatike lahko uporablja v vsakem vremenu, saj so namenjeni za delovanje skozi vse leto vozila. Namenjeni so za dostavna vozila. Uvedba novih tehnologij pnevmatik pomaga zmanjšati porabo goriva inodpravljanje dodatnega hrupa. Pnevmatike so predstavljene v številnih standardnih velikostih. Osnova pnevmatik je kovinska tetiva, za katero je značilna visoka stopnja trdnosti. Sklopka se vzdržuje med vožnjo po asfaltu, ledu ali snežni odeji. V tem primeru je zagotovljena odstranitev vlage in snega, saj ima drenažni sistem veliko posebnih utorov.
Prevleke za pnevmatike so izdelane v skladu z evropskimi standardi, zaradi česar so bile konkurenčne za tuje kolege. Strošek je veliko nižji. Sestava gume je bila razvita posebej za zagotovitev, da so bile lastnosti shranjene pri različnih temperaturah. Vključuje gumijaste, ogljikove in suhe gumijaste materiale. Preden se dodajo kavčuku, se vsi testirajo. Rezultat so kakovostni izdelki.

"Bleshina B-522"

Te pnevmatike so namenjene tudi gospodarskim vozilom. Njihova glavna značilnost je nizka cena, vendar visoka kakovost.
V avtomobilu jih je mogoče namestiti kadarkoli v letu, saj so pnevmatike sezonske. Te pnevmatike zagotavljajo dober oprijem na cesti, ne samo na asfaltu, ampak tudi na drugih cestnih površinah. Na ščitniku so bloki postavljeni tako, da je maksimalna površina v stiku s cesto. To zagotavlja odlične lastnosti spajanja. Tudi na ščitniku so posebni utori. Potrebne so za hitro odstranjevanje vlage in umazanije s površine pnevmatik, ki jo povzročajo.

"Bleshina Artmotion HP"

Prevleke za pnevmatike so bolj razvit model z istim imenom pnevmatik. Z njihovo proizvodnjo uporabljamo najnovejšetehnologijo, zaradi česar je izdelek zelo kakovosten. V strukturi pnevmatik je dodatna plast iz jeklene vrvi. Takšna inovacija ima več prednosti. Pomembne so pri vožnji z veliko hitrostjo. zahvaljujoč dodatnemu sloju se je bistveno izboljšala stabilnost in odzivnost tečaja, ko se obračajo kolesa takoj reagirajo. Prav tako zagotavlja dodatno togost konstrukcije, ki je potrebna za ostre manevre. Prav tako zmanjšuje porabo goriva. Dodatna plast znatno zmanjša obrabo pnevmatik.
Protector je bil spremenjen. Zdaj je asimetrična in ima izrazitejše bloke. Zaradi tega je kontaktna površina pnevmatik s cestno površino postala precej večja, kar je pozitivno vplivalo na lastnosti spajanja.

"Belshina Bel-157"

Te pnevmatike so namenjene osebnim avtomobilom. Simetrični vzorec tekalne plasti prispeva k razvoju vozila pri večji hitrosti kot običajno brez poslabšanja lastnosti. Prisotnost dveh vzdolžnih reber v središču zagotavlja stabilnost tečaja in zmanjšuje zavorno pot. Mnenja o "Belishine Bel-157" od motoristov trdijo, da je zaradi vzdolžnih robov širina pnevmatike enakomerno, medtem ko se povečuje vir. Pokrovi pnevmatik vključujejo nenasičene polimerne materiale in silicijevo kislino, zaradi česar so bolj zanesljivi.

"Belshina Bel-121"

Proizvajalec priporoča namestitev podatkov o pnevmatikah za SUV. Model je multigradna. Pnevmatike imajo odličen oprijem na cestipremikanje po asfaltu, kot tudi prehodne lastnosti v primeru, če morate voziti po neravnem terenu. Spremenjena sestava pnevmatik ščiti gumo pred urezninami in pojavom kile.

"Belshina Bel-123"

Pnevmatike so namenjene poletnemu delovanju avtomobila. Primerni so za težke avtomobile, saj lahko prenesejo ogromne obremenitve. Mnenja o "Belshina" kažejo, da pnevmatike ohranijo svoje lastnosti tudi pri visoki hitrosti. hrup pa je minimalen, saj je zaščita posebej zasnovana. Odvodni sistem ima veliko utorov. Zaradi njih se v primeru vožnje na lužo ali drugem mokrem območju vlage čim hitreje prikaže vlaga. Zato so pnevmatike odporne na učinek akvaplaninga. Vzdolžna rebra in izrazit bočni del omogočajo ostre manevre med vožnjo. Kakovost gume "Belshina" je dosežena zaradi dejstva, da se guma doda polimernim materialom, zaradi česar se lastnosti pnevmatik shranjujejo v težkih pogojih in se pri vožnji po neravnih cestah zmanjšuje dodatna hrupnost in vibracije.

Sorodne publikacije