Ebook Pocketbook 613: Primerjava z analogi in pregledi

Naprave, namenjene branju elektronske literature, so danes na trgu sodobnih pripomočkov samozavestno zavzele svojo nišo. Jezik v tem članku bo namenjen določenemu modelu, o Pocketbook 613. Nadaljujmo s podrobnim pregledom. Ugotavljamo, katere značilnosti ima in kakšne prednosti ali slabosti so lastniki, ki delijo vtise tega modela.

Namen bralnika

Pocketbook 613 je zasnovan za priročno in udobno branje knjig. Vsebuje ogromen seznam literature, ki ga lahko nadaljujete, dopolnjujete, brišete ali preprosto nadomeščate z drugimi. Ciljna publika, za katero je oblikovana ta e-knjiga, je velik kontingent tistih, ki so se naučili brati otroke za globlje starejše ljudi. Model je kompakten in odpravlja potrebo po opravljanju dela, študiju ali potovanju s težkimi tiskanimi knjigami. Ogromna osebna knjižnica se tiho prilega temu majhnemu pripomočku.

Videz in prevleka

Naprava se izvaja zelo ergonomsko. Zaradi poenostavljene oblike z zaobljenimi vogali udobno sedi v rokah. Zasnova eBook Pocketbook 613, kot za vse modele te družine, je zasnovana v stilu minimalizma, kar pomeni strogo izračunan racionalizem brez vsakršnih okraskov. Zgoraj je potrjeno z najmanjšim številom priključkov in navigacijskih gumbov. Sprednja plošča je izdelana iz plastike, ki je izdelana bodisi vbelo ali v temno sivi različici. Nad 6-palčnim zaslonom je napis - ime modela. Pocketbook 613 (Obreey, registrirana blagovna znamka leta 2011) v podjetniški skupnosti s svojo povezano družbo, za razliko od Pro 912, je izdal Basic 613 z manjšim zaslonom. V primerjavi s starejšim bratom je ta zaslon manj primeren za udobno branje. Zaradi kombinacije zelo lahke teže in kompaktnosti pa je ta model le odkritje za ljubitelje potovanja in pohodništva.


Reverse

Za zadnjo ploščo Pocketbook Basic 613, okrašeno z blagovno znamko blagovne znamke, se uporablja posebna nedrseča plastika. Zahvaljujoč njemu, knjiga ne pade z dlani celo pod kotom, ki doseže skoraj 80 stopinj. Udobje vrat poveča širšo stran sprednje strani in se zoži na stranske tirnice na spodnji plošči.

Zaslon

Pri elektronskih bralnih napravah je ta del najpomembnejši. In tako v zgodbi o Pocketbook 613 bodo najprej označene značilnosti zaslona. 613 uporablja zaslon E-Ink Vizplex, ki ima lastnosti proti bleščanju. Glede na povratne informacije uporabnikov, to je dobro znano, zlasti v močnem in svetlem zunanjem svetu, čitalnik ne daje nobenih odsevov in bleščanja, težko je ne ceniti možnosti mirnega branja. Na splošno izbira sončnih dni temnejši prostor s takšno napravo preprosto ni pomembna. Zaslon je 6 palcev, resolucija 600/800 ima 16 sivih odtenkov. Zaključek: Zaslon Pocketbook 613 zaostaja za 10 od 10 točkocena uporabnika, neškodljiva za oči, za stroškovno učinkovitost in lepo vedenje na soncu.


Dobava paketov

Poglejmo, kaj je proizvajalec zagotovil s svojim pripomočkom, ki spada v proračunsko vrstico naprav. Pocketbook 613 Basic New prihaja z minimalnim standardom:
 • E-knjiga sama.
 • Navodilo - Navodila za uporabo.
 • Garancijska kartica.
 • Kabel micro-USB.
 • Glede na to, da v tej napravi ni podpore za zvok in internet, je ta mini komplet dovolj. Na uradni strani proizvajalca lahko kupite dodatke, kot so zaščitni film na zaslonu, pokrov in stojalo za vašo e-knjigo. Poleg tega lahko kupite tudi razširitve garancij, slovarje s podaljšano podporo in 40 različnih smeri prevajanja.

