Brezžični zvočniki InterStep SBS-160: pregledi, navodila. Zvočniki Bluetooth

V sodobnem svetu je glasba postala običajna in sestavni del življenja večine ljudi. To ustvarja vse več prenosnih pripomočkov, ki vam omogočajo, da poslušate skladbe kjerkoli in kadarkoli. Nekateri so precej nepomembni, drugi pa delo futuristične umetnosti. Včasih se proizvajalec odloči kombinirati več funkcij in kot rezultat nekaj praktičnega in nenavadnega, kot prenosni stolpec za polnjenje vseh pripomočkov Interstep SBS-160, ki poudarjajo praktičnost takega modela. Poglejmo značilnosti tega tandema, posebne značilnosti in analiziramo uporabniške preglede, da bi ugotovili, ali je vredno kupiti ta model in v kakšnih pogojih ga je najbolje uporabiti.


Kaj iskati pri izbiri

Izbira v prid enemu ali drugemu pripomočku je pogosto prisiljena s svojo ceno. Vendar pa včasih ni vredno varčevati s kakovostjo ali udobjem pri delovanju. Enaka pravila veljajo za take naprave, ki jih ni mogoče imenovati vitalne, na primer, prenosni zvočniki Interstep SBS-160 cena za nekatere se morda zdi malo visoka in je približno 5 tisoč rubljev. Takoj morate določiti pogoje, pod katerimi bo pripomoček deloval. Če gre za pohodništvo ali kolesarjenje, potem je model, ki je postal junak današnje ankete, popolnoma primeren za takšne namene moč njihovih značilnosti, ki jih bomo obravnavali kasneje.


Teža in velikost naprave bosta pomembni, saj na dolgih razdaljah prenašanje dodatne obremenitve ni vedno prijetno. Zato se pri izbiri vedno trudimo najti zlato sredino med močjo zvoka, avtonomije in zunanjih razsežnosti.
Tovarniška montaža in videz prenosnega zvočnika
Ko ste v trgovini prejeli škatlo Interstep SBS-160 Grey, lahko vidite, da je izdelana iz navadnega belega kartona, okrašenega z laminiranim oranžnim trakom. Na njegovih obrazih so vse vrste informacij, vključno z glavnimi značilnostmi, kot tudi podrobne značilnosti pripomočka. V zgornjem delu je zanka, na katero se lahko embalaža suspendira v skladišču ali za transport. V notranjosti je velika količina tesnilne mase, kar kaže na željo proizvajalca, da napravo med transportom čim bolj zaščiti. Neposredno deli Interstep SBS-160 Red in majhno škatlo v notranjosti, kjer so vsi dodatki in dokumenti. Komplet dodatne opreme je bil nekoliko večji kot pri podobnih napravah in je sestavljen iz kabla AUX za predvajanje glasbe preko linearnega vhoda; Karabini za obešanje, na primer na nahrbtniku; kot tudi mikro-USB kabel, ki se lahko uporablja za polnjenje težke vgrajene baterije samega zvočnika in drugih naprav, ko se pripomoček uporablja kot močnostna banka. Na zalogi so stolpci oranžne in črne barve. Vsakdo lahko izbere tistega, ki mu bo ustrezal. Primer se izvede vv obliki valja. Kot je pokazala praksa, je to trenutno najbolj praktična rešitev, saj združuje dobre zvočne lastnosti in kompaktno ohišje.
V primeru bluetooth zvočnika je kovinski obroč zasnovan tako, da zadrži carabiner. Poleg tega je možno kupiti dodatne priključke, na primer na okvirju kolesa. Na ohišju je gumijasta vrata, ki vključujejo vse vmesniške priključke.

Zaščita IPX5 - kaj predstavlja

V mreži je pogosto mogoče najti odgovore na ta stolpec, da ni preživel hudourniški dež ali celo kopal. Vendar pa vsi nerazumno kritizirajo proizvajalca, ker ni obljubil, da ji takšen vpliv ne more škoditi. Pravzaprav lahko ta standard zaščite, ki ima prenosni zvočnik Interstep SBS-160, zagotavlja, da se naprava ne pokvari z nenamernim padcem, pršenjem ali zrnatostjo. To pomeni, da je stolpec sposoben doživljati kratkotrajno nenamerno udarec na njem curka iz prhe, vode, ki teče iz tresenja blizu psa po kopanju, ali peska, ki zadene notranjost po nevihti, vendar nič več. Zato je zelo priporočljivo, da poskusov preživetja ne postavljate, "ker lahko na koncu gredo v trgovino za novo napravo.

