Ocena igralnih prenosnih računalnikov NoutList.Ru: pregled, opis, značilnosti in pregledi

Gaming prenosniki so najmočnejši modeli prenosnih računalnikov, ki zasedajo vodilne položaje v številnih nastavitvah. Odločilna značilnost te vrste tehnologije je visoka zmogljivost. Ta lastnost velja tako za procesor kot za grafično kartico. Ocena igralnih zvez Noutlist je sestavljena glede na kvantitativne značilnosti teh značilnosti. Prenosni računalnik za igralce mora podpirati vse sodobne igre, in idealno - pred razvijalci za eno ali dve leti, uspešno obvladovanje najnovejših inovacij. Obremenitev naprave je zelo visoka, zato taka tehnika praviloma povzroča prekomerno hrupnost. Še ena pomanjkljivost je visoka toplotna moč, vendar se pri zadnjem problemu proizvajalci uspešno spopadajo z ustvarjanjem podpor. Pred izbiro takšne dodatne opreme je potrebno pristopiti s posebno skrbnostjo, saj pregrevanje procesorja povzroči okvare prenosnega računalnika.


Kot je bilo že omenjeno, so glavni kontingenti kupcev tega izdelka igralci, ki jim ni žal, da za okrogli model prenosnega računalnika dajejo okroglo vsoto. Potem bomo govorili o elektronskem viru, kot je Noutlist. Ocena igralnih prenosnih računalnikov, seznam najpomembnejših lastnosti se odraža tudi v tem članku.

Prednosti osebnega računalnika

Izkušeni igralci računalniških iger zagotovo vedo, da kateri koli, tudi najmočnejši prenosni računalnik ne bo nikoli dosegel osebnega računalnika. In glavna stvarPrednost osebnega računalnika je veliko več moči za isti denar. Poleg tega bo imel tudi večji format zaslona, ​​visokokakovosten zvok in boljšo grafično kartico. Za razliko od večine prenosnih računalnikov stacionarni računalnik ne bo ustvaril tako temeljitega problema pregrevanja.


Mnogi uporabniki to naredijo precej pametno in raje polnopravni osebni igralni prenosni računalnik. Kljub temu pa ocena igralnih zvezkov Noutlist vključuje samo to vrsto tehnologije. Slednji jasno navaja, da prenosni računalniki za igre na srečo še vedno uporabljajo veliko povpraševanje kupcev.

Procesor v igralnih zvezkih

Ocena igralnih računalnikov Noutlist je sestavljena iz več različnih parametrov. Najpomembnejši je tip procesorja, saj je od tega elementa odvisna hitrost delovanja.
Izbira med dvema konkurenčnima procesorskima družbama (Intel in AMD), je vredno ustaviti izbiro prve blagovne znamke. Ocena igralnih prenosnih računalnikov Noutlist.ru je postavila vodilni položaj prenosnih računalnikov prav s procesorji Intel. Glavni razlogi za takšne pohvale so nekaj točk:
 • celo najšibkejši procesorji Intel so časovno močnejši modeli AMD;
 • Za podobno ceno lahko kupite bolj produktivni procesor Intel;
 • sestavni deli so trajnejši;
 • med drugimi prednostmi: visoka energetska učinkovitost, nizka raven hrupa, nizka toplotna moč;
 • Intelov procesor omogoča daljše samostojno delovanje.
 • Izbira najboljše grafične kartice

  Drugi na seznamu, vendar neManj pomemben dejavnik je grafična kartica. Zagotavlja kakovost in realizem grafične podobe. Barvni odtenki, gladkost, sence - vse je odvisno od grafične kartice. Tabele za izbiro igralnega prenosnika Noutlist.ru so sestavljene glede na zmogljivost grafične kartice.
  Izbira grafične kartice niha tudi med dvema proizvajalcema, to sta AMD in nVidia. Njihova glavna razlika je strošek. Prva možnost je torej bolj proračunska, toda pravilo je, da "dražji" ne pomeni vedno "boljši". Modeli, ki jih izdeluje blagovna znamka AMD, po uspešnosti niso slabši od svojega konkurenta, vendar je njihova prednost dostopna cena. Ampak glavna stvar, ki jih je treba upoštevati pri izbiri grafične kartice je, da ne pomaga pregreje laptop. Dolgotrajno pregrevanje prispeva k pogostim okvaram opreme in skrajšanju življenjske dobe.
  Ocena igralnih prenosnih računalnikov Noutlist vključuje oba prenosnika z grafičnimi karticami AMD in nVidia. Vendar je treba omeniti, da jih vse združuje ena skupna značilnost - visoka kakovost in izjemna zmogljivost. Vodilne položaje najdemo le v prenosnih računalnikih z grafičnimi karticami, ki niso manjši od NVIDIA GeForce 670M /760M ali AMD Radeon 8870M.

