Programi za posodobitev gonilnikov: Najbolj priljubljeni paketi

Pravočasna namestitev posodobitev za gonilnike "železo" in navidezne naprave, ki so prisotne v računalniškem sistemu, je sestavni del podpore učinkovitosti vseh komponent. Ampak to ročno je popolnoma nehvaležno, zato je treba uporabiti program za posodabljanje gonilnikov sistema Windows. Oglejmo si nekaj najbolj priljubljenih paketov, njihova osnovna načela dela in zmožnosti.

Programska oprema za posodobitev gonilnikov za Windows 7 in novejše: razlika v delovanju

Glavni paketi, ki se uporabljajo za namestitev paketov posodobitev, se v funkcionalnosti nekoliko razlikujejo. Nekatere od njih je mogoče uporabiti na začetni stopnji definiranja naprav med začetno namestitvijo sistema Windows, ko je njihova lastna baza podatkov o gonilnikih onemogočena, ker preprosto ne vsebuje informacij o nobeni napravi.

Tudi ko poskušate namestiti gonilnik za Windows, namesti največ (z njegovega vidika) zaradi, in zaradi tega lahko naprava deluje z zrušitvami ali pa sploh ne deluje. Programi za posodobitve gonilnikov se lahko povežejo s strežniki proizvajalcev strojne opreme in od tam prenesejo najnovejše gonilnike, nato pa jih integrirajo v sistem. Poleg tega obstajajo posebni pripomočki, ki lahko v primeru nepredvidenih zrušitev in obnovitve sistema še vedno varnostno kopirajo celoten paket gonilnikov.

Najboljši programi za posodobitev voznikov

Kot za samo programsko opremo,danes lahko preštejejo na desetine. Vendar pa lahko med vsemi programi in paketi, ki so na voljo za prenos in namestitev, ločeno ločite nekatere najbolj priljubljene pripomočke:
 • Driver Booster;
 • Rešitev DriverPack;
 • Skener voznika;
 • SlimDrivers;
 • Driver Genius Pro in še veliko več.
 • Naj na kratko preučimo vsako vlogo.

  Full Package Package

  Nedvomno je ta program za posodabljanje gonilnikov Windows katere koli različice eden najbolj spoštovanih uporabnikov. To je predvsem posledica dejstva, da paket vsebuje ogromno bazo absolutne večine vseh znanih "železa" in se lahko uporablja v fazi začetne namestitve.

  Druga prednost je ta, da se ta komplet lahko uporablja tudi kot program za posodabljanje gonilnikov za Windows 10, saj je popolnoma združljiv s tem sistemom.

  Avtomatsko gonilo gonilnika orodja

  Ko že govorimo o programih za posodobitev gonilnikov, uporabljajo samodejni način, ne da bi ga obšli in zelo priljubljeno orodje, imenovano Driver Booster. Na voljo je v brezplačnih spremembah brezplačne in plačane različice Pro, licenca v vrednosti okoli 400 rubljev z obdobjem veljavnosti do enega leta.
  Ta aplikacija deluje le, če je za iskanje svežih različic gonilnikov na voljo aktivna internetna povezava, po predhodnem skeniranju sistema, se poveže neposredno s strežniki proizvajalcev opreme, nato prenese potrebne komplete in neodvisno izdela njihovo namestitev.

  Aplikacija SlimDrivers

  Ogled aplikacijPosodabljanje gonilnikov je možno brez drugega pripomočka - SlimDrivers, ki ni slabši od prvih dveh paketov.
  Poleg samodejnega posodabljanja ima ta aplikacija tudi orodje za varnostno kopiranje sistemskih gonilnikov, ki jih je mogoče uporabiti za hitro obnovitev. Toda v fazi posodabljanja lahko program samostojno odstrani zastarele gonilnike ali njihove kopije, s čimer se odpravi videz računalniškega smeti v sistemu.

  Utility za Scanner gonilnika

  Naslednji pripomoček je eden izmed najenostavnejših, saj je namenjen navadnim uporabnikom, zlasti tistim, ki ne razumejo tehnik in tehnologij nadgradnje.
  Vmesnik programa je zelo preprost in uporabniku ni treba ukrepati, saj so vsi procesi maksimalno avtomatizirani.

  Professional Driver Genius Pro

  Nazadnje smo eden najmočnejših programov našega časa, ki je namenjen profesionalni uporabi tistih, ki so odgovorni za popravilo računalniške opreme, servisiranje ali fino nastavitev sistemov Windows.
  Ta paket je na voljo izključno za plačane spremembe, vendar je na internetu na voljo manj funkcionalna različica pregleda, ki jo je mogoče uporabiti. Obstaja tudi sistem za namestitev posodobitev in orodij za ustvarjanje varnostnih kopij, vendar so funkcije paketa veliko širše kot aplikacije, ki so proste programske opreme.

  Splošni pogoji uporabe vseh programov

  \ tČeprav ni bistvene razlike pri delovanju zgoraj opisanih pripomočkov in podobnih aplikacij, je treba jasno razumeti, da namestitev posodobitev gonilnikov ni mogoča brez aktivne internetne povezave. Višja kot je hitrost povezave, hitreje jo bomo iskali, prenašali in obdelovali v obliki integracije v operacijski sistem (če seveda gre le za posodobitev in ne za izdelavo varnostnih kopij). Kar zadeva vrsto pripomočkov, ki dajejo prednost, je težko svetovati nekaj, ker je vsak program sam po sebi. Za običajnega uporabnika pa je verjetno, da bo zadostoval eden od zgoraj navedenih brezplačnih programov, čeprav DriverPack Solution še vedno zmaga na vseh parametrih.

  Sorodne publikacije