Kaj je boljše - Asus ali Acer: Vrste, klasifikacija, uporabnost, podobnost in razlika, prednosti in slabosti prenosnih računalnikov

Kaj je bolje: Asus ali Acer? Kateri laptop ima visoko funkcionalnost in relativno poceni ceno? Kakšna so merila primerjalne analize, ki jih je mogoče predložiti, ali imajo določeno klasifikacijo najboljših od teh prenosnih računalnikov in katere vrste se razdeljujejo? Kateri je boljši: Acer ali Asus? Če iščete dober laptop, vendar ne veste, katero blagovno znamko lahko izbirate, potem vam bo ta članek pomagal!

Prenosnik Aser - prvi vtis! Značilnosti, vrste in smernice

Ta družba je lahko vstopila na svetovni trg, ki ji je bil prepuščen zelo preprosto. Pod blagovno znamko Acer so na voljo stacionarni računalniki in prenosni računalniki. Podjetje je specializirano za izdelavo sodobnih tablet, telefonov in nekaterih gospodinjskih aparatov. Dve glavni vrsti smeri - sodobni pripomočki in majhen del glavnih gospodinjskih aparatov.


Družba je svojo zgodovino vzela iz malega podjetja Mulitech International. Po podpori vlade je tajvanska ekipa začela aktivno lansirati svoje prve osebne računalnike. Tu se začne aktivna faza njenega dela, ko se začnejo pojavljati prva semena progresivne znamke. Na začetku je podjetje specializirano za modele z visokimi funkcionalnimi zmogljivostmi (zmogljivostjo) in relativno poceni cenami. To so bili proračunski računalniki, ki so se razlikovali po povprečni uspešnosti. Leta 1988 se je podjetje preimenovalo v Acer Group. In to leto mu omogoča vstop na svetovni trg domače in računalniške opreme. Podjetje se razvija ne le zas pomočjo hitre prodaje, pa tudi z nakupom malih podjetij.


V začetku leta 2000 je družba AG uspešno imela več kot 6 podjetij in svoje izdelke prodaja po vsem svetu.

PegAsus ali izdaja matičnih plošč

Asus so ustanovili menedžerji, ki so se umaknili iz cvetočega podjetja Acer in so nameravali odpreti svoje podjetje. Sprva so fantje želeli svetovati podjetjem v razvoju o proizvodnji matičnih plošč. Ta ideja ni bila uporabna. Naslednji korak - in spet neuspeh. Sprostitev lastnih čipov ni dala plodov in je ostala zadnja taktika, ki je mlademu podjetju pomagala pri vstopu na svetovni trg. To je bila izdaja matičnih plošč. Po pogodbi z Intelom so bile izdelane matične plošče pod njihovimi procesorji. Ko je podjetje pridobilo priznanje in postalo priljubljeno, se je specializacija povečala - sprostitev lastnih računalnikov in prenosnih računalnikov.
Sedaj podjetje proizvaja dve vrsti izdelkov: sestavne dele za sistemske enote, od tehničnih grafičnih kartic do tipkovnic. Drugi izdelek so prenosniki, računalniki, optični pogoni. Podjetje uspešno razvija poceni, a kakovostne projekte.

Razvrstitev vrednotenj ali glavnih sestavnih delov

Katero podjetje naj izberem? Vnaprej določite merila, ki jih potrebujete v prenosnem računalniku. Kaj je bolje? Acer, Asus? Učite se iz osnovnih komponent.

Parametri vrednotenjaPodjetje AcerPodjetje AsusVideo karticaDobra kakovost, dobra grafika. Primerno za nezelo zahtevne igre. Video kartica ponavadi deluje kot ločena komponenta. Zato je lahko laptop velik.Velika količina pomnilnika, odlična kakovost slike. Za prenosnike te blagovne znamke so značilne integrirane grafične kartice.Hladilni sistemKaj je bolje? Asus ali Acer v tej nastavitvi? Drugo podjetje je slabše od konkurenta. Med dolgotrajno uporabo in obremenitvijo sistema je možno pregretje.Dobro delo. Naprava se ne pregreje in zagotavlja udobno in hitrejše delo.ZadevaOhišje prenosnika je izdelano iz plastike. Je nagnjena k mehanskim učinkom, praskam in razpokam. Telo je enostavno razbiti.Značilnost primera - visoka trdnost. Prenosni računalnik dolgo časa ohranja svoj prvotni videz, brez posebnih prask.OblikovanjeDokaj nenavadno, vendar na splošno primitivno.Zasnova je popolnoma izdelana. Vse funkcije so upoštevane za preprosto uporabo in le lep prenosnik!BaterijaZelo slab indikator. Po nekaj mesecih ali letih uporabe se lahko baterija popolnoma izklopi ali deluje 20-30 minut. Potrebno bo trajno polnjenje, morda prenosni računalnik sploh ne bo mogel držati baterije.Ima dolgo življenjsko dobo. Baterija se popolnoma ohranja pri visokih temperaturah.GarancijaNajpogosteje - eno leto.Starost je stara 2 leti.CenaparameterCena je relativno nizka, vendar opravičuje vse funkcije prenosnega računalnika.Povprečni in višji cenovni segment. Popolnoma upravičeno.Pogostost zadetkov za storitevTočni podatki parametra niso določeni, vendar je na splošno storitev pritegnila več uporabnikov kot podjetje-konkurent.Redke preusmeritve, vendar še vedno tam.

