Odpravljanje težav s programom Adobe Flash Player: »Inicializacija programa ni uspela«

Ko poskusite namestiti aplikacijo, lahko uporabnik naleti na težavo. V tem članku bomo razpravljali o inicializacijski napaki programa Adobe Flash Player. Najpogosteje pride do težav z uporabniki brskalnika Firefox, vendar to ne prevlada nad dejstvom, da je lahko tudi v drugih. Razlogi za to so lahko različni, v članku pa bomo govorili o štirih. Vsakemu od njih bo priložen tudi podroben popravek.

Vzrok 1: Učinek požarnega zidu na postopek namestitve

Če nekdo ne ve, kaj je požarni zid, potem je na kratko to sistem za zaščito operacijskega sistema. Njegova vloga je lahko protivirusna, standardna za Windows in prenesena iz interneta. Toda zakaj je tako? Po nekaterih poročilih obstaja možnost, da lahko "Flash Player" nekako poškoduje sistem. Čeprav to ni bilo potrjeno, so nekateri ponudniki protivirusne programske opreme dodali programsko kodo v kategorijo »nevarno«, zaradi katere je prišlo do napake pri inicializaciji napake programa Adobe Flash Player pri poskusu namestitve. Torej, da bi ga preprečili, morate onemogočiti protivirusni program, preden ga zaustavite.


Zdaj veste prvi razlog in način, kako se z njimi spopasti, toda tudi če je antivirus onemogočen, je še vedno napaka, zato je nekaj drugega. Preberite o tem, kaj točno.

Vzrok 2: zastareli brskalnik

Obstaja nekaj odvisnosti - najnovejšo različico Adobeja je treba namestiti za najnovejšo različico spletnega brskalnika. Kako enostavno jeČe ugibate, da boste popravili inicializacijske napake aplikacije Adobe Flash Player, morate preveriti posodobitve za vaš brskalnik. To lahko storite v nastavitvah ali na spletnem mestu razvijalca.

Vzrok 3: Piratska različica programa

Eno od nenapisanih pravil za uporabo interneta pravi: "Ne prenosi programov iz neznanih virov." In to je res, ker obstaja velika možnost, da prenesete zastarelo različico, ki deluje nestabilno, ali prenesete virus v računalnik, ki le zaplete situacijo. To velja tudi za Adobe Flash Player. V tem primeru lahko pride do napake za inicializacijo aplikacije. Zato znova namestite namestitveni program, samo tokrat z uradnega vira (adobe.com).

Vzrok 4: Program spletnega namestitve

Ponavadi uporabniki prenesejo ne samo namestitveni program, temveč tudi spletni namestitveni program. To pomeni, da so med namestitvijo najprej naložene vse komponente in nato nameščene. Med tem postopkom lahko pride do napake pri inicializaciji programa Adobe Flash Player. Da bi se temu izognili, prenesite prenosno različico programa. Vendar vas opomnimo, da je to treba opraviti le na uradni spletni strani podjetja.

Zaključek

Zdaj poznate štiri načine, kako popraviti napako, upajmo, da vam je bil članek koristen in da ste na podlagi enega od navodil uspeli odpraviti napako.

Sorodne publikacije