Kako namestiti PowerPoint: podrobna navodila

Torej moramo razumeti, kako namestiti PowerPoint. Da, in na splošno, kakšen je tak program. Za kaj je potreben? Zakaj veliko ljudi razmišlja o tem, kako inicializirati ta program?

Opis

Dejstvo je, da je PowerPoint zelo uporabna aplikacija. Je del standardne zbirke Office. To je nekakšen pisarniški program. Za kaj je potrebno? PowerPoint je program, ki vam omogoča ustvarjanje in urejanje predstavitev (diapozitivov). Uporabljajo vse: šolarje, študente in zaposlene v različnih podjetjih. Toda mnogi razmišljajo o tem, kako namestiti PowerPoint. Nič ni težko o tem. Priporočljivo je, da se vnaprej poznajo le nekatere značilnosti procesa.Nakup

Prva in zelo pomembna faza je nakup Microsoft Officea. Brez tega koraka ne bo mogoče utelešiti načrta v življenju. Navsezadnje se plača licenca za PowerPoint. Samo ni vsakdo pripravljen plačati. Zato morate razmisliti o tem, kje lahko vzamete nemočni PowerPoint. In na splošno lahko nekako zaobidem licenco? Da, samo brez posebnega ključa (in je napisano na škatli iz MS Officea) bo uporabniku na voljo poskusna različica programa. Delo takega PowerPointa ne bo trajalo več kot 30 dni. Po tem boste lahko prebrali samo predstavitve, ne pa jih ustvarili. Zato morate razmisliti, kako namestiti PowerPoint, tako da bo vse delovalo v polni moči. Pravzaprav ni tako težko, kot se zdi. Na primer, lahko, kot že omenjeno, kupite licenčni disk. Kaj sledi?

Namesti

Takoj, ko bo Microsoft Office imel različicolahko uporabite inicializacijo zanimanja v programu. Kaj točno storiti? Nekaj ​​navodil vam bo pomagalo razumeti namestitev.Izgleda takole:
 • Vstavite disk iz MS Office v računalnik. Počakajte na pozdravni zaslon.
 • V čarovniku za namestitev izberite "Advanced" ali "Full" inicializacijo. Nato bodo v računalnik nameščena vsa obstoječa orodja Officea. Raje lahko izberete »selektivno« namestitev. To bo samo označilo PowerPoint.
 • Počakajte na začetek in konec postopka namestitve. Včasih bo uporabnik vprašal uporabnika za kodo za preverjanje pristnosti. Napisana je na škatli z diskom ali na najbolj nameščenih "bolvanih". V prikazani vrstici morate poklicati skrivno kombinacijo.
 • Znova zaženite računalnik.
 • To je vse. Če dostopna koda namestitvene licence ni bila ponujena v fazi namestitve, jo morate vnesti prvič, ko zaženete PowerPoint. Po tem se aplikacija aktivira. Uporabite jih lahko v polni veljavi. Težko je namestiti PowerPoint. Windows je operacijski sistem, v katerem lahko program inicializirate tudi brez uradnega nakupa Officea. Ampak kako to storiti?

  Ni dovoljenja

  Enostavno in enostavno. Postopek se malo razlikuje od prej omenjenega. Uporabnik mora preprosto prenesti "crack" (cracker) za MS Office ali prenesti že uničen namestitveni program. Glede na to ali to stanje se bo akcijski načrt spremenil. Če je bilo "crack", potem boste morali:
 • Prenesite "crack" in dobite namestitveni program PowerPoint.
 • Inicializirajte program s pomočjo čarovnika za namestitev.
 • Prenos datotek "razpok" v mapo z nameščeno aplikacijo. To storite pred prvim začetkom.
 • V nekaterih primerih si lahko prenesete keygen. To je aplikacija, ki generira ključe za MS Office. Kako namestiti PowerPoint? Če je uporabnik šel na ta način, mora namesto prenosa datotek zagnati keygen, nato dobiti tajno kodo in jo vnesti, ko prvič zaženete MS Office.
  Če pa uporabnik naloži pokvarjeno različico programske opreme, bo odgovor na vprašanje o tem, kako namestiti brezplačen PowerPoint, enostavnejši. Samo zaženite "Setup Wizard" in nato, po navodilih, ki ste jih navedli prej, počakajte na konec postopka. Ko prvič zaženete, vam ni treba vnašati nobenih tipk.

  Sorodne publikacije