Kako ustvariti aktivno povezavo "Instagram" v vašem profilu in komentarjih

Socialna omrežja so že dolgo vdrla v naše življenje in danes imajo nekateri več prostega časa kot živa komunikacija. Kljub temu pa mnogi ne poznajo značilnosti uporabe teh internetnih virov, zato imajo tudi vprašanje, kako ustvariti aktivno povezavo "Instagram"?

Kje je natančno potrebna povezava?

Dejstvo je, da je odgovor na to vprašanje precej preprost, kar je najpomembneje, da je treba določiti natančno lokacijo povezave. Če se sprašujete, kako v komentarjih na snemanje narediti aktivno povezavo "Instagram", bo načelo eno, profil pa je nekoliko drugačen. Pogosto načelo umeščanja ni posebej različno, zato bo podobnost izsledena.


Aktivna povezava v profilu

Če upoštevate profil v imenovanem socialnem omrežju, je pomembno ne le, da postavite povezavo načeloma, temveč jo tudi uredite. Kako vzpostaviti aktivno povezavo v profilu Instagrama - to je vprašanje, ki ga lahko poveste in brez odgovora, ko ga vnesete, samodejno postane aktivno.
Toda kot se spomnimo, povezave niso vedno lepe, pogosto zato, ker je predolgo. Neredko se sklicuje tudi na veliko število nejasnih znakov, poleg imena samega mesta. Če želite to popraviti, lahko uporabite posebne storitve za zmanjšanje povezave. Eden od najbolj priljubljenih je goo.gl, vendar obstajajo tudi drugi. Med najbolj zanesljivimi so približno 4 storitve.

Povezavev pošti

Povezave pod objavljenimi fotografijami ne bodo delovale, zato jih ni treba predpisati. Da bi to naredili, je lažje pisati pod fotografijo, ki jo lahko preberete v aktivni povezavi v profilu. In če upoštevate dejstvo, da so fotografije v "Instagramu" delovna mesta, potem ni odgovorov na vprašanje, kako narediti aktivno povezavo v post "Instagram". To storite, da se izognete neželeni pošti v tej družbeni mreži.


Že dolgo se veliko uporabnikov zanima, kdaj bo mogoče vzpostaviti aktivne povezave v Instagramu, vendar to vprašanje ostaja odprto, saj takšne spremembe niso načrtovane. Če imate pod fotografijo povezavo, jo lahko le kopirate, nato pa jo prilepite v iskalno polje v naslednjem oknu. Šele po tem boste imeli priložnost videti, kaj je skrito pod to povezavo, če ni določeno v profilu.

Sklici v komentarjih

Kako ustvariti aktivno povezavo "Instagram" se ne nanaša samo na profil in objave, temveč tudi na komentarje. Nekateri uporabniki menijo, da to ni mogoče na enak način kot pri fotografijah, tj. Ampak tam je bil majhen trik, s katerim lahko naredite takšne manipulacije. Če uporabljate to socialno omrežje nenehno, in obstaja potreba po pogostem umeščanju aktivne povezave v komentarje, boste morali kopirati in shraniti sami. Ta kombinacija izgleda tako: vaše besedilo. Snemanje se začne z enim znakom "bolj ali manj" in konča z njim, le obrnjeno na drugo stran.
In zdajpotrebno je pravilno shraniti zapis. Vstavi se v okno s komentarji in v golo besedilo. Namesto besed "vaša povezava" morate navesti naslov, za katerega želite narediti prehod, to je neposredno potrebno povezavo. Namesto besed "tekst" ga lahko nekako podpišete. Torej, če objavljate informacije o svojem blogu, so lahko besede "moj blog" itd. Mnogi dvomijo, da se podoben niz nejasnih znakov ne bo nikoli spremenil v ustrezno povezavo, ampak ko boste objavili, bo vse prišlo. v normi. Izjemno pomembno je, da poskrbite, da ne boste zamudili nobenega znaka ali ga pomotoma izbrisali. Odgovor na vprašanje, kako narediti aktivno povezavo "Instagram" v komentarjih, bo pozitiven le z natančnimi navodili!

Sorodne publikacije