Haier Pralni stroj: pregledi, pregledi, specifikacije, proizvajalca

Pralni stroj Khair na ozemlju Ruske federacije ni tako razširjen kot Atlant, LG ali isti Bosch. Zato vsi kupci ne vedo, kje je Haier tehnologija. Takoj je treba pojasniti, da je to podjetje kitajsko. Proizvaja opremo po ugodnih cenah. V nadaljevanju si bomo ogledali vse raznovrstnosti proizvodnje, dostojanstvo in slabosti izdelkov tega podjetja, prav tako pa naredili majhen pregled Haier pralnih strojev. Predstavljeni bodo tudi pregledi o tehniki.

Pri izdelavi pralnih strojev Haier

je sedež na Kitajskem. Obstaja tudi delo glavnega transporterja. Podjetje je bilo ustanovljeno v osemdesetih letih 20. stoletja. Če prenesete besedo haier v rusko, bomo dobili "morje". To ime je zelo primerno za opisano podjetje. Dejstvo je, da podjetje proizvaja veliko število različnih naprav: govorimo o avdio napravah, gospodinjskih aparatih, elektroniki, televiziji.
Prva tovarna je bila zgrajena v dvajsetih letih prejšnjega stoletja. Takrat je podjetje proizvedlo le en hladilnik. Leta 1984 je družba postala praktično stečaj. Da bi se izognili propadu podjetja, je bila blagovna znamka predana kitajski vladi, ki je dobila sedanje ime - Haier. Treba je opozoriti, da je znamka znana ne samo v Aziji, ampak tudi po vsem svetu. Podjetje ustvarja visoko tehnološko opremo ob upoštevanju vseh potreb trga. Glavna značilnost tehnologije tega proizvajalca je, da ima veliko vrednost.


Sedeži se nahajajona Kitajskem pa so rastline razpršene po vsem svetu. Zato ni treba reči, da so vsi pralni stroji izdelani na Kitajskem. Proizvodnja je vzpostavljena v Indoneziji, Jordaniji, Ameriki, na Filipinih. V Afriki je tudi približno 5 tovarn. V Naberezhnye Chelny je transporter. Tudi z dejstvom, da obstaja tudi proizvodnja v Ruski federaciji, je najpogosteje najdena v trgovinah še ena zbirka. Zato je treba pred nakupom določiti, kje je bil izdelan eden ali drug model.

Značilnosti pralnih strojev

Ob upoštevanju vseh poročil servisnih centrov in pregledov strank lahko sestavite seznam, ki bo odražal vse prednosti in slabosti pralnih strojev Haier. Med prednostmi je potrebno dodati naslednje:

 • Pralni stroj varčuje z elektriko in vodo. Zaradi tega lahko plačate manj za račune za komunalne storitve.
 • Vsi pralni stroji iz Heyerja so ozki. Kot rezultat, prostor shrani, če je stanovanje majhno.
 • Vse kitajske naprave dosegajo največje svetovne trende, zato je njihova povprečna zmogljivost 6 kg.
 • Specifikacije pralnega stroja Haier so dobre. Tudi s stereotipi v svetu majhnost naprave ne vpliva na kakovost pranja. Funkcionalnost je precej visoka.
 • Intuitivno upravljanje in veliko število funkcij bo zadovoljilo mnoge.
 • Na voljo je tudi možnost hitrega pranja, ki traja le 15 minut. Kakovost pranja je odlična. Otroška oblačila, perilo in odeje lahko enostavno perete.
 • Večina naprav tega proizvajalca jetiho Ker je motor priključen na pogon neposredno, nima prenosa. Zaradi tega se je raven hrupa zmanjšala.
 • Mimogrede, elektromotor ima 12 let garancije. Pralni stroji "Heyer" so po svoji kakovosti v tujini zelo priljubljeni.
 • V vsaki liniji poskuša proizvajalec voditi vsako novo tehnologijo. Na primer, včasih na avtomobilih lahko najdete možnost, ki vam omogoča, da samodejno izračuna količino potrebnega praška in vode. Naprava lahko tudi analizira potreben način pranja in določi, kako umazana in trda voda. Stroški so tudi prijetno za mnoge. Lahko kupite napravo od 25 do 70 tisoč rubljev. Ta tehnika ni v proračunskem razredu, ampak tudi ne velja za drag segment. Prav tako kupci opozarjajo na obstoj triletne garancije. Pralni stroj Haier zagotavlja minimalna popravila.
  Seveda ni nobene tehnologije brez pomanjkljivosti in naprave te družbe niso nobena izjema. Pralni stroji "Hayer" imajo manjše pomanjkljivosti, o katerih bomo še govorili:
 • Med vrtenjem, če uporabljate najvišje hitrosti, se lahko občutljivo rezanje hitro pokvari.
 • Kupci so pogosto opazili, da je kakovost izpiranja slaba. Zaradi tega je potrebno vključiti dodatni cikel pranja. V skladu s tem pralni stroj porabi veliko električne energije.
 • Nekateri modeli kažejo pomanjkanje funkcionalnosti. Na primer, več možnosti proračuna nima funkcije ločenega izpiranja, ne more biti v njihSperite se tako, da izberete način stiskanja.
 • V omrežju lahko najdete tudi komentarje, da naprava ne uspe pred iztekom garancijske dobe. Pregledi opisujejo, da ta vprašanja niso široko razširjena. Zato minusov ni nujno kritično obravnavati. Pred uporabo stroja se morate nujno seznaniti z navodili. Zaradi tega oseba ne bo prizadela svojih govorov in bo preprečila okvare v zgodnjih obdobjih.

  Kateri model naj se prevzame?

  Dejanska vprašanja so natančno ta model. Nato bomo pogledali najbolj priljubljene funkcionalne modele. Prebrati morate vse funkcije in preglede naprav, da naredite pravo izbiro. Na spodaj opisanih napravah so komentarji na spletu večinoma pozitivni.

  Haier HWD70-1482S

  Ta pralni stroj lahko kupite za 50 tisoč rubljev. Te naprave so polne velikosti. Za priročno uporabo se uporablja LCD zaslon. Naenkrat lahko umivate do 7 kg perila. Vgrajen 12 načinov, največja hitrost centrifuge je 1400 vrtljajev na minuto. Obstaja tehnologija, ki varuje loputo, je dezinfekcijsko sredstvo.
  Razpršilnik detergenta je prekrit s posebno snovjo, ki preprečuje plesni. Obstaja sistem zaščite, za katerega je značilno devet korakov. Med njimi je treba opozoriti na preprečevanje pregrevanja elektromotorja. Ocene o pralnem stroju Haier pozitivno.

  Haier HW60-12266AS

  Ta pralni stroj "Heyer" je ozek. Lahko ga kupite za 25 tisoč rubljev. Namenjen je za 6 kg perila. Vrtenje se pojavihitrost 1200 rpm. Globina enote je 45 cm. Kot stroj ima vse potrebne profile, med katerimi je treba dodati, otroška oblačila, športna oblačila in tako naprej. Omrežje je mogoče najti odlične kritike, ki pojasnjuje, da je naprava popolnoma in je ponovno tiho. Funkcionalnost je skromna, ločena pralnica izpiranje ne zato, ker kupci menijo, da je cena zelo precenjeno.

  Haier HW60-1082S

  upoštevati drug priljubljen model - Pralni stroj Haier HW60. Primeren je za majhne prostore. 6 kg lahko ročaj stvari. Spin izvedemo do 1000 vrt./min.
  Programska oprema je nastavljena na 12 načinov. Med njimi so posebno, ki se imenuje "Odprava madežev". Najboljše razmerje med kakovostjo in ceno pokličite to posebno napravo. Med slabosti omeniti prehitro izginja zaslon v uporabi. Kupi ta enota lahko 30 tisoč.

