Resnične ocene lastnikov Changan CS35

"Changan CS35" je kitajski kompaktni crossover s sprednjim ali štirikolesnim pogonom. Avtomobil je bil prvič predstavljen javnosti leta 2011 na avtomobilskem salonu v Frankfurtu. Leto kasneje se je začela serijska proizvodnja modela. Trenutno se Changan CS35 zbira na dveh mestih - v LRK in v vasi Grebenino, v regiji Lipetsk. Kaj je Changan CS35 crossover? Mnenja lastnikov o avtomobilih, specifikacijah in še več - nadaljnje v našem članku.

Videz

Pregledi lastnikov pravijo, da ima avto dostojen videz. Da, avto se ne razlikuje od bruto ali agresivnih oblik. Toda v primerjavi z drugimi "kitajskimi" ne izgleda dolgčas. Ta stroj je idealen tako za močno kot za šibko polovico človeštva. Sprednji del "Changan CS35" ima nasmejano silhueto z gladkim odbijačem in raztegnjeno rešetko hladilnika. Laminirani žarometi in spodaj so okrogli meglenki.
"Changan CS35" je opremljen tudi z lučmi za dnevno vožnjo. So na dnu odbijača. Pragi na križišču in rob lokov imajo plastično zaščito proti gravuri. To je velik plus, zlasti na naših cestah - pravijo pričevanja. Stranska zrcala so opremljena z LED repetitorjem zavojev - na splošno dobro izgledajo. Pokrov motorja je visok in ima reliefne linije. Na strehi so aluminijaste tirnice. Kot so omenili lastniki, se lahko "Changan CS35" opremi z nadzemnim prtljažnikom, kar je zeloPriročno na dolgih potovanjih. Vendar pa ga morate kupiti sami - v "bazi" je samo navezanost. Kaj še pravijo lastniki o Changan CS35? Stroj ima relativno dober LKP. Barva se med leti ne lušči. Prvič se začnejo pojavljati po 50 tisoč kilometrih. Vendar so tako nepomembne, da jih lahko opazimo le na sončen dan. Glede stabilnosti telesa proti koroziji, kovina ne rja, dokler nima barve. V primeru manjše nesreče je treba mesto udara takoj popraviti. V nasprotnem primeru bo celoten element telesa prekrit z rjo.

Dimenzije, križna razdalja

Kar zadeva dimenzije, ima avto podobne dimenzije kot klasična limuzina. Po eni strani je to plus - vam ni treba skrbeti za parkirni prostor. Po drugi strani - je potrebno žrtvovati prostor prostora in prostornino debla (na to se bomo vrnili). Obrnimo se na številke. Dolžina telesa je 416 metrov, širina - 181 višina - 167 metrov.
Kar se tiče cestišča, je na standardnih 16-palčnih platiščih zelo majhna - pravijo pričevanja. Crossover "Changan CS35" s 18-centimetrskim odmikom je težko premagati z nenadnim vzponom in velikimi luknjami. Vožnja z njega je kontraindicirana. Na cestah s pokrova morajo biti izjemno čiste - pravijo lastniki pričevanja.

"Changan CS35" 2016 v notranjosti

Edini plus nizkega odmika je udobno pristanek. Potreba po dodatni nogi je odsotna in to je plus. Proizvajalec trdi, da je crossover namenjen za pet sedežev,vključno z voznikom. Vendar povratne informacije od lastnikov dokazujejo nasprotno.
Samo štiri je mogoče udobno namestiti. Notranjost je ozka, vendar pa lahko prilagoditev sedeža omogoča izbiro najprimernejšega pristanka za vsako osebo. Konstrukcija sprednje plošče je podobna tisti pri avtomobilih Hyundai - gladke črte sredinske konzole in močan digitalni prikaz. Slednje lahko vključuje navigacijo. To je tudi integrirani magnetofon. Kot je navedeno v pregledih, kakovost zvoka akustike - na dostojni ravni. Zvočniki so prisotni v vratnih omarah in prednjih nosilcih. Kasetofon reproducira informacije iz diskov, flash pogonov. Priključek AUX. Kombinacija naprav se zlahka bere - zabeležite povratne informacije lastnika. "Changan CS35" na vseh priključkih ima modro osvetlitev naprav. Ponoči ne odseka oči, lestvica pa je jasno vidna. Med merilnikom hitrosti in tahometrom je majhen računalnik. Prikazuje informacije o odtoku, krovu, izbranem prenosu in porabi goriva.

