Kaj je JetSwap: Mnenja in koliko lahko zaslužite

Potujoči po internetu, uporabniki včasih naletijo na oglase nenavadnih storitev, ki ponujajo denar za ogled strani ročno ali samodejno. Najvidnejši predstavnik takih virov v rusko govorečem segmentu interneta je storitev jetswap.com

Kaj je JetSwap?

"JetSwap" je kontrolni seznam za obiskovalce spletnih mest, ki za prikaz tega denarja uporablja realne poglede uporabnikov. Znotraj strani je posebna valuta - posojila. Stopnja posojil za pravi denar ni konstantna, kar je znotraj svojega "JetSvap" ustvarilo lastno mini zamenjavo za nakup in prodajo.


"JetsSvap", kot je že bilo omenjeno, zagotavlja storitev varanja statistike prisotnosti. Te storitve pogosto uporabljajo predstavniki ne najbolj poštenih poklicev na internetu. Uporabniki oglasov JetSpaep se navadno ukvarjajo z vrsto klikov na oglasnih enotah Google AdSense in da sistem za oglaševanje vsebine ne prejme prepovedi, razčisti statistiko njihovega spletnega mesta z velikim številom obiskovalcev. "JetSwap" zagotavlja takšno storitev po ceni 70 centov na tisoč obiskovalcev.

JetSwap: koliko lahko zaslužite

Za uporabnika pa to ni kršitev nobenih pravil ali še več zakonov. Zato lahko zaslužite na jetswap.com. Proces zaslužka za uporabnika se lahko zdi drugačen:
 • Avtomatsko brskanje - uporabnik namesti program na svoj računalnik in čez nekaj časa preprosto prejme dohodek.
 • Ročno brskanje -Oseba preiskuje kartico s stranjo oglasa v okviru, nato vstopi v captcha in prejme sredstva. • Prvi način se zdi zelo privlačen, vendar morate razumeti, da je tako enostavno ujeti računalniški virus na vašem računalniku. Zato je zaželeno delati s takim programom tako, da z njim delate preko navideznega stroja.

  Kako nastavite svoje delo z JetSwap

  Nedvomno je vodilno mesto na spletnih straneh za samodejno brskanje JetSwap. O tem pričajo ocene na internetu. Ampak ne smete misliti, da ko ste namestili program za samodejno brskanje, boste začeli prejemati tone denarja na stroju. Namesto tega je lahko dober dodatni dohodek za kritje stroškov mobilnih komunikacij in internetnih storitev. Vse je odvisno od števila naročil oglaševalcev v trenutnem času v JetSwap. Recenzije, na primer, pravijo, da je število naročil zelo spremenljivo, da imajo vrhove in napake na grafikonu. Napredni uporabniki "JetSvapa" vedno gledajo preko preprostega spajanja posojil, prodajajo po trenutni stopnji in dokončajo to delo. Če analizirate preglede na JetSwap, se zavedate, da se morate za dober dohodek naučiti, kako ustvariti več virtualnih strojev, na vsako od njih namestiti več kopij programa za samodejno nego z namenskim strežnikom proxy in redno ponovno zagnati nekatere dele tega mehanizma. Navsezadnje bodo pooblaščenci redno dampinirani, virtualni gostitelji bodo nenehno ujeli viruse itd. Zato, preden temeljito opravite samodejno brskanje, pomislite, ali ste pripravljeni preživeti čas na JetSwap.
  Pregledi oglaševalcev
  Če ste v to dejavnost vključeni s strani oglaševalca in se morate pomikati po statističnih podatkih, potem "JetSwap" ponuja široko paleto orodij za ciljanje za želeni naslov IP, skriva referenčni HTTP, omejitev števila oglaševanih spletnih mest in še več. Partnerske storitve JetSwpe ponujajo tudi storitve gostovanja in registracijo domen, ki so cenejše od tržnih cen. Kljub "motnosti" sistema, na prvi pogled, je skozi "JetSwap" veliko ljudi prihaja na internet, da bi denar in vlagajo svoj čas in denar v razvoj omrežja. Zato so takšni viri nedvomno potrebni kot izhodišče za mlade igralce manikure.

  Sorodne publikacije