MIUI 7: Pregled in namestitev

Dolgo časa je strojna programska oprema po meri zasedla ločeno mesto v življenju pripomočkov. Razvijajo se hkrati z uradno vgrajeno programsko opremo. Te vdelane programske opreme so ustvarili predvsem za Windows Mobile, zdaj pa je mogoče najti različne različice za Android. Kaj se razlikuje od originalne lupine? Razvijalci odstranijo iz njega veliko nepotrebnih vgrajenih aplikacij in storitev, ki v večini primerov niso potrebni uporabnikom, in tudi nekoliko spremenijo videz, zaradi česar je bolj priročen in funkcionalen.


Za neizkušene stranke je neoriginalna firmwareju všeč dejstvo, da delajo veliko hitreje, ker porabijo manj RAM-a. In kar je pomembno, takšna programska oprema je pogosto bolj stabilna in zanesljiva. Cons v meri firmware je precej malo. Najpogosteje telefon, ki je zamenjal lupino, izgubi garancijo. In včasih, če oseba ne ve, kako trdno ponarediti svoj pripomoček, ga lahko spremeni v samo "opeko".

Kaj je DOBRO?

Ta članek bo obravnaval firmware MIUI 7. Pregled te lupine bi se moral začeti s tem, kar je MIUI in zakaj je postal tako priljubljen med domačimi in tujimi kupci. Na kratko: ta programska oprema deluje na pametnih telefonih z OS "Android". Ustvaril kitajski ljubitelji "Green Man". Če se poglobite v koncept te programske opreme, kot tudi povratne informacije uporabnikov o njem, je vredno reči, da velja za najbolj zanesljivo, stabilno invisoke kakovosti med tistimi, ki so nameščeni na Android.


Vse različice MIUI-ja izgledajo nenavadno in zanimivo, saj bodo lahko čim bolj izkoristile vse vabe telefona.

Kako namestiti MIUI 7?

Pregled programa Shell je najbolje začeti s tem, kako ga namestiti. Če je že "ubil" v pametni telefon in deluje v redu, je treba začeti branje spodnjih odstavkov, ki določajo značilnosti firmware. Programsko opremo lahko namestite z eno od naslednjih možnosti:
 • Prenesite s spletnega mesta in ročno posodobite.
 • Uporabite program PC Suit.
 • Posodobite strojno-programsko opremo z "zrakom".
 • Razmislite o vsakem od načinov. Namestitev MIUI 7 bo uspešna s prvo metodo, če je telefon že stabilen 5 ali 6 različico MIUI. Če želite spremeniti firmware, morate iti na uradno spletno stran proizvajalca, poiskati pravilno različico za vaš telefon in jo prenesti v pripomoček. Po tem je vredno preučiti vgrajeno funkcijo "Posodobi", izbrati na seznamu potrebno in zagnati postopek. Vse ostalo bo pametni telefon sam. Pri PC Suit je posodobitev nekoliko težja. Najprej morate izklopiti telefon in odkleniti način namestitvenega programa. Po tem morate najprej zagnati program, ki ga želite prenesti, in telefon priključiti na osebni računalnik. Pripomoček sam najde potrebno posodobitev, uporabnik mora izbrati le želeno in klikniti na ustrezen gumb. Z "zrakom" je mogoče posodobiti samo, če je telefon 5 ali 6 različico MIUI. Če želite to narediti, pojdite na posebnoDodatek za posodobitve, ki je vdelan, pritisnite ustrezni gumb. Po posodobitvi morate telefon znova zagnati.

  Hitrost prenosa podatkov

  Programska oprema MIUI 7 bo uporabna, če je telefon iz Xiaomi. Pojdite na kartico Nastavitve. Najti mora poseben meni z imenom "Status". Prikazuje raven signala, napolnjenost baterije, serijsko številko, naslov IP in druge podatke. Poleg tega omogoča enostavno iskanje telefona IMEI Xiaomi. MIUI 7 je zasnovan posebej za modele tega proizvajalca.

  Kalibracija zaslona

  Če pametni telefon Xiaomi deluje z napako, je treba kalibrirati zaslon. Če želite to narediti, pojdite na "Set" in vnesite naslednjo kombinacijo: * # * # 6484 # * # *. Pod tem naslovom so nastavitve sistemske strojne programske opreme. Meni na zaslonu na dotik bo imel dostop do umerjene spremembe, ki jo lahko nastavite sami.

  Screenshot

  Screenshot na firmware MIUI 7 pregled, ki se morda zdi zanimivo za mnoge, je narejen na dva načina. Prvi je, da odprete zaveso in kliknete na posebno ikono. Prikazana je v obliki škarij. Ta funkcija vam omogoča, da naredite posnetek zaslona okna, ki je pod zaveso. Drugi način za ustvarjanje posnetka zaslona: Pritisnite tipko za zmanjšanje glasnosti in vklopite telefon.

  Upravljanje z eno roko

  Ker se pametni telefoni z velikim zaslonom vedno bolj pojavljajo, proizvajalci poskušajo v svojo programsko opremo uvesti enostranske nadzorne funkcije. To ni bila izjema za MIUI 7. Pregled programske opremeVarnost je pokazala, da ta sistem deluje pravilno. Za prilagoditev morate narediti diapozitiv od gumba "Home" na levi ali desni strani (stran je izbrana glede na to, kateri želite premakniti zaslon). Po tem morate potrditi dejanje in zaslon se bo takoj premaknil na želeni kot. Prav tako lahko uporabnik izbere velikost območja. Ta manipulacija vam bo omogočila, da z lahkoto delate z pametnimi telefoni.

  Sorodne publikacije