Kako objaviti v Instagramu: opis in priporočila po korakih

Instagram je ena izmed najbolj priljubljenih socialnih omrežij na svetu. Zato mnogi sodobni uporabniki postavljajo vprašanja o tem, kako jih objaviti na Instagramu. Promocija strani tukaj velja za ne samo donosno, temveč tudi povpraševanje. Produktivna promocija profila prispeva k prilivu velikega števila obiskovalcev, kar bo v prihodnosti prineslo veliko dobička. In priliv se začne praviloma z zanimivimi vsebinami, fotografijami in videi, katerih kakovost in količina sta odvisna od verjetnosti promocije »Instagram«. Vprašanje, kako objaviti na Instagramu iz vašega računalnika, je še vedno pomembno, kljub temu, da je v računalniški različici zadostno število strank tretjih oseb, ki podpirajo različne funkcije te socialne mreže. Vendar pa je delo z osebnim računalnikom za večino uporabnikov veliko bolj priročno kot z mobilnimi napravami.


Objavljanje na Instagram preko računalnika

Dejansko je računalniška publikacija več kot resnična. Obstaja več možnosti za objavo v "Instagramu" prek računalnika:
 • z uporabo spletnih virov;
 • uporaba računalniških odjemalcev socialne mreže "Instagram";
 • z uporabo emulatorja.
 • Vsaka pot je učinkovita sama po sebi, danes pa veliko spletnih virov deluje na plačani osnovi, kar vam omogoča, da objavite objavo "Instagram" neposredno v brskalniku, in spodbujate objavo mnenj in risanje. Bilo bi lepo, če ne bi biloplačanih sredstev Zato jih pogosto uporabljajo predstavniki velikih podjetij, ki se ukvarjajo s promocijo in promocijo lastnih blagovnih znamk. Obstaja tudi način za objavo v Instagramu z uporabo računalnika. V tem primeru gre za različne PC-odjemalce, nekatere od njih nudijo priložnost za dodajanje delovnih mest, nekateri pa samo za ogled objav drugih uporabnikov.


  Kot vedno lahko uporabljate emulatorje - posebej zasnovane programe, ki vam omogočajo delo z mobilnimi aplikacijami v računalniku.

  Kako se sklicuje na objavo v "Instagram"

  Če želite objaviti objavo, morate narediti naslednje:
 • Med pregledovanjem objave v vire novic se morate dotakniti ikone, ki je v obliki papirnega letala, ki se nahaja pod določenim videom ali fotografijo.
 • Na vrhu je možnost ustvarjanja zgodbe s tako hitro. Dotakniti se morate te opombe.
 • Posledično je izbrano mesto v zgodbi mogoče videti kot nalepko. Izbirate lahko med barvo ozadja, velikostjo in premikanjem nalepke, kot želite, po kateri je zgodba pripravljena za objavo.
 • Objave, ki jih v zgodovini deli uporabnik, odražajo imena avtorjev objav. Pomembno je, da bodite pozorni na dejstvo, da vsakič, ko je fotografija v zgodovini spopadla, uporabnik samodejno preide na delovno mesto. Delite lahko samo račune odprtih računov, ker objavljanje zaprte vsebine ne bo delovalo.

  Poročila fotografije v Instagramu

  Izvedite skladišče fotografijsledite naslednjim smernicam:
 • izberite fotografijo, ki jo želite dodati na trak;
 • naredite posnetek zaslona;
 • po potrebi obreži fotografijo v grafičnem urejevalniku;
 • Dodajte fotografijo, ki ste jo prejeli na Instagram.
 • Na podoben način lahko zadovoljite samo standardne funkcionalne zmožnosti osebnega računalnika ali pametnega telefona.

  Kako narediti ponatis iz "Instagrama" v drugih socialnih omrežjih

  Instagram nudi uporabnikom napredne funkcije in jim omogoča, da si izmenjujejo vsebino ne samo znotraj svoje mreže, ampak tudi zunaj njenih meja. Danes je problem, povezan s tem, kako narediti objavo v publikaciji "Instagram", našel svojo rešitev. Dovolj je samo, če obstajajo druge socialne mreže, ki povezujejo obstoječe račune. V posodobljenih različicah lahko uporabnik z objavo objav izbere želeno omrežje s seznama, na katerem bo želel postaviti fotografije ali videoposnetke. Objava iste fotografije v drugih socialnih omrežjih je mogoča ob dodajanju in kasneje. V tem primeru se fotografija in njen opis podvojita.

