Vulcan Runtime Libraries: Kaj je to?

V velikem številu uporabnikov računalnika, po namestitvi novih gonilnikov za grafično kartico Nvidia, ime Vulcan Runtime Libraries v začetnem meniju ni jasno. Kaj je to? Kaj potrebujete? Ta vprašanja se pojavljajo v vseh. Zato bo ta pregled te programske opreme koristen.

Vulcan Runtime Libraries: Kaj je to?

Ta programska oprema je nov programski vmesnik nizke ravni, ki razvijalcu omogoča popoln nadzor nad delom procesorja grafične kartice. Njegove glavne značilnosti so:


 • Poenostavljeni in lahki vozniki v primerjavi z drugimi.
 • Pri obdelavi grafičnih ukazov porabite manj sredstev. Hkrati je zamuda čim manjša.
 • Učinkovita večredna podpora.
 • Večjedrne centralne procesne enote zagotavljajo učinkovito nalaganje grafičnega transporterja.
 • Vulcan Runtime Libraries - Kaj je ta program? Z drugimi besedami, to je vmesnik z več platformami, ki je naprednejši model nove generacije, ki prinaša višjo raven kazalnikov učinkovitosti uporabljene opreme. Jasno je, da vam ta aplikacija omogoča nadzor nad delovanjem različnih grafičnih ukazov naprave. Razvijalci, ki uporabljajo ta prost in odprt standard, lahko ustvarijo programe za osebne računalnike, pa tudi za mobilne in vgrajene naprave. Delovali bodo na vseh operacijskih sistemih. Vmesnik je alternativa znanim motorjem Direct3D in OpenGL, ki so aktivno podprtiproizvajalci grafičnih pospeševalnikov in grafičnih kartic.


  Namen

  Torej še naprej razmišljamo o Vulcan Runtime Libraries. Kaj je - ugotovili smo. Toda kaj potrebujete? Prednostna naloga programske opreme je popolna kontrola grafične kartice grafičnega procesorja, da se zagotovi njegova maksimalna produktivnost in učinkovitost. Nvidia je izdala gonilnike, ki podpirajo API Vulkan. Poleg tega so bili razviti za vse priljubljene operacijske sisteme. Obljubljeno je, da bo uporabnik v igrah med delom z vozniki videl izboljšane podrobnosti slike, čeprav bo strojna oprema ostala enaka. Z drugimi besedami, uporabnik s šibkim računalnikom po nadgradnji bo lahko v igrah videl bolj realistično sliko, zahvaljujoč knjižnicam Vulcan Runtime. Kako ga voditi? Kot vsak drug gonilnik deluje samodejno.

  Projekti in potencial

  Prva različica igre Vulkan je bila projekt Načelo Talos. Če gledate video, lahko opazite, da bo grafika impresivna. Obstajajo predpogoji za dejstvo, da bo v številnih igrah, ki bodo izdane v bližnji prihodnosti, uporabljena ta tehnologija. Po drugi strani pa podjetje, ki je lastnik vmesnika za grafične kartice AMD, pravi, da dokler to ni le nadgradljiva različica. Na splošno, medtem ko uporabniki ne morejo obljubiti popolnoma brez težav in visoko kakovostno delo. Toda razvijalci so zaposleni z optimizacijo, saj ima projekt ogromen potencial.

  Ali je mogoče izbrisati?

  Konec koncevnaštete prednosti uporabe programske opreme Vulcan, morate izbrati: pustite programsko opremo tako, da bo potrebna v bližnji prihodnosti, ali jo izbrišite? Če je izbrana druga možnost, potem je verjetno, da računalniške igre niso zelo zainteresirane. Če želite odstraniti gonilnik, se morate prijaviti v mapo, v kateri je bil nameščen program, in v njem poiskati namestitveni program. Z zagonom lahko popolnoma odstranite knjižnice Vulcan Runtime. Vendar je najbolje, da pustite gonilnik v računalniku. Konec koncev, ne posega v delo. In takoj, ko igre izidejo, zaostrijo pod njo, se grafika dvigne na kakovostno drugačno raven.

  Sorodne publikacije