Kaj storiti, če je prišlo do napake 711 pri povezovanju z internetom

Internet je stvar, ki vsakomur olajša življenje. Na žalost pa se včasih, ko se poskusite povezati z uporabnikom na zaslonu, prikaže napaka 711, ki signalizira napako. Vendar pa je ta problem široko znan in proučen, načini reševanja pa so precej preprosti. Gre za njih in govori.

Vzroki za napako

Napaka 711 pri povezovanju z internetom Windows 7 se lahko pojavi iz več razlogov. Seveda jih ne bomo obravnavali v tem članku. Ampak to sploh ni tako. Vse združuje eno stvar - težave s storitvami, ki so neposredno povezane s povezavo. Poleg tega lahko pride do težav s telefonijo. V tem primeru se prikaže 711 napaka. PPPoE postane "krivec". Če imate internetno povezavo prek VPN-ja, je to še bolj verjetno.


Na podlagi zgoraj navedenega lahko sklepamo, da je napaka 711 posledica napačnega delovanja naslednjih storitev:
 • telefonija;
 • Plug-and-Play;
 • storitev SSTP;
 • Upravitelj internetne povezave.
 • Izdelek bo razstavil vse zgoraj predstavljene rešitve. Poleg tega bo razstaviti ne povsem tradicionalna metoda, ki bi morala biti izvedena kot zadnja možnost. No, začnimo s prvim načinom reševanja problema, imenovanega "napaka 711".

  Popravite ga s pomočjo oddelka za storitve

  . Prva stvar je seveda obravnava vseh zgoraj navedenih storitev. Korist Windows vključuje potrebne pripomočke, da bito storite. Za dostop do razdelka »Administracija« potrebujemo »Nadzorno ploščo«. Toda za opis poti bo zelo dolga, bolje vam bomo dali lažjo pot - z uporabo okna »Zaženi«. Kliče se s kombinacijo tipk Win + R. Pojavi se majhno okno z vnosom besedila. V njej napišite services.msc.


  Zato smo odprli okno pripomočka, ki smo ga potrebovali. Kot lahko vidite v oknu je ogromen seznam različnih storitev. Če želite preprečiti napako 711, ko se povežete z internetom, morate najti zgoraj navedeno in klikniti z dvojnim klikom na miško. Za storitev Plug-and-Play morate iz spustnega seznama izbrati "Automatically", za preostale tri pa ročno.
  Po opravljenem delu shranite vse spremembe in znova zaženite računalnik. Nato se poskusite povezati z internetom, morate izstopiti.

  Popravi z razširjenimi privilegiji dostopa

  Kot se pogosto zgodi, prejšnja metoda morda ne bo delovala in še vedno boste videli napako 711, ko se povežete z internetom. Windows 7 nam bo omogočil rešitev tega problema na drug način - z razširitvijo uporabniških pravic. Dejstvo je, da je internet včasih lahko blokiran zaradi pomanjkanja pravic. Najpogosteje se to zgodi, če se prijavite brez skrbniških pravic. Potrebno je priti skozi vodnik do sistemske particije, na disk C. Nato z desno tipko miške kliknite mapo Windows, v meniju izberite "Lastnosti". V istem oknu pojdite na zavihek "Varnost".
  Torej, kje smo. TakojOpomba "Advanced" gumb, morate klikniti nanj. Nato kliknite "Spremeni dovoljenja". Zdaj poiščite elemente pod imenom: TrustedInstaller, "system" in "CREATOR-OWNER". Poleg tega dvakrat vsakič pritisnite dvakrat. V oknu postavimo vsa potrditvena polja v stolpec »Dovoli«. Po tem shranite spremembe in znova zaženite računalnik.

  Popravimo ga s preimenovanjem mape LogFiles

  Zdaj pa razmislimo o tretji poti, če vam prejšnji dve ne pomagata in še vedno obstaja napaka 711. Windows 7 včasih ne razume uma. Zdaj bomo govorili o popravljanju napake s preimenovanjem mape LogFiles. Ne glede na to, kako čudno se sliši, lahko pomaga. Prikazano mapo lahko najdete v sistemski mapi sistema 32 v imeniku Windows. Samo pojdite na C: WindowsSystem32. Ampak ne mudi, da to počne prav zdaj. Najprej se zaženite v varnem načinu ali iz bliskovnega pogona v načinu LiveCD. Na drug način ne boste mogli preimenovati mape. Torej, ko ste končali s kuhanjem, pojdite v želeno mapo, poiščite datoteke LogFile in jo preprosto preimenujte. Upoštevajte, da je preimenovanje potrebno z dodajanjem poljubnih znakov za že obstoječe ime. Ne more se dotakniti. To pomeni, da bi morali dobiti nekaj takega: LogFiles_fg124gdf. Potem, po stari tradiciji, znova zaženite računalnik.

  Popravimo ga z ukazno vrstico

  . No, zdaj se lotimo skrajnih ukrepov. Uporabiti jih je treba le, če vse prejšnje metode niso prinesle rezultatov, napaka 711 pa ostaja.
  Zato moramopokličite ukazno vrstico. V ta namen uporabite okno »Zaženi«. V tem primeru napišite ukaz cmd in pritisnite Enter. Odpre se vam okno s črnim ozadjem. Ustvariti morate posebno ekipo, ki bo pomagala rešiti problem. Ta ukaz lahko vidite na zgornji sliki, vendar ga ne morete ročno vnesti: C: WindowsSystem32 & gt; secedit /configure /cfg% Po izvedbi tega ukaza bi moral problem s povezovanjem z internetom izginiti. Znova morate zagnati računalnik in ga znova preveriti.

  Zaključek

  Tukaj so bili razčlenjeni vsi načini za odpravo napake 711. Dejansko ta napaka nikakor ni ogrožena in kritični jezik njegovega imena se ne vrne. Mimogrede, težave s storitvami, predstavljenimi v prvi metodi, same po sebi ne morejo biti povzročene. Tukaj sta le dve možnosti: ali ste vzeli virus, ali ste vi ali kdo drug z administratorskimi pravicami povzročil škodo sistemu. V vsakem primeru, ne skrbite, ker, kot lahko opazite, popravek napake - to ni tako težaven proces. In če ste lastnik osnovnega znanja o sistemu, ga lahko rešite v nekaj minutah. Glavna stvar - ne zlomite vsega še enkrat. V vsakem primeru preverite, ali sistem deluje na viruse in se prepričajte, da nihče drug nima dostopa do vašega računalnika.

  Sorodne publikacije