"Nokia 222": funkcije, pregledi. Mobilni telefon Nokia 222

Pred kratkim je bila vsaka naprava pod blagovno znamko "Nokia" vir zaupanja in navdušenja. Toda, kot za mnoge sodobnike tega podjetja, je prizadevanje za modo in varčevanje na bistvenih elementih naprav vodilo blagovno znamko na dno. "Nokia" je prodala drugim lastnikom, vendar je močno izboljšala stanje nekoč priljubljenega podjetja. Zdaj pametni telefoni s tem imenom niso izdani. Pred kratkim pa je bil predstavljen običajni mobilni telefon, imenovan "Nokia 222", s ceno pod 40 USD. Ta telefon je bil zaljubljen v vse poznavalce klasikov. Seveda to ni proračunski pametni telefon, na katerega smo tako navajeni. Kljub temu je v njem nekaj, kar vas bo prisililo, da razmislite o njegovi pridobitvi.


Oblikovanje

O funkcijah "Nokia 222", pregledi so precej enostavni - popolna naprava za klice in SMS. Visokokakovostno telo, ki se ne boji ležati v žepu z drobnim ali padcem na tla blizu dna. Seveda se iz takšnih mahinacij ne moremo izogniti praskam, vendar vam ne bo treba skrbeti za zmogljivost naprave. Značilno je, da podjetje ponuja telefon Nokia 222 v več barvnih različicah - belo in črno. Če je druga možnost monotono, potem ima bel telefon telefon črni okvir okoli zaslona na sprednji plošči. Ampak to je bolj dostojanstvo, saj vizualno telefon izgleda precej eleganten in zanimiv. Mimogrede, bela ne zbira prstnih odtisov. Velike in udobne tipke ne bodo zanimale le starejših ljudi. Tisti, kirad vtipka besedilo "na slepo", bo cenil mehkobo pritiska in njihovo olajšanje. Zadnji pokrovček telefona Nokia 222 ima masko zvočnika in fotoaparat. V sredini je logotip sam. Vse je zelo zadržano in elegantno. Z eno besedo - klasika Kijeva.

Konektorji

Bliskavica na srednji diodi se nahaja na zgornjem koncu. Tam lahko najdete standardni priključek za slušalke ali slušalke. Vesel sem, da pripomoček s klasičnim čepom ustreza napravi. Na drugi strani svetilke je enostavno najti standardna vrata micro-USB za polnjenje naprave in njeno povezavo z računalnikom.


Modeli

Dejansko je ta model izšel v dveh različicah. Eden od njih - "Nokia 222 Dual Sim", drugi je samo 222. Kakšne so njihove razlike? Ime prvega govori zase - dve sedem kartic. To je seveda odlična rešitev za tiste, ki vedno želijo ostati v stiku in ne nositi več naprav. Vendar pa obstaja pomanjkljivost. Na žalost je v načinu pogovora druga kartica nedostopna. Toda to je žal del skoraj vsake sodobne mobilne naprave. V skladu z napisom na bateriji so funkcije Nokia 222, pregledi in pregledi, ki jih je zajel internet, izdelani v Vietnamu. Tisti, ki ne marajo tehnologije s Kitajske, se bodo veselili te novice. Zanimivo je, da tudi nadomestni deli prihajajo iz Vietnama, čeprav je popravilo naprave - redkost.

Velikosti

Naprava je klasična za "Nokia". Standardni monoblok s 24-palčnim zaslonom. Omeniti velja, da so razvijalci poskrbeli za dobro ločljivost - 320 x 240 pik.Zaslon je sposoben izdelati do 65 tisoč barv, saj ima palček 167 slikovnih pik.
V zvezi s težo telefon z baterijo tehta manj kot 80 gramov. In to kljub dejstvu, da so njegove dimenzije 116 do 50 za 129 milimetrov. Taki indikatorji so enaki tako v enostavnem modelu kot s podporo dveh sim kartic.

Baterija

Najsvetlejše specifikacije Nokia 222 (pregledi to potrjujejo) so prisotnost litij-ionske baterije. Ne samo, da je to razred BL-5C, torej tudi z zmogljivostjo približno 1100 mAh. Če je govor lažji, lahko naprava pri načinu konstantne obremenitve deluje neodvisno vsaj 20 ur. V stanju pripravljenosti bo preprost model polnil približno mesec dni, Duo Seim - 20 dni. Ni slabo za običajne "zvonce", kajne?

Pomnilnik

Tudi če potrebujete napravo izključno za klice, je lepo vedeti, da so razvijalci poskrbeli, da naprava podpira pomnilniško kartico do 32 gigabajtov, ki po potrebi , lahko prenesete svojo najljubšo glasbo in jo poslušate na poti na delo. Tudi domači pomnilnik telefona se ni odpovedal. Čeprav se 19 megabajtov ne bo imenovalo chic, bo več skladb in precej velik imenik - za sodobno osebo minimalen.

