Kako uporabljati Bandicam: Podrobna navodila

Na žalost, takoj ko prenesete nov program, je verjetnost, da boste takoj razumeli, zelo majhen. Zato je ta članek namenjen popolnemu poznavanju programa, kot je Bandicam. Ta članek bo podrobno preučil, kako uporabljati Bandicam. Nastavitev videa, zvoka, izboljšanje kakovosti snemanja, prenos programa, kako ga uravnovesiti in kako nastaviti mikrofon, bo v tem materialu vse zlomljeno. Poleg tega je članek namenjen neizkušenim uporabnikom, kar pomeni, da bo besedilo dostopno in razumljivo vsem. Terminologija bo odvečna, kar bo tudi začetnikom omogočilo, da program prilagodi vašim potrebam.


Kje lahko prenesete program?

Kot je navedeno zgoraj, bo članek obravnaval nastavitve programa Bandicam. Najprej morate vedeti, kje ga lahko prenesete, preden ga uporabite: bandicam.com - to spletno mesto vam bo omogočilo, da prenesete pristno, piratsko različico programa. Ampak tukaj pride razumno vprašanje: "Kakšna je razlika?". Razlika je velika. Takoj bi rad povedal, da s prenosom programa iz nezanesljivih virov tvegate, da boste pobrali virus. Ne, ne virus, ki okuži človeško telo, ampak virus, ki vpliva na sam računalnik. Če si to podrobneje ogledate, bo postalo jasno: ker je ta program zelo priljubljen in priljubljen, ga lahko zlonamerni uporabniki zlahka prenesejo in v kodo prinesejo zlonamerno programsko opremo. Po tem, najverjetneje, bo orisal Bandicam naprejNekatera spletna stran, ki imenuje članek po vrsti: "Bandicam: prenesi brezplačno, brez registracije in SMS-a." Zaupanja vreden uporabnik bo z lahkoto požrl vabo in zvesto dal svoj operacijski sistem na virus.


Na podlagi tega lahko naredimo en sam zaključek - prenos Bandicam-a zahteva samo uradna spletna stran razvijalca.

Kaj storiti, če je program v angleščini?

Smo že ugotovili, kje lahko prenesete program, vendar je še prezgodaj, da bi uporabili Bandicam. Vsi, ki berejo ta članek, govorijo rusko. Zato se o vprašanju, kako narediti program v tem jeziku, zdaj razpravlja. S tem problemom se seveda redko zgodi, saj je sprva program Russified, vendar pod nobenim pogojem ne more priti do naključja, da prenesena različica programa ne bo podpirala ruskega jezika. V tem primeru, ne bi smeli obupati, internet je že dolgo nešteto Russifiers. Vse kar morate storiti je, da ga najdete in prenesete. Proces Russifikacije je zelo preprost. Najverjetneje iz interneta prenesete arhiv, v katerem bodo shranjene datoteke, ki jih boste morali vnesti v korensko mapo programa. Zato boste morali to storiti. Vsekakor pa bo v arhivu tudi vodnik, v katerem je vse podrobno opisano. Zdaj, ko smo se ukvarjali z vsemi malenkostmi, lahko greste na glavno temo, in sicer: "Kako uporabljati Bandicam".

Kako nastaviti avdio in video?

Ko prenesete program, ga nepohitite, da začnete streljati takoj. Pred uporabo storitve Bandicam ga morate najprej nastaviti. Najprej se dotaknemo glavnih nastavitev za zvok in video. Čeprav setup in glavni, vendar to ne pomeni, da je konfiguracija težko. Po navodilih boste z lahkoto prilagodili vse v nekaj minutah:
 • Na glavnem zaslonu programa pojdite na zavihek "Video".
 • Poiščite gumb "Nastavitve", ki se nahaja v polju "Snemanje".
 • S klikom se odpre okno »Nastavitve snemanja«. Označiti ga je treba poleg možnosti »Snemanje zvoka« (zvočni posnetek se posname v času snemanja).
 • V polju "Osnovna naprava" na spustnem seznamu izberite ime stolpcev. To je potrebno za snemanje pravilne avdio datoteke.
 • Kliknite V redu.
 • Po manipulacijah nastavljate zvok, vendar to še ni vse, še vedno moramo delati z videom, naredite naslednje:
 • V zavihku "Video" pojdite na nastavitev "Format".
 • V oknu izberite obliko - AVI.
 • V polju FPS določite 30 sličic na sekundo.
 • Kodeki - H264.
 • Kliknite "OK".
 • Mimogrede, v istem oknu lahko izboljšate kakovost prizora tako, da nastavite indikatorje kakovosti, hitrost zvoka in frekvenco na največjo možno raven. Tukaj ste se naučili, kako nastaviti avdio in video, vendar, da bi izvedeli, kako uporabljati Bandicam, to ni dovolj.

  Kako vklopiti mikrofon?

  Zdaj pa se dotaknemo majhne teme "Kako vklopiti mikrofon". Ta element lahko uporabnik programa, ki ga ne želi vzporedno, zamudiPosnemite video z video posnetkom, ostali pa sledite navodilom:
 • Vnesite nastavitve posnetka.
 • V polju "Izbirna oprema" izberite ime naprave za snemanje, tj. Mikrofon.
 • Kliknite V redu.
 • Kot lahko vidite, v zvezi s tem ni nič zapletenega, vendar mnogi doživljajo težave v tej zadevi. Medtem je članek dokončan, vendar niso vsi povedali, kako uporabljati program Bandicam, zato pojdite na zadnje vprašanje.

  Kako začeti streljati?

  Ni še veliko od tega, kako se začnejo snemati video posnetki iz monitorja. Kot lahko razumete, o tem ni nič zapletenega, zato bo besedilo ustrezno napisano.
  Kaj potrebujete za začetek snemanja:
 • Na domačem zaslonu programa izberite način snemanja (predvajanje, zajemanje ali snemanje s spletne kamere).
 • Zaženite aplikacijo, ki jo želite zapisati (ali izberite območje, ki ga želite zajeti, ko je izbran način »Capture Window«).
 • Pritisnite gumb F12.
 • Ko se počutite primerno, pritisnite F12, da končate snemanje.
 • Kot lahko vidite, je vse zelo preprosto, zato lahko po zgornjih navodilih program Bandicam prilagodite za snemanje video posnetkov popolnoma vsem.

  Sorodne publikacije