Aplikacije za Android za Blacklist: Pregled najboljših

Nihče ne mara, ko ga neznanci mučijo. In v naši dobi mobilnih pripomočkov, se to lahko zgodi kjerkoli: v naravi, v pisarni, med večerjo in celo pod prho. Oglaševalski agenti nenehno prejemajo svoje ponudbe, podjetja - bonuse in popuste, vendar zbiralci - to je na splošno ločen oddelek slabih želja. V tem primeru posebni programi na Androidu za črni seznam služijo kot zdravilo. Veliko jih je v prostranosti interneta, vendar ne vsak program ustrezno opravlja nalogo. Zato se veliko uporabnikov postavlja na vprašanje: "In kaj je aplikacija za Android boljša za črno listo?". Na to bomo poskušali odgovoriti s pomočjo članka.


Priljubljena orodja za blokiranje neželenih klicev

Zato vam predlagamo, da preberete seznam najboljših aplikacij na Androidu za črno listo, ki vključuje najbolj iskan program, ki ima dobre povratne informacije od uporabnikov. Vse izdelke, opisane spodaj, lahko najdete v Googlu Play, zato ne bi smelo biti težav pri seznanjanju.

Call Blocker Free

To je ena izmed najbolj priljubljenih Android aplikacij za črni seznam v ruskem jeziku. Program vam omogoča, da prekličete ne samo neželene klice od drugih naročnikov, ampak tudi SMS. Prav tako je treba omeniti, da pripomoček ne porabi sistemskih virov, kar je pomembno za lastnike starih in proračunskih pripomočkov pri izbiri programske opreme.


Nastavitve programa so dovolj prilagodljive. LahkoUredite prikaz klicev in sporočil SMS ter izberite način zaklepanja: Prekini, izklopi zvok, seznam dovoljenih (beli seznam) in prenos glasovne pošte. Android aplikacija za Black List Call Blocker Free ima preprost in intuitiven vmesnik (nekoliko razširjen z oglasom), ki ga je enostavno naučiti vsak uporabnik, ki je malo seznanjen s to platformo. Razvijalec ponuja tudi različico Pro s precej izboljšano funkcionalnostjo. Toda za navadnega uporabnika možnosti proste rešitve zadostuje z glavo.

"Črni seznam" (ki ga je razvil Vlad Lee)

Ime programa Black List (za Android) govori sam zase. Orodje vam omogoča blokiranje neželenih klicev in sporočil SMS. Treba je omeniti dostojno hitrost programske opreme. Program takoj prestreže klice in nato deluje na uporabniško izbranem skriptu. To pomeni, da ni "pol-tekači" v trenutku povezave, ki vam omogočajo, da sumite, da uporabljate takšno programsko opremo, ni opaziti.
Program vam omogoča fleksibilno konfiguriranje blokiranja neželenih klicev. Možno je sestaviti poseben razpored, preklicati klice in kratka sporočila v določenem časovnem intervalu. Mimogrede ne bo mogoče, če ste na primer spali na delovni dan in vas ne želijo motiti pred večerjo. Aplikacija Black Lists za Android ponuja tudi napreden in prilagodljiv sistem sporočil, tako za bele kot za neželene stike. Poleg tega obstajajo hotkeys plus izvozni in uvozni seznami.

"Črni seznam" (AntTek Mobile)

Še en pripomoček z vidnim imenom za blokiranje klicev in sporočil SMS od nezaželenih naročnikov. Aplikacija lahko filtrira klice in sporočila po različnih parametrih: predpona, postfix, konstante, fraze itd.
Blokiranje klicev se tudi prožno izvaja. Zvok lahko preprosto utišate, prekinete povezavo ali pošljete klicalca v telefonski predal. V plačani različici Pro je mogoče delati z večpredstavnostnimi vsebinami. Toda glede na to, da je slednja izjemno redko uporabljena zaradi priljubljenosti družbenih kurirjev, je nakup licence brez praktičnosti. Prednosti programa vključujejo minimalno porabo sistemskih sredstev, ki je v rokah lastnikov proračunskih pripomočkov. Kot žlica katrana je oblikovan vmesnik. Lokalne veje menija in orodja se močno naberejo med seboj in zmedejo drugič.

G. Klici številk in amp; spam

To je popolnoma brezplačna programska oprema za blokiranje neželenih dohodnih klicev in SMS. Ena od pomembnih lastnosti pripomočka je delo z Googlovimi računi. Socialna mreža vam omogoča, da delite "težave" številke ne samo s prijatelji, ampak z drugimi člani.
Za objavo nezaželenih številk je dovolj, da uporabite funkcijo Protect Friends prek vmesnika programa. Do zadnjega, mimogrede, uporabniki imajo trditve zaradi pomanjkanja lokalizacije ruskega jezika. Kljub intuitivnemu nadzoru se pojavljajo težave tudi pri začetni nastavitvi programske opreme. Kljub temu si program zaslužinamestiti. Ima zelo ugodne filtre (še posebej za spam SMS), širok nabor načinov blokiranja klicev, možno je prejemati dodatne informacije o naročnikih (podjetja, organizacije), kot tudi odzivno tehnično podporo. Poleg tega, kljub brezplačnemu dovoljenju za distribucijo, v prijavi praktično ni oglaševanja, ki je redko produkt takega načrta.

Sorodne publikacije