  Znesek RAM

  Količina RAM-a vpliva na število dejanj, ki jih lahko prenosnik hkrati izvaja. Ker sam razvoj računalniških iger vpliva na posodobitev tehnologije, proizvajalci, ki se želijo nekako izstopiti, delajo na širitvi tega parametra. V standardnih sodobnih prenosnih računalnikih je parameter enakštirih gigabajtov, vendar je za igralne modele običajno vsaj osem gigabajtov. Velike količine so potrebne, da igra lahko igra prenosni računalnik hitro bere podatke in jih shranite.

  Baterije

  Seveda, močnejši procesor in grafična kartica, manj energije bo baterija. Baterija pogosto ne more prenesti tako velikega bremena. Igralci raje dolgoročno vzdržujejo opremo, poleg tega pa pri maksimalni svetlosti, tako da problem porabe energije akumulatorja ni pretiran.
  Prenosni računalniki za igre na srečo lahko v povprečju delajo več kot štiri ure brez polnjenja. Zelo hitro bo baterija prenosnega računalnika postala neprimerna, če je že dolgo v popolnoma praznem stanju.

  Širitev zaslona igralnega zvezka

  Še eno zadovoljstvo igre je razširitev zaslona. V igralnem prenosniku mora biti vsaj 1366 x 768 slikovnih pik. Takšna visoka stopnja je zelo podkrepljena z grafično kartico, vendar bo zaslon Full HD naredil čas, ki ga porabi za prenosni računalnik bolj razburljiv.

  Faktor oblikovanja cen

  Ogromna količina različnih dodatkov naredi prenosni računalnik za igre na srečo težko. Seveda obstajajo subtilni modeli, vendar je to le izjema. Poleg tega vse izboljšane funkcije neposredno vplivajo na stroške prenosnih računalnikov. Začetna cena te vrste prenosnega računalnika je okoli petsto dolarjev. Pogosto je (vendar ne vedno)Ne smemo pozabiti, na primer, o grafičnih karticah AMD), kar je pokazatelj kakovosti modela, zato dober gaming laptop ne bo poceni. V nasprotnem primeru lahko pričakujemo, da bo na katerem koli elementu proizvajalec še vedno shranjen.

  Seznam modelov igralnih prenosnih računalnikov

  Najbolj ugleden za uporabnike je ocena igralnih prenosnih računalnikov Noutlist.ru. Opis modelov vključuje glavne značilnosti. Vodilni položaji imajo naslednje prenosne računalnike:
 • ASUS G752.
 • Dell Inspiron 157559.
 • Razer Blade 14.
 • MSI GT72S 6QF Dominator Pro G.
 • Alienware 15 R2.
 • Izvor EON15-X.
 • Lenovo Y700. Prednosti zgoraj omenjenih prenosnih računalnikov za druge prenosne računalnike za igralce so v številnih razlikah:
 • hitro povračilo;
 • trden hladilni sistem;
 • možnost zamenjave modulov RAM in trdega diska;
 • grafična kartica na ravni namizja;
 • perspektivni konektorji;
 • procesor namiznega razreda. Glavne pomanjkljivosti so praviloma težka teža, šibka baterija, visoki stroški.
  Ker je ocena igralnih prenosnih računalnikov zelo priljubljena pri elektronskem viru Noutlist.ru, je opis njihovih parametrov na tem spletnem mestu jasno strukturiran in organiziran. Poslušajte ocene ali se obrnite na strokovnjaka je osebna zadeva vsakega uporabnika. Izbira se mora opraviti sama. Igralni prenosnik je precej zapletena strojna naprava, ki omogoča združevanje dveh osnovnih lastnosti. Takšni parametri so prenosljivost in produktivnost, ki ne pritegnejo uporabnikov.
 • Sorodne publikacije