Zvočna izolacija je na voljo, toda tuji hrup je prisoten. Vendar pa plastika v kabini ne škripajo. Na voljo je loputa za električni pogon. Kar se tiče debla, je odkrito majhen. Njegova prostornina je le 337 litrov.
Za crossover tega razreda mora ta številka znašati vsaj 450 - recimo lastniške izjave. "Changan CS35" je zložen nazaj na sedeže. Zaradi tega se količina prtljažnega prostora poveča na 1.250 litrov. Toda v tem primeru namesto treh potnikov lahko zajamete samo enega.

Motor

Kot veste, Kitajci nikoli niso razvili svojih motorjev. V tem so pomagali Japoncem, Američanom in v našem primeru Britanci. Tako je pod pokrovom v crossoverju bencinski atmosferski motor družine "BlokOr", ki ga je razvil britanski biro za oblikovanje. Motor je izdelan iz aluminija. Delovna prostornina enote je 1598 kubičnih centimetrov. Med značilnostmi pregledov je prisotnost vbrizgavanja z več točkami. Motor ustreza standardu Euro 4. Maksimalni navor je 152 Nm, moč pa je 113 konjskih moči. Pri delovanju motor ne zahteva posebne pozornosti - pravijo lastniki.

"Changan CS35" in prenos

Kitajski proizvajalec ponuja namestitev avtomatskega menjalnika. To je štirifazni hidrotransformator iz Aisina. To polje je bilo razvito na Japonskem. Ista kontrolna točka je postavljena na "Toyota", "Nissan" in druge znamke avtomobilov. Kaj povedajo o tem okencu? Preklapljanje je gladko in to je pomanjkljivost. Vendar pa obstaja ročna funkcija preklopa hitrosti. To prihrani situacijo s 16-litrskim motorjem, kjer je polna moč realizirana samo na "vrhu". V samodejnem načinu preklapljanja se pojavi na dveh ali treh tisočih zavojih.

Dinamika, stroški

Kaj o tem rečejo crossover pregledi? "Changan CS35" - avto ni za aktivno vožnjo. Bolje je, da takoj pozabite na dinamično overclocking. Po podatkih iz potnega lista pospešek na stotine traja kar 15 sekund.
Stroj je zelo počasen, dinamično manevriranje v toku bo težko - pravijo povratne informacije.Toda v smislu porabe goriva avto všeč, kot še nikoli prej. Za sto kilometrov ceste v mešanem ciklu stroj porabi 75 litrov. In to je na starem 4-hitrostnem stroju. Glede na maksimalno hitrost je omejena na 180 kilometrov na uro.

Glavne prednosti in slabosti

Najprej preučimo prednosti crossoverja. Mnenja o "Changan CS35" pravijo naslednje:
 • Stroj ima dobro vrednost.
 • Že v "bazi" so na voljo zanimive možnosti.
 • Ima prijeten videz (sprva sploh ne vem, kaj je "kitajski").
 • Opremljen z zanesljivim motorjem in dokazano škatlo.
 • Nizka poraba goriva.
 • Med pomanjkljivostmi lastniki opozarjajo na naslednje:
 • Razmeroma visoke stroške vzdrževanja (10 tisoč rubljev). To morate storiti vsakih 10.000 kilometrov.
 • "Glitches" iz elektronike. Leto kasneje je mogoče blokirati nadzor električnih oken. Nekateri ljudje začnejo bruhati na črpalki. Oba problema rešuje trgovec, saj ima avto triletno garancijo.
 • Majhen škornji.
 • Toga vzmetenje (platforma, izposojena iz proračunskega vozila).
 • Neobičajna politika proizvajalca. Avtomobil se serijsko proizvaja v Rusiji, vendar o tem crossoverju ni oglasov in reklame. O avtu morate izvedeti od prijateljev in znancev.
 • Cene in opcije

  Začetni stroški za kitajsko crossover v Rusiji - 748 tisoč rubljev.
  V osnovnem kompletu "Comfort" so:
 • Električna okna vseh vrat.
 • Glavna enota s šestimizvočniki
 • Sistem ABS in stabilnost menjalnega tečaja.
 • Dve zračni blazini.
 • Servo krmiljenje.
 • Klimatska naprava.
 • 16-palčni disk za žigosanje.
 • Ogrevana ogledala in sprednji sedeži.
 • Največja različica paketa je na voljo za 785 tisoč rubljev.
  Osnovni seznam možnosti je pritrjen na:
 • Stranske zračne blazine.
 • Tempomat.
 • 17-palčni liti diski.
 • Pokrov električnega pogona.
 • Usnjen salon.
 • Multiroulette.
 • Proizvajalec ne ponuja dodatnih možnosti.

  Sorodne publikacije