G pametni telefoni: prednosti, opisi modelov

Ni vsak uporabnik mobilnih naprav pripravljen na razcepljanje v dragi iPhone. Pogosto so potrošniki raje cenejši analogi, ki praktično ne priznavajo izdelkov promocijskih znamk glede na možnosti, obliko, značilnosti in enostavnost uporabe. Ena izmed najboljših možnosti, glede na kazalnik cene, je pametni telefon azijske znamke G Smart. O tem bomo govorili v našem majhnem gradivu.

Na kratko o proizvajalcu

Tajvansko podjetje Gigabyte je leta 1986 ustanovilo pet študentov. Sprva se je organizacija ukvarjala izključno z razvojem matičnih plošč, naročanjem delov in materialov drugih velikih proizvajalcev, vendar je sčasoma povečala svoj promet. Nekaj ​​let kasneje, leta 2005, je izšel prvi Smart G komunikator, ki je leta 2006 prejel prestižno nagrado na JIDPO (Japonska organizacija za promocijo industrijskega oblikovanja) Good Design Award 2006. Na tem mladi razvijalci se niso ustavili in naslednje leto so izdali prvega svetovnega komunikatorja z vgrajenim analognim TV tunerjem, ki je bil takrat redkost. Od takrat so G Smart telefoni osvojili svetovni trg in so še danes eden vodilnih prodajalcev.


Glavni proizvodni objekti podjetja so osredotočeni v osrednjem delu mesta Taipei. Danes obstaja več tovarn na Kitajskem in v Hong Kongu. V skupini razvijalcev je približno 700 ljudi. Približno 60% jih dela na ustvarjanju novih modelov mobilnih pripomočkov.

Koristi

V našem člankuRad bi govoril o prednostih Gigabyte G-pametnih telefonov, da bi razmislili o priljubljenih modelih. Posledično ima predstavljena serija telefonov naslednje prednosti:
 • To je proračunska možnost za široko potrošniško občinstvo.
 • Poleg naprednih funkcij skupaj s priljubljenimi blagovnimi znamkami, kot so HTC, Apple, Samsung, Motorola.
 • Odlikuje jih odlična kakovost.
 • Podpira dve SIM kartici.
 • Imajo bogato paleto odločitev.
 • Visokokakovostna obloga karoserije in sestavljanje materialov.
 • Imeti uradno garancijsko in podporno storitev.
 • Značilnosti G Classic Smart

  Ti telefoni imajo širok izbor modelov. Oglejmo si podrobneje G Classic pametni telefon. Ta naprava deluje na osnovi procesorja Spreadtrum SC7731 s 4 jedri na krovu in 1,2 GHz, ki pametnemu telefonu zagotavljajo dobro delovanje in stabilno stabilno delovanje za dolgo časa na eni sami bateriji.
  Uporabniki lahko sočasno delajo z več aplikacijami, ne da bi morali odlašati s prikazovanjem posameznih spletnih strani, poslušanjem glasbe, fotografiranjem in videoposnetki ter biti vedno v stiku. Takšne zmogljivosti zagotavlja delovanje produktivnega procesorja. Pametni telefon deluje pod stabilnim operacijskim sistemom Android 5.1 Lollipop. Nove tehnologije IPS omogočajo uporabniku, da uživa čudovite slike v vsakem trenutku dneva in zagotavlja jasno sliko pod različnimi koti. Če postanete lastnik G Smart, ni več nobene potrebe po nakupu drugih mobilnih naprav za različne tarife, kot je tona voljo je slot za dve sedem kartic. Zdaj lahko vedno ostanete povezani s prijatelji, sorodniki in sodelavci na delovnem mestu, prisotnost dveh kamer - glavnega in čelnega, pa vam omogoča, da opravite video klice in fotografirate najpomembnejše trenutke svojega življenja.


  G Smart Roma Features

  Mobilni telefon G Smart Roma je zelo kompakten in priročen, z možnostjo neposrednega dela z dvema SIM karticama za dostop do omrežij GSM in 3G. Telefon je opremljen z dobrim 4-palčnim IPS zaslonom, ki vam omogoča, da občutite dokaj visoko kakovost in globino slike. Dostojno delovanje tega pametnega telefona zagotavlja procesor Mediatek MT6572 s frekvenco 1,3 GHz in trenutni operacijski sistem Android 4.2 Jelly Bean.
  Na krovu je 1 GB RAM-a, ki omogoča delo z vsemi aplikacijami in programi brez zamud. Pri tem se ne konča veliko število multimedijskih sposobnosti. Telefon je opremljen z dvema kamerama: glavno in sprednjo, ki omogoča fotografiranje ne le v dobrih kozackih, temveč tudi za izvedbo video konferenc.

  Na koncu

  Na splošno so pametni telefoni G primerni za vsakega izkušenega uporabnika. Navsezadnje imajo vse možnosti za dostop do interneta, delo z aplikacijami, fotografiranje in video posnetke. Zato, če potrebujete poceni in zanesljivega pomočnika, bo G Smart telefon odlična izbira ali darilo za družinske člane.

  Sorodne publikacije