  Dodajanje publikacij na Instagram iz telefona ali tablice

  Kljub svoji enostavnosti postopek za dodajanje in urejanje publikacij zahteva izvedbo pripravljalnih korakov in znanja vmesnika.
  Če uporabnik še ni ustvaril strani na družabnem omrežju, potem preden lahko vpliva na svet s kakovostjo svoje vsebine, mora storiti naslednje:
 • po namestitvi programa na telefon na levi strani zaslonaKliknite ikono s tremi gumbi;
 • , se pomaknite na konec strani v kontekstnem meniju in kliknite na gumb "Uredi profil";
 • na sredini strani lahko vidite uporabnikovega avatarja, ki ga morate pritisniti, da odprete okno z nastavitvami;
 • Izberite New Photo (Nova fotografija), po katerem bo sistemu ponujenih več možnosti.
 • Sistem lahko predlaga:
 • nalaganje fotografije iz galerije, tako da izberete želeno datoteko in odkljukate;
 • uvažajo publikacije iz drugih socialnih omrežij s povezovanjem računov.
 • Treba je opozoriti, da datum slike ni pomemben. Izbrati morate samo ustrezno publikacijo in jo uvoziti na glavno stran, ki jo lahko tudi komentirate in ocenjujete. Kot lahko vidite, ni nič zapletenega o tem, kako objaviti v "Instagramu" iz telefona ali tabličnega računalnika, če upoštevate zgornja priporočila.

  Dodajanje fotografije Instagramu iz telefona iz galerije

  Prenesite fotografijo, ki se nahaja v pomnilniku telefona ali tabličnega računalnika, če je bila izdelana najpozneje v zadnjih 24 urah. Funkcija delovanja je precej nenavadna, vendar druge oblike socialne mreže še vedno ne morejo zagotoviti.
  Kako narediti objavo v "Instagramu" iz telefona v zgodbo? Morali bi izkoristiti novo uvedeno funkcijo Stories. Postopek se izvede na naslednji način:
 • Po odprtju mobilnega odjemalca se izvede prehod v način objave s pomikanjem v levo. Uporabite lahko tudi aktivni gumb "+", kise nahaja na levi strani zaslona.
 • Fotoaparat se prikaže. Nato morate klikniti na sliko galerije, ki se nahaja poleg osrednjega gumba posnetka, in izbrati eno ali več datotek.
 • Fotografija mora biti prikazana v profilu, ki je bil prenesen iz pomnilnika telefona.
 • Če se seznam prikaže prazen pri prijavi v galerijo, to pomeni, da uporabnik nima posnetih fotografij v zadnjih 24 urah. Vstavljanje drugih fotografij ali videoposnetkov »Instagram« ni mogoče.

  Izbris objave v "Instagram"

  ​​Na žalost nekatere publikacije v "Instagramu" morda niso tako učinkovite, kot bi si želeli. Ne samo, da ne zbirajo besedil, temveč postanejo tudi predmet najbolj neustreznih komentarjev. Obstaja veliko razlogov, zakaj se uporabniki pogosto želijo znebiti neprijetnih objav za njih. Vsebino iz Instagram lahko odstranite na naslednje načine:
 • Nepovratno brisanje. Izbrati morate fotografijo in kliknite ikono desno od možnosti. Takoj, ko se prikaže pojavno okno, izberite »Izbriši«.
 • Varno odstranjevanje. Na podoben način lahko prenesete publikacije v arhiv. Posledično bo vsebina na voljo le lastniku profila v "Instagramu" in skrita pred očmi uporabnikov tretjih oseb. To storite tako, da izberete slabo sliko in na spustnem seznamu »Arhiv« kliknete tri pike.
 • Publikacije, ki so bile varno izbrisane, si lahko ogledate, jih delite z naročniki in prijatelji in kar je najpomembneje - lahko sokadar koli obnovite.

  Na koncu

  Zdaj, zahvaljujoč nasvetom o tem, kako objaviti v "Instagramu", bo vsak uporabnik lahko postavil zanimive in kakovostne fotografije in videoposnetke v svoj profil. Obstajajo tudi takšne integrirane avanturistične storitve v Instagramu, kot so Doinsta, Pamagram in Zegram, v primeru, da ostane rast števila folklore zaželena ali pa je potrebno v kratkem času odblokirati vaš račun na Instagramu.

  Sorodne publikacije