Originalne namizne aplikacije Windows 7

Večina uporabnikov računalnikov in prenosnih računalnikov po namestitvi in ​​uporabi nove različice sistema Windows verjame, da razvijalci nikoli ne bodo mogli zadovoljiti vseh. Vsakdo si želi čim bolj prilagoditi in spremeniti vse pod njim. Prikazati pomembne procese na internetu, ki so bili pri roki, potrebne programe in na splošno, tako da je vse izgledalo individualno, svetlo, lepo. Praviloma je namizje glavni namen spremembe. V tem članku je predstavljenih več priljubljenih namiznih in namiznih aplikacij - za Windows 7810 in XP, ki vam bodo pomagale spremeniti neprepoznavnost namizja.

Russified Windows 7 Boot Updater

Majhen pripomoček, ki lahko nadomesti besedilo škatle in animacijo v Windows 7. Lahko zamenjate glavno animacijo - spremenite barvo ozadja, zastavo Windows in besedilo.


Program je precej varen in enostaven za uporabo. Spremenite lahko tudi sporočila, ki so prikazana, ko zapustite stanje mirovanja. Namestitev namizja Windows in vmesnika v programu je sestavljena iz dveh delov: po eni strani predogled končnih rezultatov, kjer so prikazane spremembe, drsnik za animacijo in gumb za celozaslonski način. Po drugi strani pa obstaja panel, v katerem se vse spremembe dogajajo. Ima dva zavihka - "Obnovi" in "Prenesi". Prvi je potreben za obnovitev in spremembo zaslona pri izstopu iz stanja mirovanja, drugi pa za spremembo zagonskega zaslona. Spodaj lahko malo spremenitebarvo ozadja


V primeru nepravilnega delovanja je vse nastavitve mogoče preprosto ponastaviti na "Obnovi iz varnostne kopije" v nastavitvah. Značilnosti in funkcije:
 • Russified vmesnik;
 • preprosto upravljanje;
 • izdelavo varnostnih kopij datotek;
 • zaščita pred napačnimi dejanji;
 • sprememba besedil, animacij in barve zaslona;
 • deluje na vseh različicah sistema Windows 7;
 • spremenite zaslon, ko zapustite način mirovanja;
 • lahko deluje tako z vmesnikom kot z ukazno vrstico.
 • Glasovna ura

  Ta pripomoček vam bo na namizje nastavil udobne ure, ki se občasno pogovarjajo o trenutnem času. Izgovorjavo lahko prilagodite tako, da dvakrat kliknete uro ali samodejno.
  Koristnost te namizne aplikacije za Windows 7 je, da vam ni treba odpreti že odprtih aplikacij in iger, da bi gledali čas. Z "Talking Hours" boste spoznali trenutni čas brez odvračanja pozornosti od zadev. Program ima vgrajeno budilko in koledar. Prednosti:
 • Obstaja časovnik, budilka, prefinjen vmesnik.
 • Nastavite ga lahko na vrhu vseh oken in po potrebi onemogočite to možnost.
 • Review: V celoti sposobna ura vam bo povedala, da vas bo odtrgala od razburljive igre, tako da bo govorila vsako uro ali uro v trenutnem času.

  BumpTop

  Namizna aplikacija Windows 7 in XP, ki razširja vašo izkušnjo z namizjem tako, da je tridimenzionalna. Trenutno namizje se bo pojavilo v obliki dna, prigrizki pa bodo dodatne površine.Če dvakrat kliknete na steno, se bo kocka prevrnila in se bo osredotočila na elemente druge stene.
  Na namizje lahko zložite več predmetov. To naredite tako, da z miško označite nekaj od njih, nato pa v meniju izberite Ustvari kup.
  Privzeto so socialne oznake in nalepke za opombe na stenah, pa tudi okno z dinamičnim spreminjanjem slik iz računalnika. Med zidovi lahko povlečete ikone. Vse akcije znotraj kocke so barvno animirane. Pri premikanju ikon zdrsnejo na led in se odbijejo, udarjajo po steni. In kocka se učinkovito premika na prehodu na eno od sten. Dvokliknite ikono, da odprete aplikacijo ali dokument, najprej se poveča, nato pa kot da leti na ravnino zaslona. Pomanjkljivost tega programa na namizju v operacijskem sistemu Windows 7 se lahko šteje, da ni popolnoma russified vmesnik, samo to ne odstopa od njegovih prednosti.

  Classic Shell

  Ta namizna in Windows 7 aplikacija bo obnovila funkcionalnost, ki je bila odstranjena iz prejšnjih različic sistema Windows: klasični meni Start, orodna vrstica in številne druge manjše funkcije.
  Poleg tega nudi program Classic Shell bolj znan klasični videz raziskovalca Windows s funkcijami:
 • dodajanje orodne vrstice z najbolj priljubljenimi operacijami (lastnosti, kopiranje, brisanje, lepljenje itd.), Panel je popolnoma konfiguriran;
 • spremeni pogovorno okno za kopiranje map in datotek v bolj znano;
 • ročaj v Raziskovalcu Windows s pritiskom na Alt + Vnos in prikazLastnosti zahtevanega elementa.
 • V Internet Explorerju bodo na voljo naslednje nove možnosti:
 • v vrstici stanja brskalnika - prikaz postopka prenosa;
 • na vrhu okna se doda naslov s polnim naslovom strani;
 • v vrstici stanja - prikazuje varna območja.
 • Dodatek 7 Lepljive opombe

  Izvirni pripomoček za ustvarjanje beležk in njihovo priključitev na namizje. Ta namizni program Windows 7 razdeli opombe za kategorije in skupine, jih razdeli med več navideznih namizij in omogoča sinhronizacijo beležk po svetovnem spletu.
  Ustvarjanje nalepk za prenosnike lahko aktivirate v vnaprej določenem času. Obvestilo je zvočni signal. Poleg tega lahko vsaka nota vsebuje ne samo vnos besedila, temveč tudi datoteke prilog, risbe, povezave do dokumentov in map. Nalepke se lahko "zataknejo" med seboj, poravnajo na mrežo ali samodejno prilagodijo velikost za tipkanje besedila.
  7 Sticky Notes vam omogoča uporabo različnih vizualnih učinkov - barvne sheme, učinke preglednosti. Besedilno obliko nalepke lahko popolnoma prilagodite: določite velikost pisave, njen slog in barvo, odtenek same opombe. Ustvarjeno beležko lahko tudi centralno upravljate s pomočjo upravitelja, si ogledate statistiko obstoječih beležk in uporabite vgrajeno iskanje. Program je sposoben varnostno kopirati bazo podatkov in podpirati uvoz in izvoz bankovcev.

  Sorodne publikacije