  Zmogljivost in spomin naprave

  Pocketbook 613 Osnovna ebook ima 800 MHz procesor in 128 MB RAM-a. Notranji pogon ima zmogljivost 2 GB. Naprava podpira kartice do 32 GB, reža za pomnilniško kartico se nahaja na spodnji plošči. Koncentrirano je vse, kar je zadovoljilo produkt cenovne kategorije: priključek Micro-USB, gumb za ponastavitev, pritisk za boljši posnetek ali iglo in ključ, ki je odgovoren za vklop /izklop. in blokiranje. Pocketbook 613 Novo, ki temelji na mnenjih in mnenjih lastnikov, je priznano kot ena najbolj pametnih knjig v isti kategoriji.
  Nastavitev
  Na prvi pogled se lahko meni nastavitev zdi mehakrekel skromen. Med ponujeno ponudbo funkcij, kot so jezik spremembe, vklop /izklop. Zaslon LED, informacije o napravi, nastavitve videza, teme, ohranjevalnik zaslona, ​​vrste tipkovnice, datum in čas. Poleg tega lahko konfigurirate način pogona USB pri povezovanju z računalnikom. Ločen stavek bi rad opozoril, da vam eBook Pocketbook 613 omogoča nastavitev določenega dejanja na vsak gumb. Poleg gumbov za obračanje lahko nastavite krmilno palčko in celo nastavite akcijo na dolg pritisk. Prav tako je možno nastaviti namen posnetka zaslona z enim ali dvakratnim pritiskom na stikalne gumbe.

  Priloge

  Bralcu je treba ustrezno upoštevati, ker vam meniji in podmeniji naprave omogočajo preprosto krmarjenje do želenih predmetov, njihovo odpiranje in hitro vrnitev na prejšnje particije in razdelke. V meniju "Add-ons" lahko uporabnik dostopa do iger, kot so šah in "Sudoku" za ljubitelje strateškega razmišljanja, "Snake" solitaire "Kosinka".


  Glede iger, ki so na voljo v Pocketbook 613, je lastnikova povratna informacija, da delajo vse, ne da bi se pritoževali, in da je to dobro, zlasti za "kačo". Tudi v tem razdelku boste našli slovarje, kalkulator, galerijo s fotografijo in koledarjem.

  Življenjska doba baterije

  Pri tem modelu je vgrajena litij-polimerna baterija z zmogljivostjo 1000 mAh. Za polnjenje je potrebno le približno dve uri. Po navedbah družbe bo ena obremenitev zadostovala za 8.000 ogledov.Ocene, ki že uporabljajo naprave, potrjujejo aplikacije.
  Poleg tega je stabilnost dela na višini. Če jih primerjamo z analogi v razredih Digma in Ritmix, imajo vsi zadolženost za "prehranjevanje" med mirovanjem zaradi nekega procesa. Takšne težave v e-knjigi Pocketbook 613 ni. In to je zelo dobro.

  Prednosti modela

  Navedimo glavne. Torej:
 • majhne dimenzije in teža;
 • visoka zmogljivost;
 • intuitivno upravljanje;
 • veliko število podprtih formatov in njihovo optimalno izvajanje;
 • Knjiga deluje stabilno brez polnjenja za več kot 3 tedne, tudi za ljubitelje vsak dan in veliko za branje, Pocketbook 613 porabi polnjenje akumulatorja izključno za obračanje strani, vendar samo branje ne zapravlja naboj, in to je velik pozitiven trenutek;
 • Model se hitro ponovno napolni na 100%, pripomoček za "krmo" je možen tako iz vtičnice kot iz računalnika ali prenosnega računalnika:
 • količina knjige je dovolj za veliko količino, od uporabniških ocen je mogoče skleniti , da je na splošno malo ljudi uspelo v celoti vnesti vgrajeni pomnilnik naprave.
 • Še en primeren plus - vsa prenesena literatura je vedno pri roki, v vsakem trenutku lahko odprete knjigo, ki jo želite. Tiho delovanje gumbov bo zadovoljilo ljubitelje nočnega branja, ne bo preprečilo spanja. Slabosti modela 613:
 • ne podpirajo avdio datotek in brezžičnega omrežja;
 • ne podpira velikih datotek;
 • Indikator polnjenja se lahko včasih nekoliko skrči.
 • ČePocketbook 613 se ne vklopi

