Kako izklopiti geolokacijo na iphone: nasveti, priporočila, navodila

Izdelki Apple uživajo veliko povpraševanje javnosti. Posebna pozornost je namenjena pametnemu telefonu tega proizvajalca. Imenujejo se iPhone. To so večnamenski telefoni, ki združujejo različne pripomočke. S to napravo lahko na primer varnostno kopirate podatke ali sledite lokaciji osebe. Danes moramo ugotoviti, kako onemogočiti geolokacijo na iPhoneu. Kakšna je ta storitev? Za katere namene se uporablja? Kako je vklopljena in deaktivirana? Odgovore na vsa ta vprašanja lahko poda tudi začetni uporabnik telefona "apple". Pravzaprav je vse veliko lažje, kot se zdi.


Opis

Kako onemogočiti geolokacijo? Na iphoneu je veliko različnih programov in aplikacij. Vsi izboljšujejo mobilno napravo. Najprej morate razumeti, katero aplikacijo razpravljamo.
Kaj je geolokacija? Ta storitev je potrebna za določitev lokacije mobilnega telefona. Značilen vgrajen GPS-navigator "apple" telefon. Geolokacija se uporablja v različnih programih, na primer v Google Zemljevidih ​​ali v Vreme. Poleg tega, s svojo pomočjo, lahko uporabite "Kje je iPhone?" Možnost brez veliko dela. Trenutno prikazuje lokacijo mobilnega telefona. Toda kako onemogočim geolokacijo na svojem iPhoneu? To ne bo delovalo. Tudi začetnik bo lahko utelesil idejo. Pomembno: geolokacija je vklopljena in izklopljenana iPhone na enak način. Zato se bodo te dejavnosti obravnavale skupaj. Iz varnostnih razlogov vam priporočamo, da se ne odločite za uporabo geolokacije. Če je odločitev že sprejeta, se lahko odločno ukrepa. Uporabnik bo lahko to možnost kadar koli omogočil.iPhone 4

Opozoriti je treba, da je postopek aktiviranja /deaktivacije preiskovane funkcije odvisen od operacijskega sistema, nameščenega na mobilnem telefonu. Neznaten, vendar je razlika še vedno tam. Za začetek bomo poskušali izvedeti, kako izklopiti geolokacijo na »iPhone 4«. Postopek je naslednji:
 • Vključiti mobilni telefon. Počakati morate na celoten zagon operacijskega sistema. Če je iPhone že vklopljen, priporočamo, da zaprete vse aktivne aplikacije.
 • Pojdite v glavni meni pametnega telefona. V tem razdelku obiščite razdelek »Nastavitve«.
 • Na seznamu kliknite na vrstico z oznako "Zasebnost".
 • Kliknite na "Geolocation Services".
 • Kako onemogočiti geolokacijo? Veliko število programov je bilo izdanih na iphone. Mnogi jih uporabljajo. Na seznamu, ki se prikaže, morate izbrati program in nato stikalo preklopiti v stanje "Izklop /Vklop". Če želite zavreči uporabo storitve v vseh aplikacijah, morate drsnik premakniti v ustrezno stanje v vrstici "Storitve geolokacije".
 • Zdaj je jasno, kako onemogočiti geolokacijo na iPhoneu. Vključeno je, kot je težko uganiti, na podoben način.

  iPhone 5

  Vendar je to le ena od možnosti za razvoj dogodkov.Nekateri ljudje zanimajo, kako izklopiti Geolocation na iPhone 5s. Kaj je treba storiti za izvajanje načrta? Ugotovljeno je, da se algoritem ukrepov v tem primeru ne razlikuje od že podanih priporočil. Vse se nanaša na dejstvo, da ima oseba:
 • Vključi mobilni telefon in se vrne v glavni meni.
 • Odpri konfiguracijo - "Zasebnost".
 • Izberite razdelek "Storitve geolokacije" in premaknite drsnik na želeno mesto. Potrdite svoja dejanja
 • Vse manipulacije ne zahtevajo aplikacij tretjih oseb. da je vsaka oseba sposobna uporabiti geolokacijo po svojih željah.

  iPhone 6

  Zdaj je jasno, kako onemogočiti geolokacijo, dejanja "iPhone 6" pa bodo nekoliko drugačna, vendar nepomembna. ?
  Omogočanje ali onemogočanje geolokacije se pojavi približno takole:
 • Vključite pripomoček "apple". Počakajte, da se operacijski sistem naprave popolnoma naloži.
 • Odprite glavni meni pametnega telefona, pojdite na "Nastavitve".
 • Kliknite na vrstico "Zasebnost". Odprite "Geolocation Services".
 • Prilagodite položaj stikala.
 • Zdaj je jasno, kako onemogočiti geolokacijo. Iphone prihaja s številnimi aplikacijami, ki uporabljajo to storitev. V izbranem meniju z nastavitvami lahko preprosto prilagodite aktiviranje storitve tej ali tisti aplikaciji.

  Sorodne publikacije