Kako prevesti Photoshop v ruski jezik? Nasveti in triki

Pogosto se zgodi, da namestitev programske opreme ali druga programska oprema podpira samo angleščino. Verjetno je to velik problem za tiste, ki ne poznajo tujega jezika. Nekateri ljudje so preprosto neudobni, ko delajo v okolju, kjer so vse razlage in nastavitve na voljo v nemotnem jeziku. Problem rusifikacije se je zgodil že zdavnaj in različne lokalizacijske ekipe se borijo za pravico do uvajanja svojega prevoda v izdelek. Izkazalo se je, da je celoten seznam programov razdeljen v tri skupine:

 • prevedel razvijalec;
 • preveden z lokalizatorjem;
 • sploh ni prevedeno.
 • Nekateri uporabniki se soočajo z dejstvom, da ne vedo, kako prevesti v ruski jezik kot Photoshop CS5. To še posebej velja za tiste, ki so najprej namestili angleško različico.


  Kako prevesti "Photoshop" v ruščino

  Morda je veliko zapletenih situacij, vendar je rešitev tega problema preprosta in linearna, razen nekaterih dogodkov. Torej, ko uporabnik vstopi v angleško različico, je najprej potrebno spremeniti jezik v njegov materni jezik. Čeprav nekateri ne nasprotno - spremenijo rusko angleščino, saj je učenje za delo v programu v jeziku razvijalcev zelo priročno.

  Spreminjanje jezika v programu

  Na srečo najnovejše različice programa Adobe Photoshop podpirajo funkcijo spreminjanja jezika - jezikovna knjižnica je v ruskem jeziku. Uporabnik lahko prevede Photoshop v ruski in kateri koli drug jezik, pri čemer sledi spodnjim navodilom:
 • V drugem zavihku Uredi iskanjeKategorija Nastavitve, ki je na dnu seznama. V njej izberemo element Interface.
 • Pojavi se okno, ki prikazuje parametre vmesniške plošče. Moramo izbrati drugi korak na seznamu, imenovanem Text, in na zaslonu poiskati element UI Language, v katerem želite postaviti vrednost Russian.
 • Kliknemo gumb OK in po operaciji zapustimo grafično okolje "Photoshop".
 • Znova zaženite program. Po zagonskem zaslonu je treba celoten vmesnik spremeniti v postavitev ruskega jezika.
 • Inovator za Adobe Photoshop

  Če uporabnik naleti na takšen problem, da na spustnem seznamu ni maternega jezika, je potrebno neposredno prenesti ukrajinizator iz lokalizatorjev. Brisanje jezika je lahko posledica dejstva, da je bil preprosto izrezan iz namestitvene datoteke ali pa je bil poškodovan. V vsakem primeru uporabnik ne bo preprečil namestitve jezika prek omarice. Na internetu obstaja kar nekaj različnih razdeljevalcev na različnih različicah, zato se morate najprej osredotočiti na različico "Photoshopa", ki je nameščena na vašem računalniku.


  Namestitev Russifier

  Preden prevedete "Photoshop" v ruski jezik, morate določiti vrsto Russifier. Uporabnikova izbira lahko sodi v katero koli možnost, vendar je treba upoštevati, da mora biti mejnik, razen različice, na datum posodobitve gradnje s programskim helikopterjem. Oglejmo si, kako prenesti in namestiti Rusifier v Adobe Photoshop:
 • Kot zgorajnaštete prednostne naloge najdemo v ruskem jeziku.
 • Prenesite arhiv, ki ima velike jetra map in podmap.
 • Preden prevedete "Photoshop" v ruski jezik, morate rozarhvivaet in premakniti vsebino v korensko mapo programa "Photoshop". Toda pred tem morate izbrisati vso vsebino lokalizacijske mape. Ta mapa se nahaja na sistemskem disku računalnika (C: Program FilesAdobeAdobe PhotoshopLocales).
 • Če želite, lahko razpakirate in kopirate le ruski jezik. To vam bo omogočilo, da programa ne boste prenesli znova.
 • Po kopiranju, zaženite program, če ste prvič odstranili jezik, potem boste imeli vmesnik v ruskem jeziku, če ne, ponovite dejanja, ki jih je uporabnik opravil pri spreminjanju običajnega jezika. Edina razlika je v tem, da se v odstavku "Besedilo" seznam razširi na najmanj del delovnih jezikov.
 • Sorodne publikacije