Krmiljenje

Majhna tipkovnica, ki se nahaja na strani zaslona, ​​se uporablja za nastavitev in nadzor. Proizvajalec je poskrbel, da ima lepo modrikasto osvetlitev, ki vam omogoča uporabo stolpca v akcijah, tudi s polnotemi Gumbi niso toliko, in ne bo težko razumeti, ker se uporabljajo standardne ikone, ki se ne spreminjajo več desetletij. Ločeno označite gumb z ikono z zadrgo. Po branju pregleda Interstep SBS-160 ne morete razumeti, za kaj je potreben, saj je ta aktivator ena ključnih funkcij. Ker ima stolpec drugo destinacijo, to je možnost polnjenja drugih naprav iz zmogljive vgrajene baterije, je treba to funkcijo vklopiti. Za ta namen je potreben dodaten ključ, ko je pritisnjen, se na vgrajeni USB priključek priključi napetost. Ta funkcija se samodejno izklopi, če ni zaznana nobena izhodna poraba, kar pomeni, da je gadget poln ali ni povezan.
Kljub temu, da sami gumbi niso občutljivi na dotik, tega ni mogoče imenovati minus. Nasprotno, veliko lažje jih je potisniti v izpeljane rokavice in na splošno bolj zanesljivo. Pomanjkljivost je morda pomanjkanje prikazovalnika, ki bi vam omogočil vizualizacijo trenutnega načina in drugih parametrov. Torej, brez nje, je upravljanje s posnetki, ki se reproducirajo prek vgrajenega čitalnika kartic, precej problematično. V nasprotnem primeru je brezžični zvočnik Interstep SBS-160, ki ga lahko ponastavite s tipko za sprejem klicev, prijazen do nadzora.

Zvočni viri

Tukaj uporabnik zvočnikov bluetooth ima elegantno izbiro. Torej, če ni dodatnih pripomočkov, lahko poslušate glasbo z vgrajenim FM radiem. Verjemite, da je uporaba bogokletstva dobraakustika za ta namen? Vstavite pomnilniško kartico z vnaprej posnetimi MP3 datotekami in poslušajte skladbe, zlasti ker je zvok dekodiran zelo kakovostno. Vendar, kot je navedeno zgoraj, boste morali sprejeti vrstni red skladb, ki izberejo pripomoček, saj lahko s pomočjo kontrolnikov preklopite le na naslednji ali prejšnji. Porazdelitev map je prav tako prezrta, vsa glasba je združena v eno veliko, več tisoč predvajalnih seznamov. V nasprotnem primeru lahko s celotnim kablom priključite kateri koli vir zvoka, na primer MP3 predvajalnik. Ali brez kablov, uporabite telefon ali predvajalnik z vgrajenim modulom Bluetooth. Treba je opozoriti, da je v samem stolpcu Interstep SBS-160 pregled, ki bo analiziran na koncu članka, nameščen "modri zob" različica 4.0, tako da povezovanje več naprav hkrati ne bo težav.

Baterija in avtonomija

Glavni čip tega prenosnega zvočnika je prisotnost obsežne vgrajene baterije z zmogljivostjo 6000 mAh. To ni dovolj samo za napajanje dveh močnih zvočnikov, ampak tudi za polnjenje telefonov, tabličnih računalnikov in drugih pripomočkov. Proizvajalec zagotavlja, da je ta izdelek, če ne porabi polnjenja pri polnjenju drugih naprav, dovolj za poslušanje glasbe prek vhoda AUX pri srednji glasnosti za 14-16 ur. Pri prenosu zvoka prek Bluetooth-a boste morali sprejeti, da bo brezžični zvočnik Interstep SBS-160 deloval le 8 ur pri maksimalni glasnosti. InVendar so to precej dobri kazalniki, saj so drugi proizvajalci pogosto daleč od teh vrednot. Ne pozabite na moč vgrajenega avdio sistema, ki ustvarja precej visoko porabo energije.

Avdiosistem

Kot poudarjajo nekateri strokovnjaki, je bil ta stolpec zasnovan tako, da ustvari učinek prisotnosti nizkotonca, čeprav ga fizično ni. Za dokaj močan, hkrati pa tudi čisti zvok ustreza dvema zvočniškima znamkama, od katerih ima vsaka moč 8 vatov. Poleg tega je skupna izhodna moč precej visoka, v primeru, da obstajajo pasivni resonatorji, ki ojačajo zvok in ustvarjajo občutek prostorskega zvoka. Pri poslušanju, tudi pri maksimalni glasnosti, ni nobene želje, da bi ga zmanjšali zaradi popačenja, saj preprosto ne obstajajo. Basi so dovolj globoki, s povprečnimi frekvencami, ki se nekoliko štejejo, zaradi česar jih je malo manj in razstavljanje zvoka posameznih instrumentov je lahko težavno. V drugem pa je ta stolpec dovolj za zvok zlomljenega tabora v gozdu brez prekomernega stresa in napetosti.

Uporabite ga kot slušalke

Zelo čudno, vendar je proizvajalec uvedel možnost pogovora po telefonu s tem zvočnikom. Ima tudi vgrajen mikrofon. Presenetljivo je, da Interstep SBS-160 nima zvočnega izhoda za slušalke, pogovor pa samodejno preneha biti oseben, saj je na voljo za poslušanje vseh drugih. Karkoli že je, če se odločite govoriti skozi stolpec, ne bo povzročalo težav zaradi prisotnosti precej občutljivegavgrajeni mikrofon. Edina situacija, v kateri je taka funkcija lahko koristna, je uporaba zvočnika kot akustičnega sistema za kolesa. V ločenem ločenem volanu, ki je nameščen na volanu, je tudi mikrofon, kot tudi tipke za odgovor in klic. Kolesarji lahko še posebej cenijo še en gumb, ki ni v samem stolpcu. To je gumb, ki vključuje zelo močan jailbreak signal, ki je nerealno slišati.