Igre

O igrah za Nokia 222. "Seveda ima internet polne spletne strani z različnimi igračami in programi za katero koli napravo, vendar so" Nokia "sklenili sporazum, po katerem pri nakupu telefona Nokia" Nokia " 222 ", samodejno boste lahko prenesli eno brezplačno igro na mesec v Gameloft. Uporabite tostoritev je lahko eno leto, potem igre postanejo plačane.

Priponke

To ni samo telefon. Proizvajalci so že večkrat poudarili, da ima številne dodatne funkcije, in sicer brezplačen dostop do interneta. V "Nokia 222" tehnične specifikacije so omogočile, da napišete številne aplikacije, posebej prilagojene za Nokia Series 30+ - operacijski sistem te naprave. Med njimi je imel rad celoten brskalnik Opera Mini, vremenske aplikacije in nekaj priljubljenih socialnih omrežij ter iskalnik "Bingo".

Zvok

Klic v napravi je večglasen. Toda to vam ne preprečuje, da bi izzvali svojo najljubšo glasbo. Mimogrede, telefon je "prijatelji" z najbolj priljubljenih formatov MP3 AAC in, seveda, MIDI. Zato so se nekateri obrtniki naučili namestiti zanimive igralce in so zelo ponosni, da ima ta telefon tako priložnost. Če se osredotočite na tisto, kar je rekel o "Nokia 222" funkcije, povratne informacije, telefon je precej glasno, vendar z malo "sod" zvok.

Kamera

Zaradi značilnosti fotoaparata Nokia 222 se povratne informacije uporabnika opravičujejo. Skupaj 2 milijona slikovnih pik! Za moderno osebo takšni kazalniki niso nič. Kljub temu, če je telefon kupil starejša oseba, potem fotoaparat verjetno ne bo koristen, za druge pa klic z naprednimi funkcijami, se spomnite? Za nekaj časovnih posnetkov bo to dovolj.

Ugodni bonusi

Druga, srednje kakovostna, vendar čudna glede na ceno lastnosti naprave so:
 • Bluetooth 3.0. Tak dodatek vam bo omogočil uporabo Bluetooth slušalk inprenašate v druge datoteke s precej dobro hitrostjo.
 • FM radio. Kot je antena govori slušalke.
 • Možnost branja naprave. Presenetljivo je, da današnji obrtniki danes ponujajo zanimive možnosti za spremembo ne samo oblikovanja menija ali zaslona, ​​temveč tudi popolno spremembo vdelane programske opreme.

  Povzamemo

  Seveda, ko se odločite za nakup telefona Nokia 222, specifikacije, uporabniške ocene, vas bodo zanimale, igrajo odločilno vlogo. Poskusimo razstaviti vse na policah. Naslednje točke lahko pripišemo vidikom nakupa:
 • Slab operacijski sistem. Številni pregledi trdijo, da je sistem slabši od prejšnjega.
 • Obstaja malo naravnega spomina. Torej, 19 megabajtov ni tisto, kar pričakujete na našem telefonu v naših letih.
 • Velikost sim kartice je standardna. Večina sodobnih pametnih telefonov in telefonov podpira naprave z mikro-sedmimi, zato morate bodisi poiskati adapter ali pa sploh spremeniti zemljevid.
 • Odsotnost datoteke .ai modula. Kako ukrasti in brezžični dostop do interneta je postal nekaj obveznega za večino uporabnikov.
 • Majhen zaslon.
 • Šibka kamera s samo 2 milijona slikovnih pik in brez bliskavice.
 • Če pa analiziramo, da je ta model ponujen izključno kot telefon, ostalo pa preprosto dodatne bonuse, so pomanjkljivosti zatemnjene in koristi dobijo povsem drugačen odtenek:
 • Telefon Nokia 222 stane manj kot 50 $.
 • Razmeroma zmogljiva in samostojna baterija.
 • Visoko kakovostni brskalnik, prilagojen sistemu, breznesorazmerne strani in slabo prikazani podatki.
 • Podpora za velike pomnilniške kartice.
 • ​​
 • Majhna teža. Nekateri so ga primerjali s težo aluminijastega odbijača na iphone.
 • Zvočniki, osnovni in govorni.
 • Odporna proti udarcem. Nihče ne predlaga, da bi ga klicali, ampak nič ne pade na padajoči asfalt.
 • Branje TFT zaslona. Barve ne odsekajo oči, črke pa ne izgledajo grde. To je redkost za telefone s tipkami.
 • Praktičnost. Telefon odlikuje ergonomija, prijetna cena in funkcionalnost ter preprosta in prijazna v roki.
 • In to je malo, kar uživa ta model. Vsaka pomanjkljivost je utemeljena z nizkimi stroški naprave in njenim namenom - klici in sporočili. Naj "Nokia" ni več ista in koncept se je spremenil. Ta telefon odseva duh blagovne znamke - preprosto, elegantno, zanesljivo in najbolj prijetno ne gredo v ceno. Takšna naprava bo dolgo služila ljudem, s katerimi bo ohranila stike z najbolj potrebnimi - starejšimi starši in mladoletniki. Nič manj pomembna za ta telefon bo za tiste, ki delijo koncept zabave in komunikacije, nakup telefona in pripomočkov ločeno.

  Sorodne publikacije