Kako narediti avatar za Utuba: oblikovanje kot način za promocijo kanala

Z ustvarjanjem kanala na priljubljeni storitvi Utub se uporabniki sprašujejo, če je čas za obdelavo časa, ali morda samo naložite svoje najljubše slike in začnete snemati. Odgovor je vedno en: vredno. Oblikovanje kanala ni nujno spektakularno, vendar je treba narediti vsaj minimalne spremembe lastnika strani.

Pripravljalna dela

Pred vprašanjem, kako narediti avatar za Utubo ali kako zapolniti lepo ozadje, se mora lastnik kanala odločiti za nekaj točk:
 • Predmet kanala. Oblikovanje mora odražati smer naloženih videoposnetkov: pregled filmov, televizijskih serij ali knjig, paketov, biltenov itd.
 • Pozitivni ali negativni videoposnetki. Če je namen programa usmerjen v pregledovanje slabih filmov in idej, potem je treba oblikovanje narediti v temnih barvah.
 • Usmerjenost k gledalcem. Ne pozabite, da bodo naročniki kanalov videli obliko, priljubljene slabe barvne kombinacije pa lahko odvrnejo gledalce.
 • Najprej se lahko registracija opravi samostojno, ni treba plačevati denarja in kontaktirati strokovnjake.

  Ustvarjanje individualnega oblikovanja

  Veliko ljudi ve, da je delo v prijetnem in udobnem okolju lažje. To velja za blogerje. Ko prenesete videoposnetek na strežnik in ga nastavite, lastniki kanalov na Uttubeu ure in ure gledajo spletno stran. In veliko bolj prijetno in lažje delo,če je model prijeten za oči uporabnika.

  Oblikovanje kanala Utube je sestavljeno iz več glavnih točk:
 • pokrov kanala in glava računa v sistemu Google.
 • Pisava, ozadje, okvir in ikone na strani.
 • Profil Avatar.
 • Videoposnetek, ki se bo samodejno predvajal, ko greste na stran kanala.
 • Posamezne video pozdrave.
 • Poleg grafičnega oblikovanja je treba posvetiti ustrezno pozornost tudi zadnjim odstavkom. Glavni video mora biti nepozaben. To je lahko pozdrav za nove naročnike ali nazadnje naloženo. Prav tako imajo skoraj vsi priljubljeni blogerji svoje pozdrave, ki segajo od valja do videa. Postane njegova klicna kartica. Z ustvarjanjem tega elementa ne smete pohiteti. Za začetek, mora blogger najti svoje naročnike in njihov edinstven slog.

  Kako narediti avatar za Utuba

  avatar kanala igra pomembno vlogo pri promociji videa. Logotip mora biti edinstven in nepozaben. Ko je ikona dokončno izumljena, je še vedno treba razumeti, kako narediti avatar za Utoub in kako ga prenesti. Spreminjanje logotipa ni v kanalu, ampak v profilu v storitvi Google+. Če želite odločiti, kako narediti avatar za "Yutotba" in ga naložiti na spletno mesto, kliknite na ikono profila v zgornjem desnem kotu. Storitev bo uporabnika prenesla na stran z nastavitvami, kjer se bo odprlo okno za nalaganje fotografij. Logotip lahko preprosto povlečete na odprto okno ali izberete pot do njega. Nato morate obrezati logotip. Profil avatarja je lahko podobenstatična slika in hyfka.

  Ustvarite avatark z uporabo Minecrafta

  Toda kaj naredijo tisti, ki želijo ugotoviti, kako narediti avatar za Utubo brez programov, da bi naredili edinstveno podobo? Za izdelavo takšnih logotipov lahko uporabite spletno trgovino avatarjev. Ampak, kot pravilo, na takih straneh slike niso različne: živali, avtomobili, rože in tako naprej.
  Za Utouba je enostavno ustvariti avatar. "Meinkraft" ustvarja slike glede na profil igre. Spletna stran mora vnesti samo vzdevek in popraviti sliko, spremeniti velikost slike, ozadja in kapi.

  Sorodne publikacije