  To se lahko zgodi, če lastnik na primer temeljito izprazni baterijo. Kaj storiti in kako bralca vrniti v življenje? Če nenadoma pride do situacije, kot je zamrznitev naprave Pocketbook 613 od uporabnikov, ki hitijo, potem morate začeti s tem. Znova zaženite e-knjigo. V ta namen uporabite luknjo "Cut", ki se nahaja na spodnjem koncu naprave. Gumb za ponovni zagon je na dnu luknje. Če ti ukrepi niso odpravili situacije, nato napolnite baterijo, jo vleče za 2-3 minut. No, v tem primeru, ko to ni pomagalo in to, je treba stopiti v stik s službo za tehnično podporo PocketBook.

  Pocketbook 613: Funkcije v primerjavi z analogno 611

  Če primerjamo napravo s prejšnjim dvojnim ravnilom za Pocketbook in modelom 611, lahko vidimo, da videz privlačnih pripomočkov ne spremeni ničesar. Vse enako stroga minimalistična zasnova in enaka lokacija gumbov, priključkov in vrat. Toda bralec 613 ima zgornjo ploščo v dveh barvah: temno sivo in belo. In če je bil v prejšnjem modelu Pocketbook 611 zadnja plošča narejena iz črne gladke plastike, je bila tokrat dopolnjena s točkovnim protizdrsnim vozlom za trajnejše držanje naprave v roki. Logotip oblikovalca Obreey zdaj izgleda bolj impresivno. Pri novem modelu Basic 613 so robovi zadnje plošče rahlo nagnjeni, razen spodnjega dela, saj segajo v stran brez zaokroževanja. Podrobnosti v Pocketbook 613 so še bolj natančno poravnane, napravaizgleda in se počuti trmasto, telo ne škodi nikjer, kljub majhni teži in uporabi kot glavno snov iz lahke plastike.

  Splošni pogled na PocketBook

  : ko govorimo o vsem, kar je izšlo iz sveta modelov družine PocketBook, je treba upoštevati njihov najpomembnejši vidik v obliki formatov. Ravnilo deluje absolutno z vsemi oblikami brez izjeme. To je zelo priročno za tiste, ki ne želijo ali ne morejo sodelovati pri pretvorbi potrebne literature v zahtevano obliko. Tukaj je vse preprosto in brez težav, katera koli knjiga, najdena na spletu, ki se prenaša v knjižnico bralca, bo neproblematična. Prav tako moram reči o bogastvu nastavitev in aplikacij, ki so del vseh modelov PocketBook. Knjižnica je na voljo v več vrstah (od knjižnih polic do rednih map). Za besedilo so na voljo posamezne pisave, vdolbine, deljenje besed in razdalje med vrstami. Plus, v večini novih modelov knjig je mogoče izraziti, se izkaže, običajne datoteke za branje se pretvorijo v zvočne knjige. Vse PocketBook e-knjige so opremljene z igrami (utrujene od branja, obračanja in igranja), vsaka naprava mora imeti koledar in posebne slovarje s funkcijo prevajanja besed neposredno med branjem knjige.