  Haier HW80-BD1626

  Ta produkt prodan za 60 tisoč. Dimenzije valja so primerni za pomivanje velikih količin oblačil, kot je izračunana na 8 kg. Boben se vrti na spin na modelu 1600 deluje šestnajst programov. Funkcionalna razširili s takimi režimi, kot odstranjevanje madežev, nakrahmalyvanye in tako naprej. Obstajajo varnostne funkcije, ki pomagajo diagnosticirati napako, sterilizirana naprava, da se znebite bakterij in imajo sistem, ki ščiti pred puščanja. Kupci opazili, da je ta cena na enoto previsoka. Ocene Haier pralni stroj večinoma pozitivni.

  Haier HW60-1211N

  Ocenemodeli so precej dobri. Takoj po pranju kupec dobi čisto perilo, ki nima razvez, prašek pa dobro opere. Pri stiskanju stene se stvari ne borijo, ne ustvarjajo vibracij. Čeprav ima tehnika kitajski sklop, se odlično kaže. Med prednostmi je mogoče opozoriti na sposobnost uravnavanja hitrosti vrtenja, popolne koordinacije z onesnaženjem. Napravo lahko uporabite tudi za ljudi, ki imajo takšno opremo. Branje priročnika ni potrebno za razumevanje delovanja stroja. Napake v pralnem stroju Haier so redke.
  Slabosti so, da je ključavnica na vratih neudobna. Naprava ima nerodno obliko, zaradi katere jo je včasih nerodno namestiti. Čeprav ni močnih vibracij, ko pa se potisne, motor še vedno glasno deluje. Videz kupcev ne hvali, upoštevajte, da je naprava draga.

  Haier HW60-1082

  Mnogi ljudje mislijo, da se bo ta naprava slabo spirala, vendar po treh do štirih mesecih dela z njim ve, da je naprava odlična. Naprava lahko prenese vse načine delovanja, nakladalna loputa je dovolj velika in udobna, dizajn pa je prijeten. Naprava lahko opere katerokoli vrsto tkanine, glede na preglede pralnega stroja Haier. Na zaslonu so prikazana informativna sporočila. Stroj vzdržuje intenzivno različico dela, vsaj štirikrat na teden. Med prednostmi je treba opozoriti, da ni razčlenitev. Obstaja posebna funkcija dodatnega izpiranja. Naprave so dobro postavljene na kraju samem, ki jim je dodeljena v brezplačni kopalniciv sobi. Med slabostmi je potrebno poudariti, da je naprava hrupna, nekateri programi se nadaljujejo dolgo časa, in ko je naprava stisnjena, praktično hodi po helikopterju. Če povzamemo, potem je ta stroj načeloma dober, vendar kakovost pranja ne privlači vsakogar. Navodila za pralni stroj Haier so vključena.

  Haier HW60-1010AN

  To je zadnji stroj na našem seznamu. To je poceni, še posebej, če upoštevate sodobne cene za gospodinjske aparate. Program se spreminja tako enostavno in udobno. Prekomernih režimov ni, zato je veliko naprav všeč. Vendar pa je treba opozoriti na pomanjkljivosti. Prašek se ne izpere do konca, kar ne mara veliko kupcev. Poleg tega se vrata zapirajo z zelo glasnim klikom. Žal kitajska skupščina ni zadovoljna.
  Zelo pogosto morate zamenjati TEN, odpraviti uhajanje. Mnogi kupci pišejo, da je naprava hrupna, včasih jo je lažje umiti z rokami, kot da bi začeli s pralnim strojem. Pogosto uporabniki ugotavljajo, da pri stiskanju naprave sije, včasih celo pipe. Pregled pralnih strojev Haier HW60-1010AN vam omogoča, da si ogledate izbor. Zato je ta enota kitajske skupščine bolje ne kupiti. Enak model bo lažje kupiti, vendar iz druge države. V tem primeru bo kupec lahko natančno vedel, da je njegova naprava čim bolj uspešna.

  Sorodne publikacije