Navodila za namestitev oblačil v Sims 4

Sims 4 je ena izmed najbolj priljubljenih računalniških iger današnjega časa, pa tudi najnovejši del izjemno priljubljene legendarne serije simulatorjev življenja. V tem projektu morate postati eden od prebivalcev virtualnega mesta, zgraditi svojo hišo, iti na delo, začeti hoditi, iskati ljubezen, graditi družino, vzgajati otroke in še veliko več. Vsebina te igre je neverjetno velika, tako da vam verjetno ne bo dolgčas. Vendar, če še vedno ne mislite dovolj o tem, kaj je v prvotni različici igre, kot tudi dopolnitev ne more ugasniti apetit, potem morate pogledati na internetu. Konec koncev, tam boste našli veliko količino vsebin, ki jih lahko prenesete in namestite v igri. In iz tega članka se boste naučili, na primer, kako namestiti oblačila v Sims 4. V igri je na ducate oblačil, vendar, če želite, jih lahko pripeljete do več sto, da vaš lik ne bi mogel preizkusiti vsakega, tudi če se spremeni v tri obleke vsak dan v življenju. Čas je, da se naučite namestiti oblačila v Sims 4.


Nalaganje objektov

Če želite izvedeti, kako namestiti oblačila v Sims 4, boste morali začeti z neodvisnim iskanjem virov. Dejstvo je, da obstaja veliko število spletnih mest, s katerih lahko prenesete določeno stvar, včasih pa lahko dobite celotne komplete, ki so prilagojeni določeni temi ali pa se nahajajo v samo enem velikem arhivu.Seveda, če morate datoteke, ki jih prenesete s strani v arhivu, nujno preizkusiti za viruse, tudi če je vir, iz katerega ste jih vzeli, zanesljiv in preverjen. In šele nato lahko greš na drugi korak, da končno ugotoviš, kako namestiti oblačila v Sims 4.


Razpakiranje arhiva

V tej igri lahko namestite različne modifikacije, ki bodo dodale različne obrazne poteze, oblačila in pričeske. V Seven 4 lahko vse te dodatne vire namestite preprosto, proces pa bo varen, če boste sledili tem navodilom. Torej, ko prenesete potrebne datoteke in preverite arhiv za viruse, jih boste morali razpakirati. Če želite to narediti, boste potrebovali poseben program, ki je najverjetneje že dolgo na vašem računalniku. Če ne, potem jo morate prenesti, potem pa lahko zlahka razpakirate kateri koli arhiv, vključno s tistim, ki vsebuje potrebne datoteke iger. Ko imate na voljo veliko število datotek, lahko greste na zadnji del procesa, ki vam omogoča namestitev dodatka "Sims 4". Oblačila so eden izmed najbolj priljubljenih objektov, zato ta primer prikazuje celoten proces, vendar se kmalu zavedate, da lahko na enak način namestite vse, kar želite.

Premične datoteke

Zdaj je čas, da ugotovite, kje naj se oblečejo v Simčke 4. Da bi to naredili, boste morali poiskati mapo z dokumenti igrese nahaja na vašem računalniku. Upoštevajte, da potrebujete mapo z dokumenti, ne mapo z igrami - to so povsem različne stvari. Ta mapa bi morala imeti drugo mapo z imenom Razvijalec iger, Electronic Arts, v njej pa je že mapa, ki jo potrebujete - Sims 4. Tam morate najti imenik Mods. Kot lahko vidite, je ime zvočnik in lahko preprosto domnevate, da je treba vse spremembe kopirati točno tukaj.
Skladno s tem morate kopirati vse datoteke iz arhiva, ki imajo pripono .package, in jih nato prenesti v imenik Mods, o katerem smo razpravljali zgoraj. Torej bodo vse potrebne datoteke v mapi dokumentov v igri, kar vam zagotavlja, da jih bo prebrala sama igra.

Razvrščanje

Če imate različne frizure, oblačila, dom, funkcije obraza, okraske in številne druge predmete, jih lahko preprosto razvrstite v mapo Mods. Dejstvo je, da se veliko igralcev boji ustvariti podmape, saj verjamejo, da jih igra ne prepozna. Ne bojte se! Igra popolnoma prepozna podmape, tako da lahko za vsako kategorijo dodanih elementov ustvarite ločene mape, da jih boste lažje krmarili.

Aktivacija

No, čas je, da naredimo zadnji korak, ki vam bo omogočil aktiviranje dodanih stvari, da se bodo pojavile v igri in postale dostopne za uporabo. Na srečo v večini primerov aktiviranje ni potrebno, ker so elementi po prenosu igre na voljo samodejno. Vendar pa se v nekaterih primerih to ne zgodi in pojdite na razdelek z dodatki inročno jih aktivirajte. Po tem boste zagotovo izkoristili vse stvari, ki so dodane igri. Na srečo vam tega ni treba storiti naenkrat: stvari se lahko dodajo nenehno, lahko jih izbrišete, ne da bi povzročili škodo sami igri. Torej z uporabo sprememb je zelo preprost in lep način za diverzifikacijo igranja.

Sorodne publikacije