Kaj lahko nadgradi Windows 7? Slabe posodobitve za Windows 7

Vsi uporabniki računalnikov in prenosnih računalnikov niso dejansko preizkusili Windows 7. Mnogi od tistih, ki pripadajo IT skupnosti, uporabljajo druge različice operacijskega sistema Windows kot operacijske sisteme. Za tiste, ki ostanejo zvesti zaupanju "Sedem", je pomembno vedeti, katere posodobitve sistema Windows 7 ni mogoče namestiti. Razmislite o prednostih in slabostih tega OS in ugotovite, ali je vredno nadaljevati delo z njim.

Windows 7: Za in proti

Najpomembnejši plus operacijskega sistema Windows 7 je delo na zastareli strojni opremi. Ta operacijski sistem je manj zahteven kot Vista. Ne potrebuje veliko RAM-a in prostega prostora na disku C. Če je bil računalnik pred tem nameščen v operacijskem sistemu Windows XP, ga je mogoče preprosto preseliti v to sedmo različico brez posodabljanja in zamenjave računalnika. Posebnost je, da Windows 7 z 32-bitnimi procesorji zmanjka starosti, kar velja za odlog pred globalnim stikalom na 64-bitni. Po mnenju strokovnjakov, bo kmalu majhen odstotek računalnikov na svetu, ki delajo na 32-bitni arhitekturi.

Pomanjkljivost sistema Windows 7 in najšibkejši operacijski sistem ostaja trdi disk. Upoštevajoč izboljšave računalnikov v zadnjih nekaj letih, sedem ne izpolnjuje velikih zahtev novih osebnih računalnikov. Počasen mehanski del trdih diskov skupaj z Win7 zmanjšuje zmogljivost. Skupna rešitev za izboljšanje delovanja računalnika je virtualizacija (tehnologija, ki se redko uporablja na ozemlju Ruske federacije). Vendar se v praksi to še dodatno zmanjšujezmogljivost stroja. Problem je rešen s SSD napravami, ki nimajo gibljivih delov, imajo majhno zmogljivost in so nepotrebno drage v primerjavi s klasičnimi trdimi diski.

Odlična rešitev za poslovne uporabnike je shranjevanje informacij in drugih podatkov v omrežju podjetja. Strežniki zagotavljajo zaščito za dostop do dragocenih informacij in varnostno kopiranje. Z operacijskim sistemom multi-monitor lahko povečate zmogljivost sistema Windows 7. Uporabite za delo z več monitorji s podporo za širokozaslonsko ločljivost, izboljšano grafiko, uporabniški vmesnik - dobra poslovna možnost. Če se odločite za to sedmo različico, najprej ugotovite, katere posodobitve sistema Windows 7 ne morete namestiti.

Težave pri nadgradnji sistema Windows 7

Glavni problem, ki se pojavi pri tem operacijskem sistemu, je nezmožnost namestitve posodobitve. Preden jo odstranite, poskrbite za možnost spreminjanja sprememb v sistemu. Če želite to narediti, ustvarite obnovitveno točko ali varnostno kopijo z arhiviranjem Win7. Glavni razlog, zakaj namestitveni program za nadgradnjo sistema Windows 7 ne deluje, je sesutje v sistemu posodobitve storitev. To lahko odpravite tako, da se prijavite v Start, poiščete »Storitve«, izberete »Center za posodobitve Windows« in zaženete. Če je storitev že zagnana, jo ustavite. Nato pritisnite tipko Win + R-Run (vnesite prazno vrstico SoftwareDistribution) -OK. Po tem ukazu se odpre mapa, katere vsebino želite izbrisati. Nato se prijavite v posodobitev W7 in znovazaženite ga Znova zaženite računalnik in zaženite ročno prenašanje namestitvenih posodobitev.
Servisni paket Windows 7 morda ni nameščen, če pride do težave pri prenosu. Napaka med namestitvijo na osebni računalnik ali prenosnik je pogosta situacija, s katero se soočajo uporabniki. Vse posodobitve se najprej prenesejo v predpomnilnik in tam shranijo pred namestitvijo. Če so bili neuspešno preneseni iz interneta, na primer ne popolnoma, jih ni mogoče namestiti. Tudi pri prenosu in nameščanju lahko pride do težav s sistemskim registrom, brez interneta, blokiranjem dostopa do Microsoftovih virov, nezadostnim prostorom na disku, poškodbami skladišča sistemskih komponent. Strokovnjaki vam svetujejo, da ugotovite, katere posodobitve sistema Windows 7 lahko namestite, preden jih prenesete.

Posodobitve zlonamernih OS

Obstaja celoten seznam nastavitev, ki povzročajo sistemske napake ali jih popolnoma onemogočijo. Škodljive posodobitve sistema Windows 7 lahko poškodujejo vaš računalnik, zato pri prenašanju skrbno preberite njihova imena. Iz seznama posodobitev izvlecite KB3045999. Naslednje so nevarne in nevarne naprave za Win72016: KB3121212 KB3126587 KB3126593 KB3140410 KB3133977, KB3153171 KB3035583 KB971033 KB3161608. Če ne veste, katere nadgradnje sistema Windows 7 lahko namestite, se obrnite na strokovnjaka in poskusite samodejno izklopiti samodejno iskanje novih.

Kako se znebiti?

Če želite ročno odpraviti sistem, odstranite zlonamerno programsko opremo ročno. Izkoristite Microsoft Fix it, ki samodejno obravnava težave z OS. Zaženite namestitevpripomoček za datoteke. Nato se samodejno ustvari obnovitvena točka sistema in začne se postopek odpravljanja težav.

Možne posledice

Škodljive posodobitve lahko povzročijo okvaro sistema, nepravilno delovanje računalnika, nezmožnost zagona datotek .exe in celo prenosa računalnikov. Po drugi strani pa sprejemljive in pravočasne posodobitve sistema Windows 7 odpravljajo poškodbe računalnika, povečujejo njeno varnost, stabilnost in zmogljivost. Operacijski sistem Win7 je podvržen najnižji stopnji okužb in težav v primerjavi z XP. Ne pozabite, da je glavna nevarnost internet in brskalnik. Spremljajte, kaj ste prenesli s spleta. Redno čistite predpomnilnik, preverite, ali so v računalniku virusi. Ne prenašajte sumljivih programov in nastavitev. Pogosto vodijo do zrušitev sistema in poškodujejo stanje osebnega računalnika.

Recenzije

Če ne veste, ali bi morali v računalnik namestiti operacijski sistem Windows 7, preberite preglede dejanskih uporabnikov tega operacijskega sistema. Sodeč po komentarjih, Win7, ki deluje na 32-bitnem procesorju, je ena najboljših različic OS. Njegove glavne prednosti so uporabniku prijazen vmesnik, enostavna namestitev gonilnikov, samostojne napake pri odpravljanju težav in popravljanje ter dober paket. Za operacijski sistem Windows 7 ni treba upoštevati pravil uporabe procesorjev naslednje generacije. Nekateri uporabniki opozarjajo: ta operacijski sistem skoraj ne nasprotuje strojni opremi. Windows 7 deluje hitreje XP, programska oprema in programi se hitro namestijo. Od slabosti je nestabilno delovanje nekaterih iger, preverjanje posodobitev sistema Windows 7 pa zahteva čas.

Sorodne publikacije