"Alcatel One Touch POP C7"

Čeprav proizvajalci mobilnih naprav redno dopolnjujejo paleto novih modelov, vendar še vedno lahko izpolnjujejo tiste naprave, ki so bile izdane pred 3-4 leti. Eden od takih pripomočkov je Alcatel One Touch POP C7 (7041D). Telefon je bil dobavljen leta 2014. Proizvajalec je uvedel več različnih barvnih rešitev. Na izbiro kupca so bile ponujene naslednje možnosti: classic - beli in črni odtenki, svetla mladina - roza in modra. Nemogoče je imenovati ta model super priljubljen, saj njegove tehnične lastnosti niso izjemne, vendar brez ventilatorjev tudi ni stalo. Obstaja določena kategorija ljudi, ki jim je ta telefon všeč. Poleg tega bodo upoštevane prednosti in slabosti te naprave. Podrobno pregledamo tudi preglede lastnikov.

Poglejmo polje

Pakiranje telefona "Alcatel One Touch POP C7" izgleda precej privlačno. Kot osnova je proizvajalec vzel belo barvo. Na stranskih straneh so vstavki bledo rožnate, oranžne in modre barve. Najverjetneje je to proizvajalec in je v tej vrstici pokazal različne barvne lestvice. Slika na sprednji plošči je slika pametnega telefona. Nad njim je ime. Sama škatla je precej gosta.

Če jo gledate, lahko vidite napravo, ki je pakirana v celofanske kroglice. Z njim se dostavi dokumentacija, ki vključuje uporabniški priročnik, potrdilo in garancijski kupon, ki med letom dokazuje brezplačno storitev. Ogledate si lahko tudi poljestereo slušalke Je vstopni nivo, vendar je opremljen s kontrolnim gumbom in mikrofonom. Da bi lahko napolnili baterijo in se povezali z napravami, ki imajo vrata USB, je opremljen s kablom za datum in omrežno kartico. Drugi dodatki so na voljo za nakup. V trgovinah ta model ponuja veliko število različnih pokrovov, ki bodo dolgo ohranili prvotni videz telefona.

Značilnosti primera

Če pride do primera, so odobreni pregledi "Alcatel One Touch POP C7". Skoraj vsi lastniki so opozorili na dejstvo, da je telefon priročen zaradi nagnjenih robov. Lupina ima pravokotno obliko. Sprednje in zadnje plošče težko imenujemo ekspresivne, saj nimajo svetlih in opaznih elementov. Po zaslugi matirane plastike s premazom Soft Touch pa prstnih odtisov telefon ne zbira. To je določen plus za tiste, ki ne želijo uporabljati pokrovov.

V nekaterih pregledih, lastniki opazili, da s precej standardne velikosti (višina - 141 mm, širina - 718 mm, debelina - 99 mm), telefon je precej težka. Tehta več kot 160 str. V primerjavi z drugimi podobnimi modeli, kot je iPhone 5 ali Nexus 5, so lažji za 30 str. Plastiko, ki jo proizvajalec uporablja za primer, se lahko poškoduje, vendar je treba narediti napore. Ne pozabite nositi telefona v žepu skupaj s ključi ali drugimi železnimi predmeti, saj puščajo praske. Uporabniki ne komentirajo kakovosti zbiranja telefona.Luft in škripanje so odsotni celo z močnim potiskom.

Oblikovanje

Kot je bilo že omenjeno, se "Alcatel One Touch POP C7" ne razlikuje od prvotne zasnove. To je tipičen pametni telefon. Na sprednji plošči je večina namenskega zaslona. Pri tem so razvijalci namestili indikator, ki lastnika sporoči o manjkajočih dogodkih. Sije belo. Srednji zvočnik se nahaja na vrhu. Uporabniki zagotovijo visoko glasnost, jezik naročnika bo slišal jasno in jasno. Desno od zvočnika so senzorji približevanja in osvetlitve. Ni komentarjev uporabnikov. Pod zaslonom je standardna nadzorna plošča. Ima tri tipke na dotik. Na žalost so razvijalci uporabljali zatemnjeno svetlobo, vendar je prepoznavanje gumbov enostavno.
Na spodnjem delu Alcatel One Touch POP C7 lahko vidite priključek micro-USB. Ta ureditev je po mnenju lastnikov primerna. Na nasprotni strani je avdio priključek. Stranska desna stran je opremljena z dvema tipkama, ki aktivirajo in blokirajo telefon ter prilagajajo glasnost. Pametni telefon je opremljen z dvema režama za sedem kartic. Ena od njih deluje z omrežji druge in tretje generacije. Druga podpira samo 2G. Nahajajo se pod zadnjim pokrovom nad baterijo. Na voljo je tudi vrata za pomnilniške kartice micro-SD.