Pozitivne povratne informacije o stolpcu

Na splošno je Interstep SBS-160 prejel precej visoke ocene različnih uporabnikov, zaradi česar je postal vodilni na tem področju. Tu niso navedene vse pozitivne strani, ki so jih poudarili hvaležni kupci:
 • Kvalitativni zvok. Oblikovalci in razvijalci so poskušali maksimirati zakone fizike, zgraditi kompaktno telo in v njem postaviti močan akustični sistem, ki lahko uživa v visokokakovostnem zvoku in razkriva skoraj vse frekvence. Obstaja nekaj slabosti, vendar lahko zaprete oči, če se ne uvrstite med glasbene gurmane. V ostalem je zvok čist, brez neprijetnega hripanja in popačenja.
 • Močan primer. Kolona je namenjena tistim, ki vodijo aktivni način življenja, kar pomeni, da mora vzdržati fizične vplive. Nekateri uporabniki so to lastnost že preverili, po naključju ali posebej. In stolpec s častjo je bil sposoben prenesti padec, kar kaže na njegovo pripravljenost na skrajne razmere.
 • Zaščita pred vlago in prahom. Standard varstva, ki ga določajo razvijalci, popolnomaopravičuje in dopušča delovanje kolone po kratkotrajnem stiku z vodo ali prahom (ne potapljanje v vodo, namreč stik z brizgami). Za tiste, ki želijo popolno zaščito pred vlago, obstajajo takšni modeli, vendar so njihovi stroški višji.
 • Kapacitivna baterija. Življenjska doba baterije, čeprav se ne zdi previsoka, je dejansko skoraj zapis za take velikosti. Baterija z 6000 mililamperjem je primerna za svojo nalogo in zagotavlja do 8 ur delovanja pri največji obremenitvi. Kot pravijo o pregledih Interstep SBS-160, je ta čas dovolj za vse, tudi najdaljše hoje, kolona pa se zelo hitro napolni z zmogljivo polnilno enoto.
 • Uporaba kot močnostna banka. Včasih je potreba po polnjenju pametnega telefona lahko višja od potrebe po poslušanju glasbe. V takšnih situacijah lahko pride do reševanja kolone, ker je njena vgrajena baterija dovolj, da se 2 do 3 krat popolnoma napolni s skoraj vsemi sodobnimi telefoni ali pametnimi telefoni.
 • To so glavni pozitivni vidiki, ki so jih uporabniki izpostavili v svojih povratnih informacijah. Vendar pa obstajajo tudi številne negativne točke, ki se morda zdijo nepomembne, vendar jih je treba omeniti.

  Negativni vidiki pregledov uporabnikov

  Med slabostmi je mogoče jasno opredeliti le en problem, s katerim se srečuje večina uporabnikov tega stolpca. Ima nizko hitrost sprejema za radijske postaje prek vgrajenega FM radia. Vendar pa, kot je ugotovil kupci sami, ko pišejo o Interstep SBS-160preglede, je treba to funkcijo uporabljati zelo redko in ne prinaša veliko neugodja. Nekateri so se sploh spraševali, zakaj je to potrebno v sodobni elektronski napravi. Od minusov, je mogoče dodeliti še precej veliko težo, vendar je zaradi vgrajene močne baterije, in se znebiti preprosto ne bo dal zakonov fizike. Proizvajalec je zato posebej za tiste, ki menijo, da je ta stolpec težji, izdal lahke različice z manjšimi baterijami.

  Zaključek

  Kot kažejo pregledani pregledi, akustični pregled Interstep SBS-160, ki ste ga lahko prebrali, je skoraj popoln in lahko ustreza večini povprečnih uporabnikov. Obstajajo nekatere pomanjkljivosti, vendar so večinoma nepomembne. Koristi so jasno vidne in ne zahtevajo dodatnih pojasnil. Dodatni dodatki, ki jih je mogoče kupiti, kažejo, da je proizvajalec želel povečati vsestranskost pripomočka, vendar ni povečal svoje vrednosti za vsakega kupca, v prisilnem načinu, vključno z njimi v kompletu. Posebna prednost je prijetno oblikovanje, dobro premišljen kovček in nadzorni sistem. S tem stolpcem ne bo nobenih težav, tudi od nekoga, ki pred tem še ni naletel na takšne naprave, podrobna navodila za Interstep SBS-160 pa bodo odgovorila na vsa vprašanja. Če se odločite za nakup prvega prenosnega zvočnika v življenju, bo ta model dobra izbira, ki združuje skoraj vse pozitivne vidike in praktične izkušnje, ki jih je proizvajalec zbral v letih ustvarjanja takšnih naprav.

  Sorodne publikacije