Kako vklopiti VH v CS: GO

Računalniška igra CS: GO ima veliko možnosti za spreminjanje igranja. Predvsem zaradi edinstvenega motorja Valve, ki vam omogoča urejanje ravni, dodajanje goljufij in podobno. Ena od teh je BH. Poglejmo, kako vključiti BiH in kaj je.

Kakšna je možnost BX v igri?

Vse igre na motorju Source omogočajo igralcu, da gre skozi zidove. Seveda je pri normalni igri ta funkcija blokirana, ker je CS: GO kibernetska športna disciplina in podobni čipi v njej niso primerni. VХ (WH) pomeni "Wall Hack". Ta stavek pomeni sposobnost videti skozi stene.


Preden vklopite VH, ne pozabite, da uporaba bralnika ni priporočljiva v kontradiktornem načinu, saj lahko dobite doživljenjsko prepoved računa (razvijalci skrbno spremljajo videz chitters na strežnikih). Potem vprašate: Zakaj je ta goljufija potrebna, če je ne morete uporabiti? Odgovor je preprost: z njim lahko igrate v preddverju s prijatelji ali proti botom. Za takšno prijavo ne boste prejeli kazni. Poglejmo, kako vključiti VH v CS: GO.

Podrobna navodila

Najprej morate iti v igralno konzolo. Gumb za odpiranje je viden v nastavitvah igre v igri in dodeli ključ, ki vam bo udobno in ne bo posegal v igro. Privzeto je konzola dodeljena tipki "/" na tipkovnici. Če ga kliknete, se prikaže polje z besedilom. V polje morate vnesti ukaze in kliknitiGumb za vnos. Pred vklopom VC v "COP: GO" morate vnesti ukaz sv_cheats 1. Upoštevajte, da aktiviranje goljufanja zahteva, da so vaši prijatelji povezani z ustvarjenim lobijem. Z roboti lahko BX aktivirate kadarkoli.


Zdaj vnesite r_drawothermodels 2 in pritisnite Enter. Sposobnost gledanja skozi stene do sovražnikov bo aktivirana. Če ste utrujeni od uporabe goljufij, jih lahko kadar koli onemogočite. Če želite to narediti, znova odprite konzolo in vnesite ukaz r_drawothermodels 1. Vrnite se v igro in uživajte v običajnem igranju. Zdaj veste, kako vklopiti VH v CS: GO.

Funkcije

V načinu Wall Hack je pri aktiviranju treba upoštevati več funkcij. Prvič, nasprotniki niso označeni z eno barvo (vsi modeli znakov so modri). Drugič, po izginotju igralčevega modela iz vidnega polja ne boste videli skozi stene. Ker so zemljevidi v igri precej kompaktni, so taki primeri redki, zato vam ne škoduje, da uporabite WH v CS: GO.

Sorodne publikacije