Adbtc.top: pregledi dolarjev, plačilo za kriptografijo

Ta članek vam bo povedal o napaki adbtc.top, katere odgovori niso enotni. Znano je, da je spletno mesto popolnoma prilagojeno ruskim samostojnim. Vmesnik adbtc.top je popolnoma brez oblikovalskega perja in to je po mnenju oboževalcev projekta velik plus. Spletna stran, če verjamete v oglaševanje besedilo objavljeno na affiliate vsebine, obstaja še en velik plus - veliko število promocijskih povezav, za katere se zaračuna samostojni.

Pogoji za registracijo in značilnosti adbtc.top. Odgovori udeležencev affiliate programa

Če se želite registrirati za to polje, morate v obrazec vnesti naslov trenutne e-pošte, ime denarnice za shranjevanje bitkoinov in geslo.


Glavna značilnost projekta, glede na skupino uporabnikov omrežja, ki želijo deliti svoje vtise - nizke zahteve za izvajalca. Samozaposleni ni treba paziti, da je okno za deskanje vedno aktivno (aktivno spletno okno se imenuje trenutno uporabljeni zavihek brskalnika).
Delo na tej platformi, če menite, da so člani napotitvenega programa, lahko kombinirate z drugimi ukrepi, tako da preprosto odprete zavihek brskalnika. Glavni pogoj: okno za deskanje se lahko zapre, dokler se časovnik ne ponastavi. Še ena dobra značilnost te stojnice: odštevalnik časa bo prikazan v naslovu brskalnika, izvajalec, ki dela v sosednjem zavihku, pa pravočasno ne bo imel težav.za aktiviranje pregleda povezave drugega oglasa.


V obravnavanem projektu obstaja druga vrsta zaslužka - samodejno brskanje. Z začetkom pregleda povezav za samodejno brskanje lahko samostojni delavec varno dela na sosednjem zavihku - strani oglasov bodo prenesene brez sodelovanja.
Ne moremo pa omeniti, da obstaja veliko nasprotij v vsebini članov affiliate programa, čeprav je spletno mesto prilagojeno uporabnikom, ki lahko berejo in pišejo v ruščini. Skupina https://adbtc.top partnerjev, katerih odgovori so tudi prosto dostopni, si delijo povsem različne informacije: brskanje po spletnih straneh poteka v aktivnem oknu in je razdeljeno v dve kategoriji: s prehodom na spletno mesto oglaševalca in brez njega (to pomeni, da mora samostojni delavec delati z njim (to pomeni, da mora samostojni delavec delati z drugimi ostanite na mestu in sledite procesu).

Cons of site

Sodeč po nekaterih pregledih, adbtc.top daje tistim, ki si želijo zaslužiti bitcoins, več promocijskih povezav, ki jih nekateri samostojni delavci najdejo v tem velikem viru nadlegovanja. Vendar pa se minus obrne na pomemben plus za ljudi, ki imenujejo internet edini kraj, ki jim prinaša dobiček. Resna pomanjkljivost je, da mnogi menijo nizke plače. Vendar pa strokovnjaki z nizkimi pristojbinami za deskanje na deski niso presenetljivi, saj se je ta vrsta zaslužka v vsakem trenutku štela za najbolj enostavno in najnižje plačano.

Dejstvo, da je uporabnik v breme, za oglaševalca - raj

Spletni podjetniki in lastniki spletnih mest menijo, da so vsi našteti minusi zelo privlačni. Nizka cenaklik, intuitiven vmesnik in pomanjkanje captcha - kaj še potrebuje oglaševalec? Poleg poceni promocije njihovih spletnih mest v zameno za bitcoine, elektronski trgovci prejmejo prave obiskovalce, ki so prišli na adbtc.top za zaslužek.

Rezultati strokovnega pregleda in pregledov spletne strani adbtc.top

Kot rezultat revizije, ki jo je opravila storitev RankW, se je izkazalo, da obravnavano spletno mesto resnično plačuje za delo kriptografskih vodstvenih delavcev. Če želite zaslužiti bitcoins, uporabniki brskajo po straneh spletnih mest.
Nekateri samostojni delavci pustijo komentar na adbtc.top (ocene so bile objavljene 9. decembra) kot platformo, kjer lahko enostavno zaslužite dostojno denar. Drug razlog za zajetje je pomanjkanje captcha. "Tukaj," pravijo, "nihče ne sme nikomur dokazovati, da na mestu delajo pravi ljudje." V enem obisku oglaševane strani projekt, po ocenah, plača od 25 do 100 satiatov. Zaslužena kriptografija, če je verjel pričevanje uporabnikov, je prikazana neposredno na bitcoin torbi, minimalni znesek za zaključek pa je enak 10.000 satoshi (po drugem viru - 15000). Postopek umika traja približno 24 ur. Oglaševalci, ki se odločijo uporabiti storitve stojnice adbtc.top, dobijo priložnost za izboljšanje ugleda svojih spletnih projektov, ne da bi porabili velike vsote. Če menite, da je lastnik ene od podružničnih vsebin, katerih kratek pregled in pregled adbtc.top v času pisanja tega članka je bil prosto na voljo, bi za tisoč edinstvenih obiskovalcev, ki jih je kupil oglas,plačati približno dvesto somes.
Poleg tega se je izkazalo, da so se od julija letos občutno povečali kazalniki, kot so stopnja zaupanja na spletni strani, ki so jo razpravljali samostojni podjetniki in podjetniki, ter raven varstva osebnih podatkov uporabnikov. Prav tako je treba opozoriti, da adbtc.top ne škoduje otrokovi psihi, saj ne vsebuje informacij in oglasnih povezav, ki so prepovedane za otroke.

Družbena dejavnost in lokacija kabine

Med zadnjo inšpekcijo, ki je potekala 15. novembra, je postalo znano, da je bila spletna stran, o kateri razpravljamo, večkrat omenjena v družbi LinkedIn, socialni mreži za poslovneže.
Strežnik tega projekta je registriran v San Franciscu (Združene države Amerike). Sedež podjetja se nahaja v istem mestu.

Bolna spletna stran

Med poplavami navdušenih mnenj o adbtc.top je bilo mesto za negativnost. Avtorji negativnih komentarjev kličejo spletno stran zvit samo zato, ker zaslužek, ki ga prejmejo tukaj, štejejo za skromne in ne vredne velikega truda. Ta razkritja se ne ujemajo z zaslonskimi posnetki in podatki, objavljenimi na nekaterih affiliate vsebinah. Glede na pričevanje oseb, ki sodelujejo v napotitvenem projektu, ki ga obravnavamo, se satišy zaslužijo s svetlobno hitrostjo.

Sorodne publikacije