"One Touch Alcatel One POP C7": značilnosti zaslona

Ta model telefona opozarja kupce s 5-palčnim zaslonom. Vendar pa se ob upoštevanju njegove velike velikosti, ko se uporablja, čutinekaj neugodja. Pojasnite, da ne more biti posebej priljubljena tehnologija TFT. Takšna matrika je že dolgo znana po svojem šibkem prenosu barve in ozkih kotih gledanja. Temu bi morali dodati še daleč visoko ločljivost, ki je le 854 x 480 slikovnih pik. Gostota je majhna - 195 ppi. Vendar uporabniki trdijo, da pikselacija ni vidna s prostim očesom. V tem telefonu je funkcija multitouch. Namenjen je za dva hkratna dotika. Senzor deluje dobro in jasno, občutljivost je visoka.

Posnetki

Alcatel One Touch POP C7 ima dve kameri. Glavni je na zadnji strani telefona, na osnovi 5-milijona slikovnih pik. Kot je na sprednji plošči, njegova ločljivost je kritično nizka - samo 03 megapixels.

Kakovost fotografiranja je pod povprečjem. Obseg objektiva je dovolj ozek. Edina stvar, ki jo lahko pripišemo prednostim te optike, je hitrost zaklopa in optimalno ravnovesje beline. Glede na to, da je ta telefon poceni, so bile takšne funkcije precej pričakovane. S fotoaparati lahko snemate video posnetke. Glavna deluje s polno ločljivostjo HD. Snemanje se izvaja s hitrostjo 30 sličic na sekundo. Obstaja samodejno ostrenje, vendar je bliskavica zelo majhna. Največja ločljivost sprednje kamere omogoča delo z video načinom v formatu 640x480. Snemanje s senzorjem se izvaja s hitrostjo 20 sličic na sekundo.

Strojna oprema

Značilnosti telefona "Alcatel One Touch POP C7" je popolnoma skladen s proračunom za leto 2014. Večinapametnih telefonov, medtem ko so opremljeni s procesorji blagovne znamke MediaTek. Temelji na 4 računalniških jedrih. Njihova vrsta je Cortex-A7. Ko se naloži, se taktna frekvenca poveča na 1300 megahertzov. Razvijalci v paru z glavnim čipom MT6582 so namestili grafični pospeševalnik za 2 jedra Mali-400 MP2. Deluje pri 400 megahertzih.
Zaradi teh funkcij je telefon zelo udoben. Vsakodnevne naloge, ki jih pripomoček opravlja hitro in gladko. Edine težave, ki se lahko pojavijo, so pri vklopu zmogljivih iger ali aplikacij, ki zahtevajo veliko sredstev. Obseg "operativnih" tudi ni presenetil uporabnikov. Naprava uporablja samo 512 MB. Vendar pa moramo zaradi pravičnosti opozoriti, da so bili pred tremi leti telefoni z velikim virom zelo redki. Za prenos datotek naprava omogoča vgrajen pomnilnik z zmogljivostjo 4 GB. Ni vredno računati na celotno skladišče, saj jih polovica zasedajo sistemske datoteke. Vendar pa stanje rešuje podporo zunanjih pogonov. Naprava deluje s pomnilniškimi karticami, katerih največja prostornina je 32 GB. Blagovna znamka Alcatel temelji na znani platformi Android. Uporablja različico 422.

Trajanje baterije in baterije

Alkatatel One Touch POP C7 je opremljen z odstranljivo baterijo za polnjenje. Napajalnik je litij-ionski pri 1900 miliamperih na uro. Ta vir zadostuje:
 • za 24 ur pri poslušanju glasbe;
 • približno 600 ur v stanju pripravljenosti;
 • za približno 10 ur med aktivnim pogovorom.
 • Za polnjenje baterije boste morali preživeti dve uri in pol. Večina lastnikov je opazila pozitivne povratne informacije o razpoložljivosti varčevalnega načina. Ko je telefon vklopljen, delujejo le glavne funkcije telefona, saj je prekinitev delovanja druge baterije dovolj za tri do štiri dni.

  "One Touch Alcatel One POP C7" (7041D): pregledi

  Torej povzamemo ta pregled. Na podlagi lastnikov pričevanj lahko izberete poseben seznam ugodnosti. Ti vključujejo:
 • Odlično kakovost montaže.
 • Ohišje iz umetne mase, ki ni merilno.
 • Razmeroma dolgo življenjsko dobo baterije.
 • Dostojno delovanje.
 • Seveda tudi brez negativnih ocen. Nekateri lastniki, ki so jih zapustili, so se osredotočili na šibko kamero in nizko ločljivost zaslona. Po mnenju večine bi lahko bile te značilnosti veliko boljše. Tudi nezadovoljstvo je povzročilo tipično, drugačno oblikovanje. Na žalost proizvajalec ni niti poskušal uvesti novih izvirnih funkcij pri zasnovi primera. Edina stvar, ki je omejena na posodabljanje, je dodajanje modre in rožnate različice v asortiman. Vendar sodobni uporabnik tega ni dovolj.

  Sorodne publikacije