Skrivnost WOT. IC-5. Kako priti in kako igrati

Verjetno vsaka igra igra World of Tanks (WOT). "IC-5 - kako dobiti supertank?" - ideja, ki ne počiva za navdušence kultnih spletnih iger, ki se spominjajo legende, kot je tip 59. Vprašanje pridobivanja premium pnevmatike skrbi ljubitelje World of Tanks. Ključna točka je nezmožnost nakupa tega vojnega stroja za katerokoli valuto igre.

WOT: IC-5 - kako priti in kje

Treba je takoj opozoriti, da je ta enota klana, to je posamezni igralci, nemogoče dobiti. Leta 2015 je bil vojni stroj podeljen Armagedonu. Bitka je potekala na globalnem zemljevidu. Začelo se je 11. junija 2015 in je trajalo 11 dni.


Število odigranih tankov je 10.000, niso bili vsi člani klana, ampak le najboljši izmed najboljših. Nagrade so vključevale tudi edinstvene nagrade za udeležbo na prireditvi. Srečniki, v katerih hangarju zdaj naleti resnična nevihta bojev - rezervoar IS-5 - poleg tega so izdali univerzalno maskirno karto za različne karte, varnostno značko na telesu in serijsko številko modela. Druga nagrada, Točke slave, se je klanom pokazala za sodelovanje. Toda najbolj zaželena od njih je čakala samo najboljši igralci WOT - IC-5.

Kako zdaj dobiti rezervoar?

Objekt 730 (zgodovinsko ime te enote) po koncu dogodka ni izdan. Ni načinov, da bi ga dobili. Tisti, ki imajo srečo, da spoznajo bojišča tega titanovega bojišča, bodo morali pozvati, da postanejo zmagovalci.

Dogodek "Armageddon"

Za dogodek je bilo značilno postopno izvajanjeklan. Vojna na svetovnem zemljevidu z navdušujočimi točkami, prizadevanja, ki uporabljajo inovativno tehnologijo, leteče krožnike za raziskovanje Nove Švabije, zgodovinskega nemškega raziskovalnega centra na Antarktiki med drugo svetovno vojno, je bilo ogromno.


Dejstvo je, da ima zarota Armagedona naravo nasprotovanja svetovnemu zlu, ki ogroža masovno uničenje vseh živih oklepnikov v igri. Kot vsak zanimiv dogodek je enajstdnevni "globalni zemljevid" pustil neprecenljivo darilo zmagovalcem WOT-IC-5. Kako dobiti ta "premium razred" rezervoar? Odgovor je preprost - nikakor ne.

Sklep

Objekt 730 daje veliko drugim bonusnim tankom, kot je Lowe. Oborožen s strojnicami, ne s oklepnimi lupinami. Zaradi tega se debelina oklepnih oklepov poveča z 176 na 220 mm. Boj z enako ravnjo bojnih vozil je brez težav. Najpogosteje lastnik IC-5 postane zmagovalec celo iz boja z nasprotnikom in višje ravni. Rezervoar je precej mobilen v primerjavi z drugimi "težjimi" 8 stopnjami. Posebnost polaganja bojnih listov omogoča, da se posadka udobno počuti v bitki - pogosto se pojavijo skoki. Krona tehničnega genija je izjemno kratek čas informiranja, ko je tarča pištole, kar je nedvomna prednost.
Najboljši kazalci IC-5 kažejo na srednjih in kratkih razdaljah. Fascinirani mnogi ljubitelji agresivnih iger: "rach" v center, "tanking" in preboj sovražnikovo obrambo.Ni dovolj slabo, da bi držali udarec in "spopad z enim proti vsem". V vsakem primeru pa pomembna vloga ni debelina oklepov ali bojne moči, ampak sposobnost za boj. Navsezadnje je najbolj napredna tehnologija lahko kup smeti v nepristranskih rokah.

Sorodne publikacije