Pokemon Ditto: opis, značilnosti in kraj bivanja

V igri Pokemon Go je veliko bitja. Vendar so nekateri od njih tako redki, da se lahko samo nekateri igralci pohvali s svojim pridržanjem. O tem učencu, ki se imenuje Pokemon Ditto, bomo v tem članku opisali.

Opis Pokemona

To bitje lahko spremeni svoj videz in prekopira videz drugih živih bitij ali neživega objekta. Pokemon Dmito sam spominja na skupino rožnate sluzi ali amoebe z očmi in velikimi usti. To bitje je prijazno in se skuša izogniti konfliktom z drugimi Pokémoni, medtem ko uporablja svojo sposobnost preoblikovanja.


Ta hišni ljubljenček se ne more razviti. Rast bitja doseže 30 cm, s težo 4 kg Pokemon Ditto - je aseksualno bitje in se ne odstrani iz jajc, tako da ga bodo morali ujeti. In če menite, da je možnost srečanja z bitjem samo 16%, potem bo njegova skrbništvo velik uspeh za vsakega igralca.

Kje najti Pokemon?

Pokemonovo prebivališče se šteje za kraj, ki se nahaja nedaleč od naseljenih območij. Iskanje naj poteka na katerem koli mestu, kjer se lahko bitje počuti udobno in pod zaščito: jame, votline, uničene in zapuščene stavbe itd. Ne smemo pozabiti na značilnosti, ki jih ima Ditto v Pokemon Go. Iskano bitje je lahko vsaka zver, ki jo boste srečali na svoji poti. Torej pozorno poglejte oči in velikost najdenih bitij. Mogoče boste uspelirazmislite o Ditto pod masko transformacije.Preverite tudi vse kamne, ki jih najdete na poti, saj se Pokemon Ditto med spanjem zelo pogosto spremeni v naravne monolite.

Borbene značilnosti in značilnosti

Glavna razlika v bistvu je njegova sposobnost, da se spremeni v druge Pokemon ali predmete. Hkrati je zaželeno, da se transformacija izvede pri učencih iste velikosti z njim. Poleg tega je bolje, da Ditto vidi predmet preobrazbe pred njim, v tem primeru bo rezultat najbližji izvirniku. Ko se pretvori v Pokemon s precejšnjo velikostjo, ustvari pogosto ustvarjeno zmanjšano kopijo. Glede na bojne lastnosti so neposredno odvisne od moči bitja, ki je obrnilo Pokemon. To pomeni, da ima Ditto, ki je postal močan Pokemon, svojo moč. Druga velika značilnost hišnega ljubljenčka je sposobnost parjenja s katerim koli bitjem s preobrazbo. Tako bo trener lahko dobil tudi legendarni Pokemon.

Sorodne publikacije