Kaj je boljše od Asusa ali Acer? Razlike med prenosniki, podobnostmi in značilnostmi

Če veste, kaj želite videti na prenosnem računalniku, pogosto razmišljate o primerjanju njegovega vmesnika. Katere značilnosti so prisotne, kaj je mogoče izboljšati in na kaj naj se posveti? Asus vs Acer, kdo bo zmagovalec?
Pri Acerjevih prenosnih računalnikih so značilni naslednji plusi in minusi:
 • Poceni ceni. Cena opravičuje vse lastnosti izdelka.
 • Asus ali Acer? Monitor za računalniške igre. Aserjeva linija izdeluje poceni, a odlične monitorje, ki lahko prikazujejo celotno igro v najboljši luči.
 • Avdio in grafika. V skladu z novimi tehnologijami v prenosnih računalnikih tega podjetja je bila izboljšana grafika, jasnost in svetlost slike.
 • Obvladujte večino dnevnih opravil. Sprva so bili prenosni računalniki te serije načrtovani kot nadomestek za družino. Težko jih je imenovati posebej za igro ali profesionalno, vendar se z lahkoto spopadajo z osnovnimi problemi.
 • Glavne prednosti prenosnih računalnikov v tem kopaču so podobne drugim podjetjem. Kaj je bolje? Asus, Acer, Lenovo ali morda LG? Razumimo.

  HP Asus, Acer: Kaj je boljše? Značilnosti, plus inSlabosti Asusovega prenosnega računalnika

  Kaj moram biti pozoren na prenosne računalnike ASUSTeK Computer Inc.? Kaj se razlikujejo od prej predstavljenih modelov, ki jih imajo vladarji? Ugotovite zdaj!
 • Povprečni stroški. Prenosni računalniki imajo višjo ceno kot konkurent. Stroški so popolnoma upravičeni z odlično konfiguracijo in funkcijami.
 • Edinstven dizajn. Asus tehnologija je nenavadna v slogu in kompaktnem ohišju za prenosnike. Nekateri igralni zvezki imajo prefinjeno kombinacijo barv in nenavadnih oblik telesa.
 • Spletno iskanje in servisni center. Vzdrževanje telefona je na sprejemljivi ravni, spletno iskanje pa pogosto ne uspe.
 • Udobni sklopi nameščenih programov. Nekatere igralne funkcije prenosnih računalnikov Asus ponujajo vrsto vgrajenih aplikacij.
 • Kakšen prenosni računalnik lahko izbirate med Acer? 4 vrstice podjetja. Večnamensko ravnilo

  Celotno podjetje je trenutno vzpostavilo 4 vrstice prenosnih računalnikov, in sicer:
 • Acer Aspire. Ena najuspešnejših linij. Prenosni računalniki imajo dostopno ceno, primerno za družinsko zabavo. Ime dobesedno pomeni "premakniti". Beležnice imajo sijajno telo, nenavadno obliko. Glavne prednosti: visoka kakovost matrike in ločljivost zaslona. Številčenje prenosnih računalnikov je zelo preprosto in razumljivo.
 • Acer Travelmate. Pisarniški prenosniki "za potovanje", čeprav je najlažji od njih 2 kg. Razdeljen je na dva modela - pisarniški in večnamenski. Pisarniški model je bolj preprost, ima osnovne funkcije. Drugi je veliko bolj zanimiv, drugačen večzmogljiva konfiguracija in manj privlačna cena. Vse komponente, za razliko od mnogih konkurentov in prejšnje linije, so napredne.
 • Manj funkcionalen vladar

  Kaj je bolje? Acer ali Asus? V tej seriji so prednosti veliko bolj v ravnilu Asusa. Toda podjetje-konkurent še vedno razlikuje nekatere značilnosti, vključno s ceno:

 • Acer Extensa. Linija prenosnih prenosnih računalnikov za podjetja je cenejša alternativa. Ime pomeni "razširjeno" paleto funkcij. Ne vključuje kompaktnih modelov, s prejšnjimi linijami je značilna nižja produktivnost. Serija ne zahteva izdaje funkcionalnih modelov.
 • Acer Ferrari. Serija temelji na partnerstvu z AMD. Prenosniki imajo zelo eleganten dizajn, vendar zmerno funkcionalnost. To je razumljivo, saj procesorji iz AMD-ja slabše kot Intel kot po kakovosti in v smislu moči.
 • Zaključek

  Če povzamemo, lahko rečemo, da ne morete najti edinstvenega prenosnika in izberite, kateri bo popoln. Če še vedno ne veste, kaj je najbolje: Asus ali Acer, potem se niste odločili za nakup!

  Sorodne publikacije