Podrobna navodila o tem, kako se pridružiti tabeli v "Vardo"

V članku bomo govorili o tem, kako povezati tabelo v Vardo. Ta program je razdeljen po vsem svetu in je glavni program v zbirki Microsoft Office. Toda kljub temu mnogi uporabniki ne poznajo osnovnih stvari, na primer, kako združiti vrzel v tabeli v Vardo. Toda po branju tega članka do konca, boste razumeli, kako to narediti, in še bolj, članek bo razstaviti vse nianse, s katerimi se lahko srečate.

Kako združiti tabelo in zakaj morate vključiti ne-natisnjene znake

Če ne veste, kako združiti tabelo v Word, potem upoštevajte, da je to zelo enostavno. Vse, kar je potrebno, je izbrisati vse znake med dvema različnima tabelama. Ampak to, seveda, pod pogojem, da tabele, ki bodo združene, sovpadajo s številom stolpcev, sicer ne bo nič izšlo.

Ja, že smo ugotovili, kako kombinirati Wardovo mizo, vendar to še ni vse. Konec koncev se lahko zgodi, da ste odstranili vse znake in znake, miza pa se še ni združila. Ali ste vključili nenatisnjene znake? Kaj? Saj sploh ne veš, kako je? Torej, razložimo! Nevretenčarji v programu "Ward" imenujejo tiste znake, ki so nevidni. Te vključujejo vrzeli, odstavke in vrzeli. Izhajajoč iz tega lahko naredimo prvi sklep, da tabele niso povezane zaradi prisotnosti znakov, ki jih ni mogoče natisniti. Ampak, ali jih je mogoče odstraniti? Če želite to narediti, jih morate najprej vključiti. To storite s pomočjo istega gumba na zgornji orodni vrstici ali s pomočjobližnjica na tipkovnici Ctrl + Shift + 8. Ampak upoštevajte, da če pritisnete osem na Num-Pade, potem se nič ne bo zgodilo, morate klikniti na glavno tipkovnico.
Takoj, ko kliknete ta gumb, boste videli vse nespodobne ikone. In če so prisotni med dvema mizama, jih izbrišite in se bo združila. No, tukaj ste se naučili, kako kombinirati tabelo v "Vardo" in kako delati z nespodobnimi znaki, vendar obstaja verjetnost, da se bo tabela nekako nepravilno povezala.

Podvodni kamen # 1

Tako ste se naučili, kako povezati Wardovo mizo, vendar se lahko zgodi, da z rezultatom ne boste zadovoljni. Razlog za to je lahko majhna vrzel. V tem primeru se zdi, da so tabele enotne, vendar je med njimi še vedno majhen razkorak. Zdaj bomo razumeli, kako ga odstraniti.
Dejstvo je, da taka napaka nastane, če se tabele razlikujejo. In tu tudi vloga števila stolpcev ne igra, seveda bi morala biti enaka, vendar to ni glavni dejavnik sindikata. Prepričajte se, da imata prva in druga tabela enake pisave, tako da je širina vsakega stolpca enaka, poravnava v vsaki celici mora biti podobna. Na splošno se prepričajte, da so mize enake, in potem se bo vse končalo.

Podvodni kamen št. 2

Če razumete, kako povezati mizo "Ward", vendar se ne natisnejo znaki, ki še vedno niso odstranjeni iz nekega razloga, potem je tu še majhen trik. Pravzaprav, kaj je razlog za neločljivo naravo znakov - ni jasno, vendar obstaja rešitev. Poskusite s poudarjanjem ne samo odstraniti besedilo, ampak tudi eno vrstico tabele. Na vrhuspodnja vrstica, spodnja - zgornja. Nato kliknite BackSpace ali Delete. Zdaj je vse potrebno. Če ne želite izbrisati vsebine teh nizov, jih lahko ustvarite vnaprej in jih nato izbrišete. Zdaj ste se naučili, kako kombinirati mizo v Vardo po premoru.

Sorodne publikacije