Pokemon Jinks: opis, značilnosti in habitat

Različnost Pokemona v mobilni aplikaciji Pokemon GO lahko vpliva na domišljijo celo najbolj izkušenega igralca. Poleg tega ima vsako bitje svoje edinstvene zmožnosti in značilnosti. Pokemon Jinks, o katerem bomo razpravljali v tem pregledu, je precej razširjeno bitje. Hkrati pa se ta hišni ljubljenček razlikuje od ostalih.

Opis

Pokemon Jink (fotografija je podana v članku) izgleda kot blond ženska v rdeči obleki. Gibanje hišnega ljubljenčka je gladko in ustvarja fascinanten vtis. Malo ljudi, ki gledajo na ples Pokemon Jinkes, ne začne ponoviti gibanja za njim. Toda samo nekateri trenerji razumejo, da se na ta način bitje skuša komunicirati.Pokemon doseže 140 metrov v višino s težo 406 kg. Ker je to bitje gej, in tam so samo ženski primerki, je možno gojiti hišne živali samo iz jajca v inkubatorju. In to bo zahtevalo razdaljo 10 km. Narava tega bitja je zelo prijazna in razumna, in če sestra obožuje vse, bo vsakomur dal poljub. Če Jinx vidi, kar ji ni všeč, jo bo poskušala popraviti.

Značilnosti

Pokemon Jink se nanaša na psihično in ledeno vrsto. Ta znak je šibek pred kamnom, duhovitimi, jeklenimi, požarnimi bitji, pa tudi z žuželkami. Zaščiteni pred napadi pokemon, ki so psihični, ledeni in električni. Poleg tega bo Jinks koristno v bitki z bitjizemeljski, trava, letenje, čarobni, normalni in električni razred. Uporabite lahko tudi ta Pokemon proti zmajem. Toda pred bitko upoštevajte moč in vzdržljivost sovražnika.
  • Zaščita - 135.
  • Hitrost gibanja - 95.
  • Endurance - 130.
  • Pokemon Jinks v bitki uporablja hitre spretnosti: Strike in Ice Breath. Poleg tega je to bitje na voljo za polnjenje sposobnosti: Mental šok, Sušenje poljub in Ice udarec. Obstajajo občasni primeri, ko je Jinx svoje nasprotnike zaklal s "Cute Kiss". Kar zadeva evolucijo, ta Pokemon ni sposoben razvijati se.

    Mesta bivanja

    Pokemon Jink je precej običajno bitje, ki ga je težko najti, saj je možnost padca tega hišnega ljubljenčka 24%. Poleg tega ta pokemon praktično ne poskuša pobegniti iz pokra. Zato ne bo nobenih težav s pridržanjem. Ugotovite, "dekle" lahko v bližini rezervoarjev, trate s travo, drsališča, bolnišnice. Poleg tega je Jinks mogoče najti v stanovanjskih območjih, vendar le ponoči.

    Sorodne publikacije