8905 - kateri ponudnik storitev?

Če oseba, ki prejme klic iz neznane številke, lahko je samo želel pojasniti, na kakšen regiji registriranih klicatelja in operaterja, ki je lastnik številko. Prej, ko je območje, ki razdeli med tremi operaterji, večina ljudi ve, da je def-kode, na primer, 920.925 pripadal družbi "MegaFona", ter 910 in 915 - MTS. Trenutno je težko en odgovor, ki je bil s številom operaterja. To je posledica več dejavnikov. Na njih bodo razpravljali v tem članku. Ob tem vam bomo pokazali, kako se učiti, na primer, 8905 - operater.

določi, kateri operater in regija je posebna številka

sprašujejo, kdo bi bil klic iz neznane številke, sodobni človek pogosto izkaže za iskalnike na internetu. Lahko dobite podrobne informacije - podatki ne vidijo samo kodo številko, kot je 8905 -, ki operater in regija, ampak tudi, da se učijo od drugih uporabnikov. Obstaja več spletnih portalov, prek katerega uporabniki komunicirajo med seboj in izmenjujejo informacije o klicatelju na posebne številke. Seveda, ko gre za zasebne klice (na primer klici na sorodnike in sorodniki), je verjetno, da bi našli informacije o njih ne deluje na tak način. Toda, kot je oglaševanje ali informativne klice, te storitve so učinkoviti. To je dovolj, da vprašati "8905 - upravljavca" in sistem bo niz tekem.

Opcija 1. Iskanje seznam oznakki jih zagotavljajo različni operaterji

Oglejte si zmogljivost števila vseh mobilnih operaterjev, ki je zdaj brezplačna. Na primer, na zahtevo 8905 - "operater celice", lahko ugotovite, da so vse številke s podatkovno kodo def v črno-rumenem operaterju, ki je del "velike tri". Številka je lahko registrirana v kateri koli regiji v državi. Na primer, številke, katerih naslednje tri številke (po 905) so v območju 065-079, ki jih je registrirala (tj. Kupila oseba) v regiji Kemerovo; 160-163 - v regiji Smolensk, itd.

Možnost 2. Spletne storitve tretjih oseb za določanje številk

Opozarjamo bralce, ki želijo pojasniti, 8905 - kateri operater, v skladu s trenutno spremembo zakonodaje, ki ga upravlja kateri koli operator komunikacijo Tako prva možnost ni 100-odstotno zanesljiva. Ker seznam vsebuje vse oštevilčene zmogljivosti operaterja, ne glede na to, da bi lahko naročnik s svojo številko obiskal drugo podjetje, ki zagotavlja komunikacijske storitve. Priporočamo uporabo druge in tretje možnosti, da dobite informacije o tem, kdo je številka 8905 (kateri operater trenutno zagotavlja komunikacijske storitve). V bistvu je načelo spletnih storitev, ki omogočajo ogled takšnih podatkov, enako. Samo v prvi različici je prikazan celoten seznam s številkami za kodo 8-905. Za drugo možnost obstaja poseben obrazec za vnos številke. Sistem bo samodejno poiskal in objavil pomembne informacije o tem, katera industrija in katerioperater upravlja s številko.

Kako najti takšno storitev?

Da bi našli takšno storitev, ki bi vam omogočila prikazovanje dejanskih podatkov po številu v globalnem omrežju - samo vnesite ustrezno zahtevo. Upoštevajte, da nekateri mobilni operaterji zagotavljajo podobno funkcionalnost na svojih uradnih virih. Na primer, Beeline. V portalu za posameznike v razdelku »Pomoč« lahko vnesete tudi številko in si ogledate operaterja ter regijo, ki ji pripada.

Možnost 3. Klic na linijo podpore

Vprašanja in preverite številko 8905 (kateri operater ji služi in na katero območje spada) lahko tudi tako, da pokličete službo za pomoč vašega podjetja, ki zagotavlja komunikacijske storitve . Upravljavec zadostuje, da navede število v nekaj minutah, po prejemu rezultatov pa bo strokovnjak priskrbel potrebne informacije. Prosimo, upoštevajte, da vsi kontaktni centri ne nudijo podobnih informacij. Zato se priporoča, da se za te namene uporabljajo internetni viri.

Telefon 8905 Upravljavec letališke linije: možne regije

Kot je bilo že omenjeno, lahko naročnik v skladu s posodobljeno zakonodajo začne uporabljati storitve drugega ponudnika storitev, tako da zapusti številko, kupljeno pri drugem podjetju. Podoben ukrep je zasnovan tako, da bistveno poenostavi postopek zamenjave med mobilnimi podjetji. Prej so se mnogi ljudje bali, da bi spremenili pogoje storitve prav zaradi nenaklonjenosti spreminjanju števila. Zdaj je ta problem rešen in dobil večUgodne cene za telekomunikacijske storitve ni treba opustiti obstoječih številk. Prej je bilo mogoče z gotovostjo trditi, da številke, vključene v takšnih intervalih, pripadajo črno-rumeni komunikacijski operater:


 • 000-007 - Republika Baškortostan;
 • 010-014 - regija Nižni Novgorod;
 • 030-034 - regija Saratov;
 • 080-084 - Altai;
 • 170-173 - Belgorodska regija;
 • 20-263 - Sankt Peterburg;
 • 300–306 - regija Samara;
 • 340–347 - republika Čuvaš;
 • 425-432 - regija Rostov;
 • 640-643 - regija Kaluga;
 • 850-854 - regija Kurgan;
 • 940-944 - regija Omsk;
 • 993 -955 - regija Kemerovo.
 • Ta seznam ne omenja celotnega seznama oštevilčenih zmogljivosti "Beeline" za regije naše države. Priporočljivo je, da prejemate najnovejše podatke o številki, iz katere je bil opravljen klic, da uporabite internetne storitve za določitev članstva numeričnega zaporedja operaterju in regiji ali za stik s kontaktno linijo, da določite potrebne podatke od upravitelja (zlasti 8905 - in regijo).

  Sorodne publikacije