Kaj je "Damag Indicator" v Minecraftu. Kako ga namestiti?

Moderne igre veliko ciljno občinstvo, zbrani okrog njega, tako da razvijalci prinese nekaj dodatnih funkcij, ki jih meri skupnost lahko omejite posebno igro. Odličen primer je Stalker ali Maincraft. Danes gre za drugo igro. Poglejmo, kako nastaviti "D amag indikator" v "Minecraft".

Kateri kazalnik izbrati?

Za začetek je treba ugotoviti, kaj je in kaj jedo. "Damag Indicator" je posebno območje (v zgornjem levem kotu zaslona, ​​praviloma), ki prikazuje število točk življenja bitja, za katerega se pričakuje, da bo napadel igralce. V nekaterih načinih število življenj v dobronamernih bitjih ni prikazano.


Če igrate z zaganjalnikom tretje osebe, vam priporočamo, da greste v nastavitve igre, ker obstaja verjetnost že vgrajenega, a ne aktiviranega indikatorja.
Podobna inovacija v igri se ne obravnava kot popolna oblika, zato jo mnogi razvijalci imenujejo preprosta in razumljiva - kazalnik škode. Iskanje takšnih modifikacij je treba opraviti na spletnih mestih, kjer se uporabniki učijo brezplačno. Tam boste našli tisto, ki vam najbolj ustreza za udobno igro.

Kako nastaviti mod na indikatorju?

Preden namestite mod, se prepričajte, da so različice v vrsti. Če obstajajo različne različice, potem obstajajo dve možnosti: spremenite Maincraft v različico, ki jo podpira mod, ali poiščite mod, kiPodpira vašo različico igre. Prav tako je treba omeniti, da ne morete namestiti več enakih sprememb, ker imajo vsi API-ji za interakcijo z igro. Ko je možnih več modov, se lahko opravijo leti.


Če so izpolnjeni vsi pogoji, potem pogumno gremo v mapo z igro, ki je, mimogrede, v posebni mapi skritih aplikacij (vnesite% appdata%, da jo vnesete), nato poiščite modele in postavite arhiv tam z zgornjo spremembo, naloženo v indikator Skoraj vse, kar je ostalo, da zaženete Maincraft in počakate, da se glavni meni naloži. Če se je to zgodilo brez napak, potem ste vse naredili prav.

Za zaključek,

Upamo, da vam je ta člen pomagal razumeti, kaj je „kazalec Damag“ in kako ga vzpostaviti. Svetujemo vam, da ne dodajate moda posebej, temveč prenesete celotne gradnje modifikacij, saj so optimizirane za skupno delo. Prav tako ne nalagajte datotek z neznanih mest, saj lahko vsebujejo viruse, za distribucijo sprememb pa uporabljajte samo uradna spletna mesta.

Sorodne publikacije