  Nekaj ​​o samem podjetju

  PocketBook je proizvajalec prenosnih elektronskih naprav za branje. To podjetje ima svojo bogato zgodovino. V času svojega obstoja je podjetje že razvilo in izdalo več kot 30 modelov bralcev, ki so takoj izdelali ključno proizvodnjo napraveza elektronsko črnilo, to je z zasloni E Ink. V letu 2010 je podjetje uspešno lansiralo serijo lepih modelov, ki niso bili osnovni, ampak Pro-modeli. Njihova proizvodnja je bila narejena v tajvanski tovarni Foxconn, kjer je treba spomniti tudi na izdelke Apple. Katere druge prepričljive argumente je mogoče podati glede modelov Pro? Povečana trdnost zadnjih panelov je dosežena z uporabo magnezijeve in aluminijeve zlitine, poleg tega pa je bil problem z razpokanimi zasloni popolnoma odpravljen (takšne nevšečnosti so se včasih pojavile v prejšnjih različicah).

  Issue 2016

  Od 2014 do septembra 2016 je PocketBook napovedal uvedbo kar 6 novih elektronskih knjig. To je zelo obsežna impresivna posodobitev, zlasti v primerjavi z drugimi podjetji, ki proizvajajo en ali dva modela za isto časovno obdobje, nato pa za vsak okus šestih lastno razvitih naprav. To je velik plus za proizvajalca. Poleg tega PocketBook natančno spremlja kakovost programske opreme in jo sistematično izboljšuje. Prav to dejstvo je pred več kot petimi leti vodilo podjetje na vodilne položaje v segmentu e-knjig: kakovost in dober razvoj programske opreme ter podpora za največje število formatov. Najnovejša firmware za pokkebukov prihaja iz frekvence približno enkrat na mesec in pol. Naprave z Wi-Fi-jem, ki so praktično podobne pametnim telefonom, prejmejo nadgradnjo po zraku in lastniki naprav, ki nimajo dostopa do interneta za namestitev posodobitev, morajo svoj elektronski bralnik povezati z računalnikom.

  Model 613 je koristen za bralce

  .ko prisotnost lahkega in kompaktnega bralnika bistveno ugasne situacijo in vam omogoča, da čas prostega teka spremenite v uporaben. Večina pregledov kaže, da so uporabniki ocenili PocketBook 613 za mobilnost, majhnost, funkcionalnost. To je majhna naprava, ki je pravzaprav celotna knjižnica v miniaturi, udobna za oči, odlično drži polnjenje in ima precej dostojno količino pomnilnika. Nepogrešljiva pomočnica v dolgih potovanjih, dolgih čakalnih vrstah in celo primerna za moralno podporo pri čakanju na zobozdravnika. Poleg tega ne moremo videti koristi finančnega načrta, ker je nakup tiskanih publikacij včasih naletel na precejšen peni. Osnovni modeli pa so zasnovani za dostopnost širokega uporabnika z različnimi finančnimi sredstvi. Kupite bralca 613, ki si ga lahko privoščite celo študentom in že obogatite svoj osnovni model z drugimi dodatki ali ne - to je osebna zadeva za vsakogar. Osredotočite se izključno na svoje zmožnosti. Sodeč po povratnih informacijah, bi tisti, ki bi obžalovali opravljeni nakup, ne.
  Večina uporabnikov si želi, da bi to storila preprosto, tako elektronsko knjižnico, ki ni preobremenjena z veliko nepotrebnimi funkcijami, dostopnim in intuitivnim in preprostim vmesnikom. Če je uporabnik moral prekiniti branje in izklopiti napravo, se naslednjič, ko se bralec odpre na isti strani, na kateri je bil bralec prekinjen, in to, se strinjate, zelo priročno. Kot če berete to knjigo, nekdo, ki skrbi, vedno postavi zaznamek na pravo mesto, ko ste samipozabi na to.

  Zaključek

  PocketBook je vodilno podjetje med proizvajalci e-knjig, ki je zaradi ozke osredotočenosti specializacije, tj. Oblikovalci in oblikovalci se ukvarjajo z razvojem in izboljševanjem bralcev. In Pocketbook 613 je eden od spodobnih modelov tega podjetja. Glavni vir znanja je vedno bila in bo sama knjiga. V sodobnih elektronskih napravah je vse bolj mogoče prenašati toplotni naboj, značilen za tiskane izdelke.

  Sorodne publikacije