Telefon ne vstopi v "Play Market". Kaj storiti, če ni povezave?

Android je eden najpogosteje uporabljenih operacijskih sistemov po vsem svetu. Uporabniki so pritegnili priročen vmesnik in večfunkcionalnost sistema. Poleg tega so pravice do platforme od leta 2005 v rokah Googla, ki določa ogromno količino storitev podjetja, ki so vgrajene v sistem.

Trg predvajanja

Univerzalni Google Račun omogoča dostop do istega imena v Trgovini Play. Gre za vrsto vsebinskega navigatorja in mesto, kjer se zbira najboljša programska oprema za vašo napravo. Poleg tega lahko tu najdete glasbo, knjige, ozadja in drugo. Če želite prenesti izbrano mesto, je dovolj, da naredite nekaj klikov. Večino izdelkov lahko prenesete brezplačno, vendar je tudi plačana vsebina. Praviloma, ko kupite napravo z operacijskim sistemom Android, aplikacija Play Market že obstaja v pomnilniku pripomočka. Če ne - lahko jih uporabite kot spletno stran ali prenesete dodatne aplikacije. Vsa vsebina je kategorizirana, da olajša izbiro in iskanje zahtevane programske opreme. Vendar uporabniki občasno naletijo na številne težave pri uporabi trgovine. Pripomoček na primer ne pride na trg Plays. Kaj storiti v tem primeru? To bo obravnavano v tej publikaciji.


Naprava ne pride v "Play Market": ni povezave

Če ste videli takšno sporočilo, morate najprej preveriti povezavo z internetom. Mnogi uporabniki ne posvečajo pozornosti temu vprašanjuiščejo globalni problem. Če uporabljate mobilni internet, poskrbite, da ne presežete omejitev prometa. Na splošno je bolje uporabiti Wi-Fi povezavo za prenos aplikacij in iger, vendar je lahko omrežje GPRS tako počasno, da ga Play Market preprosto ne bo vzel. V vsakem primeru boste s prenosom vsebin prek mobilnega omrežja stali peni, "če uporaba interneta ni omejena. Če je povezava vzpostavljena prek povezave Wi-Fi, se prepričajte, da nastavitve usmerjevalnika niso bile ponastavljene in da delujejo pravilno. Če želite razumeti s tem povezane težave v trgovini, preverite povezavo z omrežjem prek brskalnika. Poskusite se prijaviti v katero koli drugo spletno mesto in če ga dobite, lahko pretehtate druge razloge, zakaj Android ne pride v Play Trg ".


Težave v pripomočku ali sistemu za shranjevanje

Ne glede na to, kako velik je bil Android OS, ima eno globalno pomanjkljivost - sistem lahko zaostaja. Vsestransko orodje proti zamrznitvi in ​​manjšim sistemskim napakam je, da ponovno naložite pripomoček. Da bi to naredili, je ni nujno popolnoma izključiti in ponovno omogočiti. Lahko preprosto pritisnete tipko za zaklepanje in izberete "Ponovno naloži". Nato se poskusite znova vrniti na trg Play. Če se nič ne zgodi - gremo še dlje. Morda začasno omejen dostop do same trgovine. Na primer, na strežniku so tehnične težave. To se zgodi zelo redko, vendar te možnosti tudi ne smemo spregledati. Počakajte malo in nato še enkratpojdite na "Play Market".
Ne pozabite, če v zadnjem času niste ponovili utripanja naprave. Včasih "Play Market" morda ne bo deloval zaradi namestitve vdelane programske opreme po meri ali slabe kakovosti. Če ste radikalno konfigurirani za odpravljanje težav v storitvi, je bolje obnoviti staro različico (sistem za povrnitev). To bo delovalo samo, če ste varnostno kopirali (backup). Želel bi omeniti, da bi bilo treba vedno narediti varnostno kopijo, da ne bo motil, v nekaterih primerih pa bo shranil pripomoček. In bolje je zaupati strokovnjakom v preveliko potrjevanje, še posebej, če nimate veliko izkušenj v tem poslu. Najbolj radikalen način za "popravljanje možganov" je ponastavitev tovarniških nastavitev. Vendar bodite pripravljeni zagotoviti, da bodo vse nastavitve po meri izbrisane, informacije pa bodo shranjene samo na pomnilniški kartici.

Vzpostavitev Google Play trga

Ne bi bilo presenetljivo dobro, če pa naprava ne vstopi v Play Market, je to lahko posledica dejstva, da sta datum ali čas nepravilno nastavljena. V meniju Nastavitve morate izbrati sinhronizacijo omrežja. Toda takšne nastavitve se lahko izgubijo, če pripomočka ne povežete z internetom že nekaj časa. Prav tako preverite, ali je izbran pravilen časovni pas. Nastavitve Play Market lahko poskusite ponastaviti. To storite tako, da v razdelku »Nastavitve« poiščete razdelek »Priloga« in kliknete shrambo aplikacij. Videli boste dva gumba "Zbriši podatke" in "Počisti predpomnilnik". Lahko kliknete in »Odstrani posodobitve«, če nič drugega ne pomaga pri dostopu do shrambe vsebine. Lahko tudiPonastavitev ogrodja storitve Google Play Google Services: preverite, ali je aplikacija Google Računi vklopljena in je račun povezan. Mimogrede, poskusite izbrisati ta račun in ga nato ponovno povezati. 19)

Napadi zaradi škodljivcev

Včasih pripomoček ne vstopi na trg Play, če ga blokirajo druge aplikacije. Ti programi se običajno prenesejo iz neznanih ali nepreverjenih virov. Bodite previdni pri prejemanju korenskih pravic, saj lahko z njimi spreminjate sistem, kot tudi prenesete programe, ki ovirajo normalno delo drugih programov. Namestite zmogljiv protivirusni program in redno izvajajte skeniranje sistema, da se znebite zlonamernih datotek, saj je operacijski sistem Android zelo ranljiv za virusne napade. Delovanje Plake trga lahko uniči veliko nepotrebnih informacij in digitalno "smeti". V tem primeru bo program CClaner odličen pomočnik, bo odstranil poškodovane ali začasne datoteke in popolnoma optimiziral sistem.

Priloga o svobodi

To je dokaj dobro znan program, ki vam omogoča nakupovanje v igri brez denarja. Toda vemo, kje se nahaja prost sir, zato z aplikacijo ni vse čisto. Če ste prišli do zaključka, da zaradi tega naprava ne pride na "Plume trg", potem morate znebiti se nujno. Zelo pomembno je, da se najprej ustavi njegovo delo in ga nato izbriše. To storite tako, da v razdelku »Nastavitve« in »Dodatki« poiščete svobodo,tapnite ga, kliknite "Ustavi" in nato "Izbriši podatke". Povedali smo vam o najpogostejših razlogih, zakaj naprava ne pride na trg Plays. Če nobeden od zgornjih nasvetov ni pomagal, je treba pripomoček prikazati strokovnjaku.

Sorodne publikacije