Učinkoviti načini? kako povečati FPS v SAMPA

Veliko ljudi je ljubiteljev serije The Theft Auto, vendar si vsi ne morejo privoščiti, da bi uživali v igranju najnovejših delov igre. Trenutno je na internetu veliko načinov za bistveno izboljšanje delovanja računalnika brez zmanjšanja grafičnih nastavitev same igre. Ta članek govori o tem, kako povečati FPS v SAMPA čim bolj učinkovito in brez nepotrebnih stroškov.

Nekaj ​​besed o SAMPO

SAMPO je izšel 10. maja 2006, čeprav je bila sama igra izdana leta 2004. Aplikacija je bila ustvarjena, da bi pritegnila čim več pozornosti k sami igri in liniji iger na splošno. Glavna naloga dodatka je bilo, da bi skoraj praznim ulicam igre prineslo več življenj. Vsak človek, ki je vključil SAMPO in vstopil v igralni strežnik, avtomatično postane nova skupnost družbe.


Pot seveda ne prihaja od otroka, kot pri drugih igrah, ampak od brezposelnega in brezdomnega prebivalca velikega mesta San Andreas. Na račun igralca dobesedno nekaj sto dolarjev, za katere lahko kupi kar nekaj hrane ali naroči en taksi. Na splošno, če govorimo na splošno, je ta dodatek določen simulator resničnega življenja, vendar le v dvorišču leta 1980 in povsod, kjer prevladuje zločin. Morda niso najboljši pogoji za razvoj, ampak zanimivo in nenavadno. Vsi ti dejavniki privabljajo novo občinstvo, vlečejo vse globlje z vsako sekundo procesa igre, vendar obstaja še en problem: ne vsi uporabniki so računalniško intenzivni za optimalno igranjeSAMPO, zato je ta članek namenjen povečanju FPS v SAMPA.


Onemogočanje protivirusnega

Pogosto uporabniki operacijskega sistema Windows namestijo dodatne antivirusne naprave, čeprav je vgrajen dovolj močan in ga tudi pri napredni rabi računalnika ni. Dodatni antivirusi, praviloma preobremenijo računalniški sistem, in če je računalnik šibek, grozi precej močan padec zmogljivosti - nato povečate FPS in ne sanjate. Seveda lahko to storite brez odstranitve protivirusnega programa, vendar bo pravočasno zaustavitev pripomogla k varčevanju dragocenih virov sistema. To vam zagotavlja znatno povečanje FPS. Spomnimo se, da v nekaterih protivirusnih napravah obstaja funkcija "Game Mode", ki omogoča, da se antivirus za nekaj časa ne izključi, temveč celo izboljša delovanje sistema tako, da onemogoči dodatne programe v ozadju. To naredite na naslednji način (pod pogojem, da je v računalniku nameščen protivirusni program):
 • Na spodnji plošči morate najti ikono protivirusnega programa, vsaka ima svojo.
 • Z desno miškino tipko kliknite.
 • Izberite "Game Mode" ali "Onemogočanje začasnega protivirusnega programa".
 • Zamenjava računalniških komponent

  Ta metoda je najbolj učinkovita, saj je zmogljivost računalnika in zmogljivost FPS neposredno odvisna od procesorja, grafične kartice, trdega diska in RAM-a. Vsaka sprememba vsaj ene od teh komponent v novejšem modelu bo zagotovo dodala nekaj SEC. Če je takozamenjati vse, bo rezultat vreden vloženega denarja, ker bo jezik šel ne približno 20-30 FPS, ampak približno 100-200 okvirov na sekundo prirastka. Torej, vprašanje, kako povečati FPS v SAMPA, bo izginilo samo od sebe.
  Nakup novih delov ni potreben, dele lahko nekoliko bolje vzamete od tistih, ki so nameščeni v sistemski enoti. Pred tem se o tej zadevi pogovorite s strokovnjaki vašega primera, ker niso vse podrobnosti računalnika različnih proizvajalcev in modelov združljive. Ena nova grafična kartica, na primer, 2012 sprostitev bo stala okoli 5-6 tisoč rubljev, vendar bo znatno povečala FPS v igri: boste opazili, da je izginotje zavese, zaostanki, zavore in druge težave.

  Kako dvigniti FPS v SAMPO brez modifikacij, če prejšnje metode niso pomagale

  Očitno je ta metoda najbolj radikalna, vendar zelo učinkovita, čeprav ne povsem. Sestavljen je iz dejstva, da morate pozabiti na dobro sliko v igri in čim bolj omejiti vse grafične nastavitve. Metoda je precej sporna: zakaj igrati igro brez grafike? Toda ta presoja ni povsem resnična, ker lahko še vedno uživate v samem procesu, kljub dejstvu, da bodo ostri koti tekstur za vedno zamahnili z očmi. Zmanjšanje grafike v SAMPO je naslednja:
 • Pojdite v nastavitve igre.
 • Poleg nastavitev nadzora, zvoka itd., Morate najti grafične nastavitve.
 • Vsi parametri (do dovoljenja) so zmanjšani na minimum.
 • Pomembno je tudi, da se spomnimo, da je lahko povečanje FPS tudi onemogočanje drugih programov, ki se izvajajo vzporedno z igro - obremenitevCPU bo šel dol in bo lahko dal več sredstev v igro.

  Zaključek

  Upamo, da boste na te preproste načine našli najprimernejši način za povečanje FPS v SAMPA brez modifikacij. Vendar je treba spomniti, da so dane metode kratkotrajne, le zamenjava komponent računalnika z novejšimi bo zagotovila maksimalno udobje v igri že več let.

  Sorodne publikacije