Kako si ogledate demo v "COP: GO." Podrobna navodila

Globalna ofenzivna Cybersportsova disciplina Couter-Strike je prilagojena tako, da navadnim uporabnikom omogoča, da si ogledajo tekmovalne igre neposredno od odjemalca igre. To je narejeno za največje udobje: igro si lahko ogledate s strani različnih igralcev, kot tudi s pomočjo brezplačne kamere. Istočasno igra igra strežnik in ne naloži računalnika. Toda ali ste vedeli, da lahko igralci sami napišejo demo, nato pa jih gledajo iz tekmovalnih iger? Oglejmo si, kako gledati demo v "COP: GO".

Postopek snemanja

Če želite videti nekaj, ga morate najprej ustvariti. Začnimo torej z navodili za snemanje demonov igranja. Če želite to narediti, odprite ukazno mizo pred točko, ki jo želite zabeležiti, in natisnite ukaz "record roller title" in pritisnite tipko Enter. Zdaj se začne snemanje in morate igrati.


Za ustavitev snemanja morate ponovno odpreti konzolo in vnesti ukaz za zaustavitev. po tem bo zapis končan. Če ne veste, kateri CS: GO tipka odpre konzolo, poglejte nastavitve igre. Oglejmo si, kako gledati demo v "COP: GO".

Navodila za ogled

Ko gre za snemanje tekem, jih lahko vidite na naslednji način:
 • Pojdite v igro in odprite razdelek "Pazi".
 • Zdaj izberite zavihek "Vaše tekme".
 • Tukaj je seznam vaših iger za ocenjevanje. Statistike (račun, ubijanje,orožje in tako naprej), ampak tudi prenesete demo za ogled.
 • Vendar ta metoda ni primerna za preproste igre. To morate storiti:


 • Znova odprite konzolo in vnesite ukaz demoui.
 • Po tem se na zaslonu prikaže okno s predvajalnikom.
 • Sedaj pritisnite gumb Load in izberite želeno demo iz številke, ki ste jo posneli sami.
 • Po tem pritisnite gumb za predvajanje, da začnete predvajati video.
 • Demo lahko omogočite še lažje. Odprite ukazno mizo in uporabite ukaz playdemo * demo ime *. Po tem se bo video samodejno prikazal na zaslonu. Vendar pa je treba vnaprej zapomniti ime posnetka.

  Kje najti demo

  Zdaj veste, kako gledati demo igre "COP: GO". Še vedno je treba ugotoviti, kje so datoteke, tako da jih je mogoče prenesti ali premakniti. Vsi demoti so shranjeni v imeniku csgo, ki se nahaja v knjižnici Steam-steamapps. V tej mapi morate odpreti katalog Counter-Strike Global Offensive, ki bo imel mapo csgo z vsemi predstavitvami. Vendar jih ne bodo mogli gledati kot običajen videoposnetek prek katerega koli igralca, ker imajo posebno dovoljenje .dem.

  Sorodne publikacije